Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Schimbare adresa DNS IPv4 pe rout...

Recomandare Barebone

Monede JO 2024

Suprasolicitare sistem electric
 CIV auto import

Mutare in MOZAMBIC - pareri, expe...

Scoatere antifurt airtag de pe ha...

Magnet in loc de clește pent...
 Cumparat/Locuit in apartament si ...

Pot folosi sistemul PC pe post de...

Sokol cu distorsiuni de cross-over

Filtru apa potabila cu osmoza inv...
 Kanal D va difuza serialul “...

Upgrade xiaomi mi11

securitate - acum se dau drept - ...

Farmacia Dr Max - Pareri / Sugest...
 

Șeful Renault-Nissan a fost arestat în Japonia.

- - - - -
  • Please log in to reply
93 replies to this topic

#19
Hansolo

Hansolo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,477
  • Înscris: 17.09.2007
@aaaa4567 marturisesc ca n-am inteles postul tau.
Poate detaliezi ce anume a facut Ghosn, era afemeiat, fomist, a investit unde nu trebuie? Are copil vreo 10-15 ani si-l plimba cu un Reno de 60000USD?
Hai ca postul citat de tine l-am inteles, capitalismul putred care asupreste sclavii, musai trebuie trasnit cu manie proletara, toti o apa si un pamant...

#20
alinmpi

alinmpi

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,161
  • Înscris: 16.12.2008
Draga @aaaa4567,arata-ne societate care sa fie orice altceva,dar nu capitalista,si in care sa fie contrariul celor spuse de tine ....oare poti...?

#21
Torquemada-666

Torquemada-666

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,053
  • Înscris: 15.10.2014
Noutati despre ghosn.

http://m.automarket....tate-88207.html

"Arestarea CEO-ului Carlos Ghosn și înlăturarea sa iminentă din conducerea Nissan nu pune în pericol stabilitatea și supraviețuirea Renault, a declarat ministrul francez de Finanțe, potrivit Reuters.

Președintele Nissan și CEO-ul Renault a fost arestat ieri în Japonia, pentru fals în declarații privind veniturile sale, iar vestea a zguduit constructorul japonez și industria auto.

Procurorii japonezi l-au reținut pe Carlos Ghosn, după ce acesta a mințit în declarațiile financiare din ultimii ani și a comis alte nereguli, printre care folosirea banilor și activelor companiei în scop personal.

Board-ul Nissan a admis acuzațiile și a anunțat imediat că va propune înlăturarea lui Ghosn din conducerea sa.

Nu a întârziat nici reacția din partea oficialilor francezi. Ministrul de Finanțe, Bruno Le Maire, susține că arestarea lui Carlos Ghosn și iminenta sa concediere din cadrul Nissan nu reprezintă o amenințare la adresa stabilității și viitorului Renault.

Le Maire a transmis că autoritățile franceze rămân alături de partenerii de la Nissan și că vor lua o decizie pe acest subiect în următoarele zile.

Ministrul francez a refuzat să comenteze pe marginea arestării lui Ghosn, spunând că acestuia ar trebui să-i fie acordată prezumția de nevinovăție până la dovezile contrare. Totodată, Le Maire a refuzat să spună cine ar putea să preia conducerea Renault."

Edited by Torquemada-666, 20 November 2018 - 10:58.


#22
aaaa4567

aaaa4567

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,522
  • Înscris: 18.10.2011

View PostHansolo, on 19 noiembrie 2018 - 19:51, said:

@aaaa4567 marturisesc ca n-am inteles postul tau.
Poate detaliezi ce anume a facut Ghosn, era afemeiat, fomist, a investit unde nu trebuie? Are copil vreo 10-15 ani si-l plimba cu un Reno de 60000USD?
Hai ca postul citat de tine l-am inteles, capitalismul putred care asupreste sclavii, musai trebuie trasnit cu manie proletara, toti o apa si un pamant...
Ei, nu ai inteles...

OK, hai sa traduc.

In foamea /mania pentru averi, femei, putere, unii uita ca sunt pamanteni si se ocupa prea mult de asta: d-aia si fac burta prea mare sau baga prea mult in contul bancar etc etc.


Da sunt destul de omenesti treburile astea, recunosc.

Din ce scrie pe acolo Ghosn si altii ca el au luat ceva din banul public, ca sa-si umfle burta, contul bancar etc. Asta dupa ce lucra intr-o industrie care nu conteaza pentru umanitate, bazata pe planned obsolescence si /sau pe alte "veleitati" umane: nevoia de putere etc - ca d-aia isi iau barbatii masini varf de gama de 30k+ de euro: nici ca urca muntii, nici ca au nevoie sa atinga suta in 3 secunde. Sa fim seriosi, poate in afara unor elemente de siguranta, o masina veche de 5-7 ani, e suficienta pentru majoritatea consumatorilor. As fi pus 10-15, dar mi-e teama ca spuneti ca ii curge rugina, sau care are doar CD-player.

Ideea era ca, orice astfel de masina ai avea, vei trece prin acelasi calvar daca ai un copil cu handicap un partine cu diabet etc etc. De ce? Pentru ca medicina lucreaza (in multe privinte, si nu numai in tarile sarace) in secolul trecut. Sunt medici (inclusiv in Bucuresti) care scriu cu pixul exact cum ati scrie intr-o primarie comunala din anii '80. De ce? Pentru ca nu sunt bani. Da' bani de masini scumpe sunt. Si daca burtosul ala ignorant se intampla sa nu aiba un astfel de copil, pur si simplu se bucura. Si atat.

