Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Inlocuire hdd cu ssd la NVR

Multe fisiere apar ca protejate c...

Serie noua - Profetii biblice cu....

Probleme functionare motocoasa Ma...
 Imprimanta 3D mai "moderna"

Folie anticondens

Hidroizolatie piscina

Am gasit un IPhone
 Eveniment 14-16 iunie nZEB expo

Semnalizare incarcare Pachet acum...

Implantologie & Cityscape (re...

Scurta sinteza a atacurilor posib...
 Cel mai bun antivirus / firewall ...

Honor 200 si 200 Pro

Sfat inchidere spatiu intre cada ...

ANCPI: Scaderi pe piata imobiliara
 

Activare e-sim la Vodafone?

- - - - -
  • Please log in to reply
430 replies to this topic

#181
HeroicStar

HeroicStar

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,405
  • Înscris: 04.08.2019

 satellite_pro, on 13 mai 2020 - 18:07, said:

Am încercat și pe un iPhone XR, la fel a făcut. Posibil sa fie ce spui

Cum incepe seria sim de pe cartela? 894001... nu o zice toata scrie primele 7

#182
satellite_pro

satellite_pro

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 424
  • Înscris: 27.03.2019
8940011

#183
HeroicStar

HeroicStar

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,405
  • Înscris: 04.08.2019
Inca una ce nr e urmatorul? Asa afli anul de cand e produsa cartela

Edited by HeroicStar, 13 May 2020 - 18:40.


#184
satellite_pro

satellite_pro

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 424
  • Înscris: 27.03.2019
6

#185
HeroicStar

HeroicStar

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,405
  • Înscris: 04.08.2019

 satellite_pro, on 13 mai 2020 - 18:56, said:

6

Sim din 2016, e posibil sa dea rateuri acum sunt din 2020 , astept maine dupa ce faci schimbare de sim daca merge scanarea codului qr

#186
satellite_pro

satellite_pro

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 424
  • Înscris: 27.03.2019
Totuși.. nu înțeleg ce treaba are simul cu esimul? Dacă mâine mergi sa îți faci un abonament nou cu număr nou și soliciți direct esim sa înțeleg ca prima data îți activează sim apoi cod qr pentru esim?

#187
HeroicStar

HeroicStar

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,405
  • Înscris: 04.08.2019
Tehnologia esim presupune transferul profilului dintr-un sim fizic intr-un microcip digital. E ca si cum ai da copy paste. E normal ca daca nu ai sim fizic, nu are de unde sa plece informatia inspre microcip


mai multe detalii la www.vodafone.ro/esim

Odata salvat profilul de Vodafone, poti adauga si un profil de Orange, si de Telekom, si de Digi, cand vor lansa cei 2 din urma, insa care vor sta pasivi si practic ai quad sim, si alegi profilul in functie de zona

Edited by HeroicStar, 13 May 2020 - 19:24.


#188
nelutu79

nelutu79

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,689
  • Înscris: 10.01.2007
Tocmai am activat e-sim ,bineinteles cu ajutorul colegului @PanaramaFlavia ,caruia ii multumesc pe aceasta cale. Sim-ul era un prepay din 2015 transformat acu doua zile in abonament Red Infinity 17. Totul este functional: VoLTE , VoWiFi , redirectionari , profil , etc .
Nu mai am nevoie de doua telefoane :)
Am toti operatorii in S20 Plus 5G

Attached Files



#189
daniel28

daniel28

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,237
  • Înscris: 07.08.2003
Pai cu ce te ajuta cele doua esim dacă una e inactiva?

Edited by daniel28, 13 May 2020 - 19:38.


#190
HeroicStar

HeroicStar

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,405
  • Înscris: 04.08.2019

 nelutu79, on 13 mai 2020 - 19:32, said:

Tocmai am activat e-sim ,bineinteles cu ajutorul colegului @PanaramaFlavia ,caruia ii multumesc pe aceasta cale. Sim-ul era un prepay din 2015 transformat acu doua zile in abonament Red Infinity 17. Totul este functional: VoLTE , VoWiFi , redirectionari , profil , etc .
Nu mai am nevoie de doua telefoane :)
Am toti operatorii in S20 Plus 5G

Normal ca daca treci de la prepaid la postpaid (prepaid avand alt tip de sim) nu functioneaza esim si nici viceversa la prepaid nu functioneaza deloc

#191
nelutu79

nelutu79

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,689
  • Înscris: 10.01.2007
Pt asta exista redirectionare. Pe mine ma ajuta !
Off topic : Am numerele de foarte  mult timp ,in special Orange si Digi la care am avut si abonament dinainte. Vodafone si Telekom sunt mai noi, de aproximativ 5 si 6 ani si erau prepay. Nu am vrut sa renunt la aceste numere, de aceea le-am pastrat, mai apoi ultimile doua le-am trecut pe abonament. Plus de asta am vrut sa am de la toti operatorii :))
Asta in caz ca ma mai intreaba cineva de ce am 4 numere de tel. :D

 daniel28, on 13 mai 2020 - 19:37, said:

Pai cu ce te ajuta cele doua esim dacă una e inactiva?


 HeroicStar, on 13 mai 2020 - 19:47, said:



Normal ca daca treci de la prepaid la postpaid (prepaid avand alt tip de sim) nu functioneaza esim si nici viceversa la prepaid nu functioneaza deloc
Abonamentul mi-a fost activat pe sim-ul prepay ,si tot peste el mi-a activat e-sim.

Edited by nelutu79, 13 May 2020 - 20:08.


#192
HeroicStar

HeroicStar

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,405
  • Înscris: 04.08.2019

 nelutu79, on 13 mai 2020 - 19:56, said:


Abonamentul mi-a fost activat pe sim-ul prepay ,si tot peste el mi-a activat e-sim.

Ah, asa merge da, ca seria sim intra in postpaid, invers nu merge. Cu serie sim de abonament pot face si schimbare de sim la prepaid, cu blank de prepaid nu poti face schimbare de sim la abonamente.

Bine de retinut !

Daca ai esim abonament si ai facut trecere la prepaid ramai fara semnal si e necesar schimbare fizica

#193
nelutu79

nelutu79

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,689
  • Înscris: 10.01.2007
Clar, pt ca nu exista e-sim pt prepay.

#194
HeroicStar

HeroicStar

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,405
  • Înscris: 04.08.2019
Am reusit sa activez un esim pe un Motorola Razor 2019 care atentie e doar esim, fara sim fizic

#195
macsfx

macsfx

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,526
  • Înscris: 30.11.2005
Au adaugat sectiunea eSim in meniul principal de pe site, sectiunea Telefoane -> eSIm

Mai au de lucrat la schimbat fontul, arata la pixul acum.

Edited by macsfx, 14 May 2020 - 23:14.


#196
TvTvTv

TvTvTv

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 06.08.2019
Pentru cei carora nu le mergea codul QR pe iPhone, pot sa sune pentru trimiterea unuia nou. Problema mea s-a rezolvat azi si activarea eSIM-ului s-a facut foarte repede.
Succes!

#197
HeroicStar

HeroicStar

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,405
  • Înscris: 04.08.2019
Pai asta am zis eu acum ceva postari, ori stergere profil si rescanate ori reactivare cod QR iar din centrala. O sa dati de ceva agenti care o sa va zica ca ai deja cod qr de ce ti-ar genera altu. Insistati doar sa spuneti ca nu vi sa dus bine profilul din cel actual

#198
satellite_pro

satellite_pro

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 424
  • Înscris: 27.03.2019
Deci am făcut înlocuirea simului, am primit un cod qr și face la fel 😂

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate