Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
RPL2021: Instructiuni auto-recenzare

Info Coronavirus/Vaccin vs. Fake News

Ajutor pentru refugiatii ucraineni

Placuțele de fana
 Schimbare talon dupa schimbare do...

Atestat ARR- Manager transport ma...

Boala pomi fructiferi?

A murit VANGELIS
 Laptop de buget cu luminozitate b...

problema garantie asus tuf dash 2...

Intrebare valoare pensie urmas

Problema Checkpoint SSL Network E...
 Redundanta si scalabilitate orizo...

Variola maimuței

Autostopul in Anglia

Proxy instalat si dezinstalat, oa...
 

Termostate, Cronotermostate controlabile de pe internet

* * * * * 1 votes
  • Please log in to reply
402 replies to this topic

#397
SwatKat

SwatKat

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,593
  • Înscris: 01.12.2005
Ca sa nu las subiectul neterminat, multumesc inca o data pentru sfaturi/idei.
Am ramans pana la urma pe Tado, termostat wired (asta si vreau), pret ok, doar inlocuiesc Computhermul din perete cu acesta. Caci centrala e la alt etaj fata de camera unde e termostatul si imi trebuia ca pe perete sa pot monta termostatul in sine, nu gateway-ul.

Si asa e la Tado, pe perete vine termostatul, gateway-ul il pun langa router, care e intr-o camera alaturata, deci teoretic ar trebui sa fie totul ok.

Nu am de setat nimic, ca nu am protocol opentherm, modulatia o face doar centrala in mod clasic, deci totul ar fi simplu de inlocuit.

Multumesc si Sarbatori Fericite!

#398
mihaimihai

mihaimihai

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,228
  • Înscris: 09.03.2006
Există pe aici vreun membru care știe cum funcționează Amico Remote Control împreună cu sonda de temperatura exterioara (ambele de la Immergas instalate pe o centrala Victrix Superior 32kw)? Am niște întrebări existențiale vis-a-vis de curbele de încălzire :)

#399
iliev

iliev

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 29
  • Înscris: 10.03.2007

View Postdoinastela, on 19 decembrie 2021 - 03:25, said:

ultima moda e sa-ti iei telefon apple si sa folosesti servicii google, ce comanda device-uri ..google Posted Image
Nu mai zic ca toti cu iphone folosesc Google Maps.

Honeywell T6 merge si opentherm -dar centrala ta accepta acest protocol ?
Exista si nest opentherm, exista si tado opentherm, parca si Netatmo. Dar ce folos, daca centrala e Ariston..

Netatmo au un renume foarte bun, iar achizitionarea companiei de catre Legrand le va mari piata substantial, nu cred ca se strica display la 2 ani.
Sa inteleg ca netatmo nu functioneaza cu Ariston?

#400
gsaplontai

gsaplontai

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 11.06.2008
Salutare,

Are cineva o centrala IFYIL GT 15kw cu display de la ceza (modelul base cu 5 taste)? Am instalat recent un termostat de ambient (salus RT510RF) dar nu prea asculta centrala de el Posted Image. De cand l-am instalat si programat, centrala nu s-a oprit niciodata. Pe programele cu temperatura mai joasa, centrala merge mai incet dar nu se opreste. De exemplu aseara am activat pe termostat modul inghet dar centrala a mers incetisor toata noaptea, apa in cazan dimineata era de 51 grade.
Daca are cineva niste tips&tricks, mi-ar fi de mare ajutor, manualul centralei e foarte prost.

Multumesc!

#401
reborn_21

reborn_21

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 358
  • Înscris: 24.11.2021
Banuiesc ca trebuie sa intri in meniul de servis ca sa activezi termostatul.

Centrala a venit din fabrica cu o punte (o bucatice de sirma), legata in locul in care ai legat termostatul ? Daca nu, atunci trebuie sa intri in meniul de servis ca sa activezi termostatul.

#402
gsaplontai

gsaplontai

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 11.06.2008

 reborn_21, pe 25 ianuarie 2022 - 09:39, a scris:

Banuiesc ca trebuie sa intri in meniul de servis ca sa activezi termostatul.

Centrala a venit din fabrica cu o punte (o bucatice de sirma), legata in locul in care ai legat termostatul ? Daca nu, atunci trebuie sa intri in meniul de servis ca sa activezi termostatul.

Centrala a venit cu un panou in spate unde era un conector cu doi pini pentru termostat. Am activat termostatul din meniul tehnic. Pe ecranul centralei apare Therm: O (open). Deci ar trebui sa fie ok.
Mersi!

Edited by gsaplontai, 25 January 2022 - 13:35.


#403
tatimeu

tatimeu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,634
  • Înscris: 15.10.2007

 iliev, on 24 ianuarie 2022 - 12:44, said:

Sa inteleg ca netatmo nu functioneaza cu Ariston?
functioneaza foarte bine

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate