![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
doua variable in document on ready
Last Updated: Nov 21 2018 10:46, Started by
ampaduchi
, Nov 21 2018 05:39
·
0

Posted 21 November 2018 - 05:39

vreau sa adaug doua variabile la $( document ).on( "ready" ) si nu-mi dau seama cum. asta e ce am incercat:
$( document ).on( "ready", function() { var1; var2; } ).on( "scroll", var3 );ma poate ajuta cineva? |
Posted 21 November 2018 - 06:25

pai vad ca le-ai adaugat (declarat).
Edited by laffin, 21 November 2018 - 06:30. |
Posted 21 November 2018 - 06:30

codul functioneaza, nu e de acolo. mai sapa.
ce e var3 ? Edited by laffin, 21 November 2018 - 06:32. |
Posted 21 November 2018 - 06:47

codul functioneaza, nu e de acolo. mai sapa. ce e var3 ? poate totusi e de aici si trebuie sa adaug var2 altcumva. asa functioneza: $( document ).on( "ready", var1 ).on( "scroll", var1 ); Edited by ampaduchi, 21 November 2018 - 06:50. |
Posted 21 November 2018 - 07:32

inainte de a te apuca de programare trebuie sa inveti bazele ei.
strict in cazul de fata, trebuie sa citesti despre domeniul de valabilitate al variabilelor (in engleza: scope). |
Posted 21 November 2018 - 07:59

inainte de a te apuca de programare trebuie sa inveti bazele ei. strict in cazul de fata, trebuie sa citesti despre domeniul de valabilitate al variabilelor (in engleza: scope). cam asa arata codul meu. ce e in neregula cu var-urile? https://codepen.io/anon/pen/LXeBVP Edited by ampaduchi, 21 November 2018 - 08:01. |
Posted 21 November 2018 - 10:46

Nu uita cum se apeleaza functiile.
var a = function() { $( ".div-1" ).css( "background-color", "red" );} var b = function() { $( ".div-2" ).css( "background-color", "blue" );} $( document ).on( "ready", a() ).on( "scroll", function() { a(); b(); } ); Eu nu as insirui atatea event-uri unul dupa altul pentru ca este foarte greoi de lucrat cu ele in viitor. var a = function() { return $( ".div-1" ).css( "background-color", "red" );} var b = function() { return $( ".div-2" ).css( "background-color", "blue" );} $( document ).ready(function(){ a(); $(document).scroll(function(){ b(); }); }); Nu stiu la ce nivel esti tu cu JS/jQuery sau ce incerci sa inveti, insa iti recomand cu caldura tutorialele de pe w3schools pentru Javascript si jQuery. Cred ca sunt un inceput foarte bun pentru oricine vrea sa inceapa sa inteleaga JS/jQuery. Ulterior poti cauta exercitii care sa iti ridice semne de intrebare si sa poti cauta raspunsuri pentru ele. D.p.m.d.v. este foarte important la inceput sa scrii fiecare linie de cod cu mana ta pentru a te invata cat mai repede cu syntaxa si cu eventualele greseli de typing. Aaa, citeste putin si despre console.log care poate fi foarte util la inceput. Asa ai fi aflat din start daca partea a doua a codului (scroll) este executata sau nu. Spor! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users