![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Modificare GIF in Photoshop
Last Updated: Nov 21 2018 21:29, Started by
mariussoft
, Nov 21 2018 20:28
·
0

Posted 21 November 2018 - 20:28

Am modificat un steag al UE in Photoshop in format GIF, i-am sters fundalul care era alb cu Magic Eraser Tool si l-am facut transparent la toate imaginile din GIF.
Problema e ca dupa ce-l export, animatia nu mai merge. Daca export GIF-ul original cu aceleasi setari, dar fara sa modific/sterg nimic, GIF-ul functioneaza, lucru care ma face sa cred ca nu setarile din export sunt problema. Ce parere aveti, unde gresesc? Attached Files |
Posted 21 November 2018 - 21:14

Problema era de la vizibilitatea layerelor. Dupa ce termini de sters backgroundul trebuie sa selectezi in timeline fiecare frame in parte si sa faci vizibil doar layerul corespunzator. Pentru frame 1 layer 1 vizibil restul nu, pentru frame 2 layer 2 vizibil restul nu...
LE: L-am refacut ca avea o mica problema la loop ![]() ![]() Edited by Master_Yoda, 21 November 2018 - 21:31. |
Posted 21 November 2018 - 21:23

ok, il atasez. apoi "Replace color with transparency:" alegi culoarea care vrei sa o scoata dupa care Apply selected si in cateva secunde e gata. Edited by stlk, 21 November 2018 - 21:25. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users