![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Invertor sudura din placa Lincoln Invertec V145
Last Updated: Jan 11 2019 21:17, Started by
NickRvl
, Nov 29 2018 20:28
·
0

Posted 29 November 2018 - 20:28

Un alt invertor facut din placi de Lincoln. Cu aceasi precizare, de la aceste aparate nu-mi raman si carcase prin urmare le confectionez, nu sant ca "de fabrica" dar am vazut si mai urate, una peste alta carcasa e din tabla unde am tinut sa o prevad cu acel maner care se doveste a fi cu mult mai practic fata de o carcasa simpla.
De sudat sudeaza ca orice Lincoln adica bine, beneficiaza da functiile standard, protectie termica cu semnalizare led galben a supraincalzirii, protectie la scurt adica "Antistick" si Arcforce fix. Poate suda intre 20A si 150A cu orice tip de electrod, ca voi fi intrebat, mai putin celulozici dar cred ca totusi se poate descurca si cu acestia, nu am incercat.... Poate suda in regim continuu cu un curent de 100A la 40 grade Celsius cea ce inseamna ca se descurca excelent si cu electrozi de 3,25. Se vinde fara cabluri de sudura, din acestea am doar noi, eventual daca se doreste le pot confectiona separat pentru orice lungime sau sectiune, contra cost evident ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edited by NickRvl, 29 November 2018 - 20:28. |
Posted 03 December 2018 - 18:22

Foarte tare, eram convins ca l-am pus, cred ca mi la furat cineva intre timp....
![]() 900 lei. Edited by NickRvl, 03 December 2018 - 18:23. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users