![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Ce DVD Recorder foloseste NostalgiaTVR?
Last Updated: Nov 20 2018 22:24, Started by
antetokoumpo
, Nov 20 2018 21:07
·
0

Posted 20 November 2018 - 21:07

Salut! Vreau sa intreb , ce DVD Recorder foloseste Vasile Isache? (NostalgiaTVR / v75is / suspatria)
Edited by DasboyNET, 20 November 2018 - 21:08. |
Posted 20 November 2018 - 21:33

Nu cred că foloseşte D.V.D. recorder. Cred că trage direct în computer.
|
Posted 20 November 2018 - 21:44

La majoritatea clipurilor lui , aparea asa ceva
![]() ![]() Edited by DasboyNET, 20 November 2018 - 21:43. |
Posted 20 November 2018 - 21:46

Asa. OK.
SI? Care este de fapt dorinta ta? Ca la un DVD recorder nu prea ai ce setari de calitate sa faci, versus un "recorder" virtual pe PC, la care ai nenumarate posibilitati de setare. Inca se mai gasesc pe OLX astfel de scule: DVD recorder, Combi VHS-DVD cu posibilitati de inregistrare.. DAR, aceste scule hibride, asa cum am spus, sunt limitate la setari. Ce doresti de fapt? O scula care sa inregistreze standard DVD la calitate 4K? Wake up, man! This device does not exist! |
Posted 20 November 2018 - 21:50

Asa. OK. SI? Care este de fapt dorinta ta? Ca la un DVD recorder nu prea ai ce setari de calitate sa faci, versus un "recorder" virtual pe PC, la care ai nenumarate posibilitati de setare. Inca se mai gasesc pe OLX astfel de scule: DVD recorder, Combi VHS-DVD cu posibilitati de inregistrare.. DAR, aceste scule hibride, asa cum am spus, sunt limitate la setari. Ce doresti de fapt? O scula care sa inregistreze standard DVD la calitate 4K? Wake up, man! This device does not exist! |
Posted 20 November 2018 - 22:17

Posted 20 November 2018 - 22:24

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users