Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Vecin problematic

Instalare lustra (realizare legat...

SSD Adata SU650 cu temperatura 10...

Iese AXN de la DIGI si intra Film...
 clonare hdd Xbox one

Sistem Intel low end pentru Windo...

Semnatura electronica pe token na...

Permis auto in alta tara
 Scula slefuire acoperita cu parti...

functia NAS pe anticul Eboda HD f...

Firma in construcții neserio...

Revolta transportatorilor polonez...
 Solutie cheder autoturisme fara r...

Reglare volum sonerie Iphone12

Hyundai lanseaza Uni Wheel

V-a placut/va place Depeche Mode?

Activare e-sim la Vodafone?

- - - - -
  • Please log in to reply
421 replies to this topic

clader

clader

Senior Member

• Grup: Senior Members
Trebuie sa ceri schimare de sim pentru simul principal.Inlocuire sim fizic cu esim.Daca nu ai ce face cu simul secundar,ceri imchiderea one number.

juannn

juannn

Active Member

• Grup: Members
Am rezolvat intr-un shop...am trecut la e-sim si mi-au dezactivat cartela fizica.
Acum totul este ok.

Huib

Huib

Junior Member

View Postjuannn, on 16 iulie 2023 - 11:04, said:

Am rezolvat intr-un shop...am trecut la e-sim si mi-au dezactivat cartela fizica.
Acum totul este ok.
Darrrr. Dacă ești in străinătatea si telefon nu mai merge, si ai luat alt telefon?

wolfpack

wolfpack

New Member

Stai fara numar pana te intorci in tara. Teoretic poti incerca cu o cerere de mana (trebuie sa scri si pagina cu gdpr ul tot de mana) , din pacate la  nu au fost in stare sa proceseze cererea in saptamana cat am stat fara numar, tot in shop la intoarcerea in tara am rezolvat si am luat sim normal

wfnse

wfnse

Senior Member

Daca am OneNumber pe un Apple Watch, pot sa trec la eSIM pe iPhone si sa renunt la SIM-ul fizic ?

vasy_2007

vasy_2007

Active Member

wfnse, on 12 septembrie 2023 - 16:35, said:

Daca am OneNumber pe un Apple Watch, pot sa trec la eSIM pe iPhone si sa renunt la SIM-ul fizic ?
Da.

raducanu969

raducanu969

Member

View Postwolfpack, on 02 august 2023 - 22:15, said:

Stai fara numar pana te intorci in tara. Teoretic poti incerca cu o cerere de mana (trebuie sa scri si pagina cu gdpr ul tot de mana) , din pacate la  nu au fost in stare sa proceseze cererea in saptamana cat am stat fara numar, tot in shop la intoarcerea in tara am rezolvat si am luat sim normal

dar ai incercat si prin e-mail sau tobi! mi se pare ciudat sa nu ti se ofere posibilitatea din aplicatie, sa iti transferi nr de telefon pe un altul, generanduse automat un nou COD QR

Mondeo

Mondeo

Everything Woke Turns To Shit

...

Attached Files

Edited by Mondeo, 19 October 2023 - 16:11.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate