Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Capac culbutori fisurat

Solutii pentru backup date person...

Difuzor bas Q Acoustic 3050

Bolojan la presedintie?
 Huawei band 8

Statii de benzina DHR

AT Duster 80 asfalt 20 forestier

fisura/crapatura perete exterior ...
 Windows XP Volume License

Noul degresant universal

Imaginea nu poate fi redata - Ero...

"Mafiotii" revin in forta...
 Branșament gaze 2024 sau pom...

Lamurire bec led h7

Preturi momeala ? (dar care e sme...

Realizare tavan fals rigips
 

Activare e-sim la Vodafone?

- - - - -
  • Please log in to reply
430 replies to this topic

#145
Grogu

Grogu

    Humble Homo Sapiens

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,668
  • Înscris: 11.09.2002

View PostHeroicStar, on 12 mai 2020 - 07:32, said:

Daca vrei sa pui simul e-sim in alt telefon , stergi e-simul din telefonul a si il adaugi in telefonul b dar daca nu ma insel ca sim fizic si dupa e-sim o sa ma interesez de toate combinatiile

QR-codul are valabiliate 30 de zile si daca expira ceri altul nou gratuit la *222
O data scanat QR codeul si instalat profilul, QR codeul vechi nu mai poate fi folosit.

View Postclader, on 11 mai 2020 - 22:17, said:

Merge sa ștergi si sa activezi același QR pe același telefon daca stergi planul celular si eventual între timp treci numărul si printr-un sim fizic?
Nu.

#146
HeroicStar

HeroicStar

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,405
  • Înscris: 04.08.2019

View PostCatean, on 12 mai 2020 - 08:59, said:

O data scanat QR codeul si instalat profilul, QR codeul vechi nu mai poate fi folosit.


Nu.


Pe acelasi telefon poate fi folosit, nu pe altul , eu am facut testul ieri , sters profilul, si reinstalat din nou profilul esim dupa celasi cod QR, poate la Orange sau sunt unele terminale, eu am testat pe 11PRO

Edited by HeroicStar, 12 May 2020 - 10:09.


#147
satellite_pro

satellite_pro

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 423
  • Înscris: 27.03.2019
Eu nu reușesc sa îmi instalez profilul esim.. îmi da eroare
Schimbarea planului celular nu poate fi finalizată... reincercati mai târziu

Attached Files


Edited by satellite_pro, 12 May 2020 - 14:53.


#148
x_veb

x_veb

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,776
  • Înscris: 28.01.2007

View Postclader, on 11 mai 2020 - 19:52, said:

Am rezolvat-o cu esimul,merge VoLTE.Vowifi vad că încă nu,dar nu arde.
Mulțumesc @PanaramaFlavia. Posted Image
Cum afiseaza operatorul cand esti pe VoLTE ?
Pe WiFI am vazut ca apare Vodafone WiFi Calling.

#149
HeroicStar

HeroicStar

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,405
  • Înscris: 04.08.2019

View Postsatellite_pro, on 12 mai 2020 - 14:52, said:

Eu nu reușesc sa îmi instalez profilul esim.. îmi da eroare
Schimbarea planului celular nu poate fi finalizată... reincercati mai târziu

Ai si simul fizic in telefon in acelasi timp si esti conectat la wifi da?

#150
clader

clader

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,696
  • Înscris: 06.03.2004
Nu afișează nimic.Ramane  pe 4G in timpul apelului.

#151
satellite_pro

satellite_pro

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 423
  • Înscris: 27.03.2019

View PostHeroicStar, on 12 mai 2020 - 15:38, said:



Ai si simul fizic in telefon in acelasi timp si esti conectat la wifi da?

Da. Normal

#152
x_veb

x_veb

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,776
  • Înscris: 28.01.2007

View Postclader, on 12 mai 2020 - 15:49, said:

Nu afișează nimic.Ramane  pe 4G in timpul apelului.
Si de unde stii ca e apel VoLTE?

#153
sopavh

sopavh

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 289
  • Înscris: 29.12.2018
Daca ramane pe 4G in timpul apelului e clar vorba de un apel VoLTE. Cam asta e si toata ideea cu VoLTE...

#154
satellite_pro

satellite_pro

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 423
  • Înscris: 27.03.2019
Pentru cei interesați (deși eu nici așa nu am reușit sa activez esim-ul cu codul qr primit)
1.       Activarea esim-ului se face cu sim-ul fizic in telefon
2.        In momentul scanarii codului QR , datele mobile sa fie off
3.       Dupa scanarea codului QR si instalarea setarilor , este necesar un restart .
4.       Inainte de a se da  restartul, este necesar sa intram in :  Configurari - > Wifi -> Off . ATENTIE!!! Nu este de ajuns sa oprim wifi-ul din shortcut . Reteaua sa fie selectata pe modul Automat iar conexiunea sa fie pe 4g volte off/on depinde de setarile clientului din sistem
5.       Dupa restart , se activeaza datele , daca conexiunea este 2g(edge)/3g , este necesar inca un restart  al telefonului cu datele mobile pornite/wifi oprit.

#155
HeroicStar

HeroicStar

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,405
  • Înscris: 04.08.2019
Pai eu ce am scris aseara aici?

View PostHeroicStar, on 11 mai 2020 - 21:11, said:



Secretul este activare esim de 2 ori, cei care au probleme sterg profilul si mai scaneaza odata codul QR cu wifi activat, dupa dezactiveaza wifi din setari nu din shortcut, activeaza date mobile, un fallback la 3G iar 4G si un restart daca e necesar

Suspectez totusi probleme de soft la Iphone cum au fost cele din nov-dec 2019

View Postsatellite_pro, on 12 mai 2020 - 16:48, said:

Pentru cei interesați (deși eu nici așa nu am reușit sa activez esim-ul cu codul qr primit)
1.       Activarea esim-ului se face cu sim-ul fizic in telefon
2.        In momentul scanarii codului QR , datele mobile sa fie off
3.       Dupa scanarea codului QR si instalarea setarilor , este necesar un restart .
4.       Inainte de a se da  restartul, este necesar sa intram in :  Configurari - > Wifi -> Off . ATENTIE!!! Nu este de ajuns sa oprim wifi-ul din shortcut . Reteaua sa fie selectata pe modul Automat iar conexiunea sa fie pe 4g volte off/on depinde de setarile clientului din sistem
5.       Dupa restart , se activeaza datele , daca conexiunea este 2g(edge)/3g , este necesar inca un restart  al telefonului cu datele mobile pornite/wifi oprit.

Tu ce nu ai facut din cei 5 pasi?

#156
satellite_pro

satellite_pro

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 423
  • Înscris: 27.03.2019
Aaa.. ok. La mine nu merge nicicum

#157
HeroicStar

HeroicStar

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,405
  • Înscris: 04.08.2019

View Postsatellite_pro, on 12 mai 2020 - 17:03, said:

Aaa.. ok. La mine nu merge nicicum

Mai suna odata si pune sa mai genereze un alt cod QR chiar daca e acelasi, si tu intre timp fai o schimbare de sim de la sim fizic la sim fizic pt acelasi numar si dupa incearca sa adaugi profilul esim cu no sim fizic alocat numarului tau

#158
satellite_pro

satellite_pro

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 423
  • Înscris: 27.03.2019
Deja devine complicat 😊... oricum mulțumesc

Edited by satellite_pro, 12 May 2020 - 17:22.


#159
Grogu

Grogu

    Humble Homo Sapiens

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,668
  • Înscris: 11.09.2002

View Postsatellite_pro, on 12 mai 2020 - 16:48, said:

Pentru cei interesați (deși eu nici așa nu am reușit sa activez esim-ul cu codul qr primit)
1.       Activarea esim-ului se face cu sim-ul fizic in telefon
2.        In momentul scanarii codului QR , datele mobile sa fie off
3.       Dupa scanarea codului QR si instalarea setarilor , este necesar un restart .
4.       Inainte de a se da  restartul, este necesar sa intram in :  Configurari - > Wifi -> Off . ATENTIE!!! Nu este de ajuns sa oprim wifi-ul din shortcut . Reteaua sa fie selectata pe modul Automat iar conexiunea sa fie pe 4g volte off/on depinde de setarile clientului din sistem
5.       Dupa restart , se activeaza datele , daca conexiunea este 2g(edge)/3g , este necesar inca un restart  al telefonului cu datele mobile pornite/wifi oprit.

La Orange pe iPhone am iesit din magazin si pe strada pe 4G am scanat codul QR si instant s-a dezactivat sim-ul fizic si activat eSIM-ul care a urcat direct pe 4G cu VoLTE activ. Fara restarturi, fara incantatii.

View PostHeroicStar, on 12 mai 2020 - 10:09, said:




Pe acelasi telefon poate fi folosit, nu pe altul , eu am facut testul ieri , sters profilul, si reinstalat din nou profilul esim dupa celasi cod QR, poate la Orange sau sunt unele terminale, eu am testat pe 11PRO

Da, la Orange poti folosi QR-ul doar o data, cum ii si normal, parerea mea.

#160
HeroicStar

HeroicStar

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,405
  • Înscris: 04.08.2019
Adica daca gresesti cumva sa suni iar in centrala la VDF codul are valabilitate 30 de zile si il poti reactiva pe acelasi telefon

La Orange doar in store...

Edited by HeroicStar, 12 May 2020 - 19:37.


#161
satellite_pro

satellite_pro

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 423
  • Înscris: 27.03.2019
Nici cu incantații nu merge 😂 ... deja îmi e și frica sa mai încerc și sa reușesc când văd câte probleme generează...

#162
HeroicStar

HeroicStar

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,405
  • Înscris: 04.08.2019
Dar esti cam singurul caruia nu ii merge... ce telefon/model ai? si ce versiune de soft ai si daca ai carrier update facut

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate