![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Câine bolnav
Last Updated: Jun 06 2019 23:23, Started by
andreeamirunam
, Nov 24 2018 21:58
·
0

Posted 24 November 2018 - 21:58

Buna seara! De ieri cainele meu nu prea mai mananca, este moleșit, prefera sa stea numai sub patura, iar când iese de acolo plânge sau tremura. Are mai putina energie și când vine vorba de jucatul cu mingea, nu are putere sa o apuce. Știți cumva ce poate fi? Are aproape 2 ani și este prime data când se îmbolnăvește.
|
Posted 24 November 2018 - 22:08

Posted 24 November 2018 - 22:09

Daca tremura e foarte probabil sa aiba temperatura, ceea ce nu e bine. Cand al meu nu mananca si are febra il banuiesc de babesioza (boala data de capuse), care e fatala destul de rapid daca nu e tratata.
Trebuie sa il duci la doctor repede. |
Posted 24 November 2018 - 22:12

Posted 24 November 2018 - 22:23

E epidemie de babesioză din cîte am auzit. Cît mai repede la veterinar. Și ia ceva bani la tine, dacă e babesioză trebe niște analize de făcut și trebuie început tratamentul pe loc, poate chiar internat.
|
Posted 24 November 2018 - 22:30

L-ai aglomerat cu minacre, taie 2 3 mere si dai sa manince, daca le maninca, este clar, regim, l-ai supraalimentat, poate si ceva gras...
|
Posted 24 November 2018 - 22:32

Daca ar fi ceva digestiv care sa dea febra, ar trebui sa aiba diaree.
|
Posted 24 November 2018 - 22:34

Niste lapte cald daca i-ar da
![]() |
|
Posted 25 November 2018 - 01:10

Nu se da lapte la caini adulti nici cand sunt sănătoși. Simptomele sunt comune multor boli, unele din ele foarte grave deci maine la prima ora du-l la un veterinar bun, nu la primul cabinet intalnit in cale.
|
Posted 25 November 2018 - 06:02

cainele meu a avut in primavara babesioza,starea lui pe langa moleseala avand temperatura,urina sa era rosiatica si putin vascoasa daca prezinta asemenea simptome imediat la doctor babesioza este mortala daca nu este tratata la timp,tratamentul consta in injectii cu clindamicina,antibiotic uman,de doua ori pe zi timp de cca 9 zile iar veterinarul i-a mai facut o singura data in timpul tratamentului o injectie subcutanata in functie de greutate cu imizol,acum este bine si am invatat lectia deparazitare externa lunara,nu intrati in panica in locul in care se face imizolul ramane o galma aproximativ 30 zile pana se retrage,daca un este babesioza atunci posibil o raceala,sau probleme digestive,sanatate maxima la catel.
|
Posted 25 November 2018 - 08:08

cumparator, on 24 noiembrie 2018 - 22:32, said:
Daca ar fi ceva digestiv care sa dea febra, ar trebui sa aiba diaree. Nu are diaree vasile1964, on 25 noiembrie 2018 - 06:02, said:
cainele meu a avut in primavara babesioza,starea lui pe langa moleseala avand temperatura,urina sa era rosiatica si putin vascoasa daca prezinta asemenea simptome imediat la doctor babesioza este mortala daca nu este tratata la timp,tratamentul consta in injectii cu clindamicina,antibiotic uman,de doua ori pe zi timp de cca 9 zile iar veterinarul i-a mai facut o singura data in timpul tratamentului o injectie subcutanata in functie de greutate cu imizol,acum este bine si am invatat lectia deparazitare externa lunara,nu intrati in panica in locul in care se face imizolul ramane o galma aproximativ 30 zile pana se retrage,daca un este babesioza atunci posibil o raceala,sau probleme digestive,sanatate maxima la catel. cumparator, on 24 noiembrie 2018 - 22:09, said:
Daca tremura e foarte probabil sa aiba temperatura, ceea ce nu e bine. Cand al meu nu mananca si are febra il banuiesc de babesioza (boala data de capuse), care e fatala destul de rapid daca nu e tratata. Trebuie sa il duci la doctor repede. A avut picătura pusă mereu când l-am scos afara, de aceea ma gândeam ca nu are cum sa fie. Dragos_20, on 24 noiembrie 2018 - 22:12, said: Sa nu aiba vreo afectiune digestiva.Eu am avut un catelus care avea aceleasi simptome , si era din cauza unei tulburari digestive. Și eu ma gândeam la asta, deoarece nu prea mananca si refuza mai tot ce-i dau. gladiatore, on 24 noiembrie 2018 - 22:02, said:
Nu o fi prins vre-o raceala ?? In dimineața aceasta a plans cred ca in jur de o ora și era agitata pana m am trezit. |
Posted 25 November 2018 - 12:14

Mananca, bea apa, cum are scaunul? Poate a înghițit vreun corp străin: oase, pietre, vreo creanga de copac care s-a blocat in tractul intestinal. Nu e de așteptat ci trebuie vazut repede de un veterinar.
|
|
Posted 26 November 2018 - 14:12

Cainele meu a avut babesioza de 4 ori in 11 ani, desi i-am pus lunar Advantix si mai nou ii dau pastile - Bravecto, Nexgard. De anul asta are si zgarda antiparaziti.
Edited by cumparator, 26 November 2018 - 14:17. |
Posted 26 November 2018 - 17:55

Cainele meu a avut babesioza de 4 ori in 11 ani, desi i-am pus lunar Advantix si mai nou ii dau pastile - Bravecto, Nexgard. De anul asta are si zgarda antiparaziti. Edited by Freddy12, 26 November 2018 - 18:00. |
Posted 26 May 2019 - 18:44

Buna ziua,
As vrea sa va cer sfatul in legatura cu un caine bolnav. Mama mea vitrega are la tara o catelusa care de vreo aproximativ o saptamana 10 zile este apatica, de abia mai iese din cotet si vomita tot ce mananca. Ultima data cand am vazut cainele acum o saptamana vomita mancarea nedigerata, iar acum cand am vorbit la telefon cu una dintre rudele mele mi-a spus ca vomita ceva galben. Cateaua sta doar afara (in cotet) si nimeni nu stie exact ce varsta are deoarece au adus-o la rudele mele in curte niste rude de la o alta ruda care statea singura si a murit iar cateaua a ramas singura. Credeti ca am cum sa ajut cateaua de la distanta si fara sa fie dusa la medic? eventual sa-i duc niste medicamente? Din pacate locuieste intr-un sat pe un deal destul de greu accesibil si rudelor efectiv nu le prea pasa dar mie imi pare tare rau pt ea ![]() Multumesc! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users