Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Fragezirea carnii de vita
Last Updated: Dec 19 2018 06:54, Started by
liniar
, Nov 28 2018 18:59
·
0
#109
Posted 15 December 2018 - 16:48
#110
Posted 15 December 2018 - 17:49
Tsunnnami, on 15 decembrie 2018 - 16:23, said: Deci €35.40 Italia e echivalent cu $66 / kg in Michigan? 35-40eur kg è un ribeye decent(pentru Europa) dry aged. La voi cu 66usd pe kg probabil e cel mai scump ribeye din cel mai scump magazin de pe lângă tine . Ziceam ca din pozele voastre(ale tale + vrajitorul) mi se confirma ceva ce deja știam, carnea bovina pentru steakuri e mai eftina la voi, sau la același preț aici e inferioara. |
#111
Posted 15 December 2018 - 18:41
ionutzitaly, on 15 decembrie 2018 - 17:49, said:
35-40eur kg è un ribeye decent(pentru Europa) dry aged. La voi cu 66usd pe kg probabil e cel mai scump ribeye din cel mai scump magazin de pe lângă tine . Ziceam ca din pozele voastre(ale tale + vrajitorul) mi se confirma ceva ce deja știam, carnea bovina pentru steakuri e mai eftina la voi, sau la același preț aici e inferioara. Nu, ala de $66/kg nu e ribeye, e vrabioara, care, da, e cel mai scump Pune si tu o poza |
#112
Posted 15 December 2018 - 19:58
Tsunnnami, on 15 decembrie 2018 - 18:41, said: Nu, ala de $66/kg nu e ribeye, e vrabioara, care, da, e cel mai scump Pune si tu o poza Pun când întru pe la magazin. Aici vrabioara premium e vreo 40 pana in eur/kg. Ti-am zis bucatile alea din prima ta poza la 6.99usd lb la oferta (adică 15 euro) eu le găsesc la 25 euro,(bucăți între 300 și 400gr în vacuum skin) da' parca parca ale tale sunt un pic peste ca și calitate, eu tre sa aleg bine de pe raft:) Edited by ionutzitaly, 15 December 2018 - 20:04. |
#113
Posted 15 December 2018 - 20:06
ionutzitaly, on 15 decembrie 2018 - 17:49, said: 35-40eur kg è un ribeye decent(pentru Europa) dry aged. La voi cu 66usd pe kg probabil e cel mai scump ribeye din cel mai scump magazin de pe lângă tine . Ziceam ca din pozele voastre(ale tale + vrajitorul) mi se confirma ceva ce deja știam, carnea bovina pentru steakuri e mai eftina la voi, sau la același preț aici e inferioara. Cum am zis, între 10-30$ se găsește carne de friptura (la 30$ e filet mignon care mie nici nu imi place asa mult din cauza consistenței) m-a refer la carne proaspăta și calitate de supermarket, nu dry aged și măcelărie de specialitate. De pe la 12$ friptura e foarte buna, deși sa-ti spun drept eu am mincat si friptura facuta și din carne de 8$ care nu era rea deloc. Dacă însă vrei friptura foarte buna in America (și nu numai) te duci in Texas unde și la benzinărie mănânci pe hirtie și mese de lemn chestii incredibile din carne de vita (și e ciudat cind lași 100$ la o spelunca de pe autostrada). |
#115
Posted 18 December 2018 - 07:43
Bucatile alea nu sunt maturate, nu alea din primele poze si totusi tin minte ca am mancat bistecca fiorentina pe care o taiai cu furculita. Imi scapa mie ceva?
Edited by nnestor, 18 December 2018 - 07:45. |
#116
Posted 18 December 2018 - 08:44
nnestor, on 18 decembrie 2018 - 07:43, said:
Bucatile alea nu sunt maturate, nu alea din primele poze si totusi tin minte ca am mancat bistecca fiorentina pe care o taiai cu furculita. Imi scapa mie ceva? Alea din galantar sunt maturate 3,4 sapt doar ca le curata, și probabil telefonul meu nu da exact culoarea. Aia din cutie cred ca minimul necesar vreo 7-10 zile jumatea de vaca agățată în celula apoi tranșata și pusa în cutie. Fiorentina de pe farfurie e aia din a3a poza cu tag de pret negru, e o mare mare contradicție. Grăsime spre 0 însă executata perfect(e restaurantul lângă măcelărie, alegi ce să-ți arunce pe grătar) a fost al naibii de buna și cum zici tu o taiai cu furculita. Pentru un filo-American steak ar fi un sacrilegiu, un T-bone fără grăsime, dar ar rămâne șocat:) Edited by ionutzitaly, 18 December 2018 - 08:57. |
#117
Posted 18 December 2018 - 19:18
rog un moderator sa faca topicul disparut pana pe 25 decembrie.
suntem in post, ce naiba! ne ploua-n gura! suntem niste buni crestini, adica pofticiosi! voi defilati cu friptanele alea pe topic cum ati defila cu bagaboande goale prin fata puscariasilor! ma uitam la pozele de mai sus si strigam, "piei satana din fata ochilor mei, sa-mi curat sufletul de ganduri murdare!" |
#118
Posted 18 December 2018 - 19:57
casuta__papusilor, on 18 decembrie 2018 - 19:18, said:
rog un moderator sa faca topicul disparut pana pe 25 decembrie. suntem in post, ce naiba! ne ploua-n gura! suntem niste buni crestini, adica pofticiosi! voi defilati cu friptanele alea pe topic cum ati defila cu bagaboande goale prin fata puscariasilor! ma uitam la pozele de mai sus si strigam, "piei satana din fata ochilor mei, sa-mi curat sufletul de ganduri murdare!" Scuze, am uitat de post, sper sa nu citească mama topicul asta:))) |
|
#119
Posted 19 December 2018 - 06:54
casuta__papusilor, on 18 decembrie 2018 - 19:18, said:
rog un moderator sa faca topicul disparut pana pe 25 decembrie. suntem in post, ce naiba! ne ploua-n gura! suntem niste buni crestini, adica pofticiosi! voi defilati cu friptanele alea pe topic cum ati defila cu bagaboande goale prin fata puscariasilor! ma uitam la pozele de mai sus si strigam, "piei satana din fata ochilor mei, sa-mi curat sufletul de ganduri murdare!" Si tu ca un bun creștin, trebuie sa rezisti |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users