Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Recomandare Cuptor Electric (Mini)

Customizare laptop ROG Strix G15

Roam like at home – Tarife ...
 Vacanta in august cu spatiu de jo...

Copil de 7 ani considerat adult l...

Cazare Romania pensiuni cu tiche...

Berea intra la alcool?
 Stare ciudata dupa lovitura la cap

HDHuri "normale" pt un na...

HP-Laserjet 5-

Lipire rama display
 Obsesia pentru greutate, imaginea...

Nu imi apare niciun router la lap...

Sistem supraveghere camion

Unitate centrala in balcon iarna
 

Termostate, Cronotermostate controlabile de pe internet

* * * * * 1 votes
  • Please log in to reply
402 replies to this topic

#397
SwatKat

SwatKat

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,623
  • Înscris: 01.12.2005
Ca sa nu las subiectul neterminat, multumesc inca o data pentru sfaturi/idei.
Am ramans pana la urma pe Tado, termostat wired (asta si vreau), pret ok, doar inlocuiesc Computhermul din perete cu acesta. Caci centrala e la alt etaj fata de camera unde e termostatul si imi trebuia ca pe perete sa pot monta termostatul in sine, nu gateway-ul.

Si asa e la Tado, pe perete vine termostatul, gateway-ul il pun langa router, care e intr-o camera alaturata, deci teoretic ar trebui sa fie totul ok.

Nu am de setat nimic, ca nu am protocol opentherm, modulatia o face doar centrala in mod clasic, deci totul ar fi simplu de inlocuit.

Multumesc si Sarbatori Fericite!

#398
mihaimihai

mihaimihai

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,245
  • Înscris: 09.03.2006
Există pe aici vreun membru care știe cum funcționează Amico Remote Control împreună cu sonda de temperatura exterioara (ambele de la Immergas instalate pe o centrala Victrix Superior 32kw)? Am niște întrebări existențiale vis-a-vis de curbele de încălzire :)

#399
iliev

iliev

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 29
  • Înscris: 10.03.2007

View Postdoinastela, on 19 decembrie 2021 - 03:25, said:

ultima moda e sa-ti iei telefon apple si sa folosesti servicii google, ce comanda device-uri ..google Posted Image
Nu mai zic ca toti cu iphone folosesc Google Maps.

Honeywell T6 merge si opentherm -dar centrala ta accepta acest protocol ?
Exista si nest opentherm, exista si tado opentherm, parca si Netatmo. Dar ce folos, daca centrala e Ariston..

Netatmo au un renume foarte bun, iar achizitionarea companiei de catre Legrand le va mari piata substantial, nu cred ca se strica display la 2 ani.
Sa inteleg ca netatmo nu functioneaza cu Ariston?

#400
gsaplontai

gsaplontai

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 20
  • Înscris: 11.06.2008
Salutare,

Are cineva o centrala IFYIL GT 15kw cu display de la ceza (modelul base cu 5 taste)? Am instalat recent un termostat de ambient (salus RT510RF) dar nu prea asculta centrala de el Posted Image. De cand l-am instalat si programat, centrala nu s-a oprit niciodata. Pe programele cu temperatura mai joasa, centrala merge mai incet dar nu se opreste. De exemplu aseara am activat pe termostat modul inghet dar centrala a mers incetisor toata noaptea, apa in cazan dimineata era de 51 grade.
Daca are cineva niste tips&tricks, mi-ar fi de mare ajutor, manualul centralei e foarte prost.

Multumesc!

#401
reborn_21

reborn_21

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 397
  • Înscris: 24.11.2021
Banuiesc ca trebuie sa intri in meniul de servis ca sa activezi termostatul.

Centrala a venit din fabrica cu o punte (o bucatice de sirma), legata in locul in care ai legat termostatul ? Daca nu, atunci trebuie sa intri in meniul de servis ca sa activezi termostatul.

#402
gsaplontai

gsaplontai

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 20
  • Înscris: 11.06.2008

 reborn_21, pe 25 ianuarie 2022 - 09:39, a scris:

Banuiesc ca trebuie sa intri in meniul de servis ca sa activezi termostatul.

Centrala a venit din fabrica cu o punte (o bucatice de sirma), legata in locul in care ai legat termostatul ? Daca nu, atunci trebuie sa intri in meniul de servis ca sa activezi termostatul.

Centrala a venit cu un panou in spate unde era un conector cu doi pini pentru termostat. Am activat termostatul din meniul tehnic. Pe ecranul centralei apare Therm: O (open). Deci ar trebui sa fie ok.
Mersi!

Edited by gsaplontai, 25 January 2022 - 13:35.


#403
tatimeu

tatimeu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,686
  • Înscris: 15.10.2007

 iliev, on 24 ianuarie 2022 - 12:44, said:

Sa inteleg ca netatmo nu functioneaza cu Ariston?
functioneaza foarte bine

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate