Decontare directa City Insurance
Last Updated: Nov 28 2018 16:12, Started by
Maryus89
, Nov 27 2018 19:26
·
0

Posted 27 November 2018 - 19:26

Salutare,
Am avut astazi un accident usor. Am incheiat amiabila, si-a recunoscut vina, copii dupa acte, tot ce trebuie. Avand decontare directa la C I am zis sa sun la ei, ca na, poate merg lucrurile mai repede. Problema e ca ei ma pun sa vin si cu soferul vinovat la constarare. Din moment ce eu sunt asiguratul lor, am platit in plus pentru DD...am tot ce imi trebuie, de ce mai e cazul sa il car si pe el dupa mine? Exista o prvedere legala care sa ma oblige sa vin si cu vinovatul? De asemenea, m-au programat pentru constatare in incinta unui service cu review-uri de rahat. Stiu ca acum ma pot duce unde vreau eu, nu? Imi dau deviz de reparatie, iar service-ul ales de mine trimite factura direct la ei? Multumesc! |
Posted 27 November 2018 - 19:40

Amiabila aia e vax albina. Daca ai mai si gresit ceva acolo, pa si la gara!
Procesul verbal incheiat de politist e sfint. |
Posted 27 November 2018 - 19:52

Amiabila are aceeasi putere cand vine vorba de accidente usoare... ca de aia exista... de aia se face.
Edited by andreic, 27 November 2018 - 19:52. |
Posted 27 November 2018 - 19:58

Fie ca repari masina pe RCA-ul tau sau al vinovatului la constatare se solicita prezenta ambilor soferi..
Ca si la Politie.. |
Posted 27 November 2018 - 20:10

Avand decontare directa la C I am zis sa sun la ei, ca na, poate merg lucrurile mai repede. Problema e ca ei ma pun sa vin si cu soferul vinovat la constarare. Din moment ce eu sunt asiguratul lor, am platit in plus pentru DD...am tot ce imi trebuie, de ce mai e cazul sa il car si pe el dupa mine? Exista o prvedere legala care sa ma oblige sa vin si cu vinovatul? Ce motive puternice ar avea asiguratorul sa te creada pe cuvant ? Ca sa poata face o constatare normala si corecta,este nevoie de ambele masini,nu crezi?Trebuie sa plateasca niste bani,nu-i asa? |
Posted 27 November 2018 - 20:26

Problema mea este alta, de ce sa mai dau bani pe decontarea directa daca e aceeasi bataie de cap? Atata timp cat amiabila este reglementata prin lege si inlocuieste mersul la politie in cazul accidentelor usoare...
Vorbea cu mine de parca vreau sa il pacalesc. Pai pana mea, tu oricum recuperezi banii si eu ti-am platit tie in plus tocmai ca sa pot face constatarea la tine. Ma dispera ca toti au impresia ca noi vrem sa ii inselam. Edited by Maryus89, 27 November 2018 - 20:33. |
Posted 27 November 2018 - 21:50

Si daca soferul alalalt refuza sa vina la constatare cine-l obliga?
|
Posted 27 November 2018 - 22:32

Daca esti din Constanta si ai avut probleme in Oradea , cum aduci "partenerul " ?
Cred ca sunt fitze ca sa te amane . |
Posted 27 November 2018 - 23:04

Problema mea este alta, de ce sa mai dau bani pe decontarea directa daca e aceeasi bataie de cap? Atata timp cat amiabila este reglementata prin lege si inlocuieste mersul la politie in cazul accidentelor usoare... Vorbea cu mine de parca vreau sa il pacalesc. Pai pana mea, tu oricum recuperezi banii si eu ti-am platit tie in plus tocmai ca sa pot face constatarea la tine. Ma dispera ca toti au impresia ca noi vrem sa ii inselam.
Si daca soferul alalalt refuza sa vina la constatare cine-l obliga?
Daca esti din Constanta si ai avut probleme in Oradea , cum aduci "partenerul " ? Cred ca sunt fitze ca sa te amane . |
Posted 28 November 2018 - 10:36

Ma gandesc sa fac o sesizare la ASF si sa imi spuna ei clar care e baza legala sa ne cheme. Daca ala refuza sa vina eu ce fac? In loc sa protejeze clientii, ASF dau o portita asiguratorilor sa ne amane si sa ne puna pe drumuri.
Adica cum incurajeaza ei folosirea amiabilei daca asiguratorii ne pun pe drumuri? Ce rost are sa mai fac amiabila daca soferul se declara vinovat si tot mergem amandoi la constatare. Si ce rost are sa mai fac decontare directa daca e aceeasi bataie de cap. Ce mi-e ca ma duc la el ce mi-e ca ma duc la mine, tot constatare, tot inspectorul e judecator. Asa mai bine mergem la politie si gata. Asiguratorii considera din start ca noi vrem sa ii inselam. LE: Am sunat la relatii cu publicul ASF. Nu e obligat sa mearga cu mine dar va trebui sa ajunga si vinovatul la asigurator. Pentru ca si ei trebuie sa vada ambele masini, sa faca poze, sa masoare....o balarie. Daca el refuza sa vina pot sa nu imi deconteze suma si n-am decat sa ii dau in judecata. L-am intrebat ce rost mai are amiabila si raspunsul lui a fost "amiabila se poate face si pe genunchi" ![]() Edited by Maryus89, 28 November 2018 - 11:02. |
|
Posted 28 November 2018 - 12:55

Motivul pentru care avem aceste legi idioate e ca suntem condusi de idioti.
Adica doamne fereste il loves pe unu si ii dau asigurarea. Eu trebuie sa stau cu masina facuta varza pana ma cheama aia de la asigurare? Sunt oameni care sunt dependenti de masina (naveta 50-100 km/zi), acum trebuie sa astept pana au bunavointa cei de la asigurari sa ma primeasca. Scrie undeva in contractul de asigurare si ca in cazul in care il lovesc pe unu trebuie sa ma prezint cu el sa imi vada si masina mea. Daca nu scrie chestia asta si nu iti e adusa la cunostinat asiguratorul din punctul meu de vedere poate fi dat in judecata deoarece nu vrea sa plateasca paguba. Edited by mirel3003, 28 November 2018 - 13:00. |
Posted 28 November 2018 - 16:12

Intre timp am vorbit cu altcineva care lucreaza la o alta firma de asigurari. Mi-a zis ca treaba cu mers amandoi e la intimidare. Mi-a recomandat sa ma duc singur, in caz ca ma refuza sa le cer in scris motivul iar cu motivul sa ma duc la ASF.
El spune ca atunci cand le cer in scris de cele mai multe ori se inmoaie si rezolva. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users