![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Garantie Burn-in televizoare OLED LG?
Last Updated: May 05 2020 04:35, Started by
vortex07
, Nov 21 2018 12:15
·
0

Posted 11 January 2019 - 13:57

Acelasi discutii ca si la plasme si am avut una timp de 5 ani fara BI. OLED-ul sta mai bine decat plasma si la acest capitol dar exista o doza de risc. Exista implementate in tv-uri niste instrumente ajutatoare iar OLED-urile (LG cel putin, nu stiu daca si celelalte dar este posibil sa aiba si ele) stiu sa activeze un screen saver daca pui pauza la ceva pe netflix, youtube, la un joc de pe consola sau la un film de pe mediaplayer/blu-ray.
Au existat cateva cazuri in topicul despre OLED-uri si au fost rezolvate in garantie. Am OLED si sunt linistit in privinta asta, trebuie doar putina atentie la utilizare. Edited by Mr. Incredible, 11 January 2019 - 13:57. |
Posted 11 January 2019 - 14:04

Si cu plasmele se zicea acelasi lucru, dar eu am o plasma Panasonic din 2011 fara probleme de burn in.
un user normal nu va avea nici o problema cu burn in. problemele apar daca stai pe acelasi canal ore intregi. In testul de mai sus ruleaza CNN timp de 20 h /zi, normal ca apare burn in, cred ca si la LED apare burn in in conditiile astea. |
Posted 11 January 2019 - 14:35

Actualizare la un an de la inceputul acelui test.
In this video, we will go over the results so far from our two ongoing burn-in tests. Our current stance is that if you vary your content and don’t display static areas then you’re unlikely to experience any issues. If you do plan to watch a lot of static content with bright, saturated colors, then an OLED TV probably isn’t for you. There has been no appreciable change to the brightness or color gamut of these OLED TVs which is great. [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/nOcLasaRCzY?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 29 April 2019 - 00:58

Posted 02 May 2019 - 09:42

Nu sunt imune, fac mai greu dar fac si ele. Exista avertizari de tipul asta in manualele televizoarelor LCD.
|
Posted 02 May 2019 - 10:44

La cele vechi mai gaseai ceva atentionari. Inclusiv la monitoare. Am unul cu screensaver inclus tocmai ptr asta. Chit ca nu a facut niciodata.
Cele noi nu au. Mai nou se ofera chiar garantie ca nu vor face - Samsung da 10 ani - se strica altceva din el pana atunci. |
Posted 07 May 2019 - 16:35

Cred ca se rezolva pe garantie( daca nu , platim ) . Cel putin la LG-ul meu , se deplaseaza echipa la domiciliu ( fiind de 65" ) , daca vor sesiza problema imi vor schimba display-ul ( cica operatia ar dura 20 de min ) . Vedem cand vin ce-o sa opineze .
|
Posted 08 November 2019 - 23:24

Cumparat in 2017 de BlackFriday OLED E7 LG
Dupa aproape 2 ani burn in cu burtiera antena 3. De ce oare nu a facut burn in cu sigla antena 3 din stanga sus? Cred ca a adormit sotia cu el deschis pe antena 3 Am citi pe forum ca sunt sanse mici sa se repare in garantie, dandu-se vina pe client. Eu l-am cumparat de la e-mag si partener service este Depanero despre care am citit lucrui mai mult rele de cat bune. Am depus o solicitare de reparatie in garantie pe site-ul Depanero duminica; luni mi-au raspuns ca au acceptat preluarea in service, marti au trimis curierul sa ridice Tv-ul. miercuri mi-au trimis instiintare ca a ajuns la service, joi am primit instiintare ca pieseel necesare reparatiei au fost comandate, vineri mi-au dat e-mail ca nu se poate repara si ca imi returneaza banii in cont e-mag cu optiune de a-i vira in contul meu sau de a cumpara altceva de la e-mag. E prima data cand mi se intampla asa ceva; m-am dus de urgenta la e-mag si am comandat E9 care va veni de Black Friday pe 15.11. Credeam ca raman cu burnin-ul si cand colo ..... |
Posted 08 November 2019 - 23:32

Daca era un Oled Panasonic sau chiar Sony.. nu mai erai atat de fericit acum. Panasonic nu repara/înlocuiește, Sony foarte rar acopera burn-in pe garantie.
|
Posted 09 November 2019 - 19:27

Inainte de fericit, uimit. Mai ales ca am citit pe forumuri ca LG nu recunoaste burn in ca defect imputabil producatorului.
|
|
Posted 10 November 2019 - 00:28

La noi au fost inlocuite, citeste topicul dedicat OLED-urilor de pe aria video. Oricum, mai usor ca antena 3, orice tv face burn in cand te uiti pe postul ala.
Burtierele fac mai mult rau decat siglele. Edited by Mr. Incredible, 10 November 2019 - 00:31. |
Posted 05 May 2020 - 04:35

Cred ca se rezolva pe garantie( daca nu , platim ) . Cel putin la LG-ul meu , se deplaseaza echipa la domiciliu ( fiind de 65" ) , daca vor sesiza problema imi vor schimba display-ul ( cica operatia ar dura 20 de min ) . Vedem cand vin ce-o sa opineze . Ce s a mai întâmplat? A venit echipa? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users