Ei, ai prins ideea?

Edited by aaaa4567, 20 November 2018 - 12:16.


#23
Torquemada-666

Torquemada-666

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,053
  • Înscris: 15.10.2014
Poate pierde toate functiile.

http://m.automarket....duca-88215.html

"Consiliul de Administrație al Renault se va reuni marți pentru a stabili o nouă conducere interimară prin care să-l înlocuiască din toate funcțiile pe Carlos Ghosn, ca urmare a arestării sale în Japonia.

Carlos Ghosn, președintele și CEO-ul Alianței Renault - Nissan - Mitsubishi, a fost arestat luni în Japonia pentru că a raportat venituri mai mici decât în realitate în documentele oficiale Nissan și pentru că a utilizat banii constructorului în interes personal.

Cei de la Nissan au reacționat rapid și au anunțat îndepărtarea sa din postul de președinte al consiliului de admnistratie, după ce anterior acesta renunțase la postul de CEO în 2017.

Renault este acum pe punctul de a lua măsuri similare împotriva lui Ghosn. Consiliului de administrație al constructorului francez se va reuni marți pentru a stabili o conducere interimară prin care Ghosn va fi înlăturat din funcțiile de președinte și CEO.

Statul francez deține 15% dintre acțiunile Renault, iar ministrul de finanțe Bruno Le Maire a anunțat deja că Ghosn nu poate rămâne la conducerea companiei. "Carlos Ghosn nu mai este în măsură să conducă Renault. Cu toate acestea, nu am cerut îndepărtarea formală din consiliul de conducere dintr-un motiv foarte simplu: nu avem nicio dovadă și urmăm procedura legală", a declarat el cu referire la întrunirea consiliului de administrație.

Oficialii Renault insistă că parteneriatul cu Nissan nu va fi afectat de arestarea lui Ghosn, însă Le Maire a admis că francezii trebuie să reacționeze rapid. "Renault a fost slăbită, ceea ce înseamnă cu atât mai mult că trebuie să acționăm rapid", a adăugat el.

Acțiunile Renault au scăzut cu până la 12% în cursul zilei de luni, după anunțul referitor la arestarea lui Ghosn. În schimb, acțiunile Nissan au scăzut cu circa 5%, ca urmare a faptului că anunțul a venit după închiderea cursei de la Tokyo.

În cursul acestui an, Ghosn a propus o fuziune între Renault și Nissan, însă negocierile au eșuat din cauza faptului că nici statul francez, nici cel japonez nu vor să cedeze acțiunile pe care le dețin la proprii constructori."



#24
Ford4

Ford4

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,156
  • Înscris: 13.11.2017
O posibila explicatie a ceea ce a dus la arestarea lui Ghosn este faptul ca el dorea sa continue cu planurile de fuziune a companiilor. Pare a fi plauzibila aceasta daca tinem cont ca japonezii au fost cei mai mari oponenti ai acestei fuziuni si faptul ca exact ei s-au sesizat de neregulile financiare ale lui Ghosn (greu de crezut ca francezii nu stiau si ei dar ce interes aveau sa omoare gaina cu oua de aur :) ? )
Un articol interesant pe aceasta tema este aici :
https://economie.hot...cial-review.htm

#25
cata

cata

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,049
  • Înscris: 16.02.2002
Mitsubishi a dat publicității un anunț prin care informează că a cerut boardului ca Carlos Ghosn să fie dat afară, urmând să fie demarată o investigație internă proprie.

#26
Torquemada-666

Torquemada-666

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,053
  • Înscris: 15.10.2014
Ce figura are seful de la reno. Colturile buzelor in jos ... iax.

http://m.automarket....zile-88411.html

"Procurorii din Tokyo analizează varianta prelungirii arestului pentru Carlos Ghosn, după ce actualul mandat de reținere expiră vineri, pe 30 noiembrie. Aceștia ar putea cere încă 10 zile de detenție pentru Carlos Ghosn, înainte să decidă dacă acesta va fi acuzat oficial sau va fi eliberat.

Carlos Ghosn, președintele și CEO-ul Alianței Renault - Nissan - Mitsubishi, a fost arestat lunea trecută în Japonia pentru că a raportat venituri mai mici decât în realitate în documentele oficiale Nissan și pentru că a utilizat banii constructorului în interes personal.

Mandatul său de arestare pentru 10 zile va expira vineri, pe 30 noiembrie, iar presa japoneză scrie că procurorii vor cere prelungirea detenției pentru Ghosn. Unul dintre oficialii Procuraturii din Tokyo a transmis că nu poate să comenteze încă pe marginea acestui subiect.

Potrivit Reuters, procurorii japonezi pot să ceară aprobarea instanței pentru emiterea unui nou mandat de arestare de 10 zile pentru Carlos Ghosn. După expirarea mandatului, autoritățile trebuie să decidă dacă fostul președinte Nissan va fi acuzat oficial sau va fi eliberat.

Deși a fost demis din funcțiile de la Nissan și Mitsubishi, Carlos Ghosn a fost păstrat deocamdată de Renault, cu toate că și debarcarea sa este iminentă."



#27
Torquemada-666

Torquemada-666

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,053
  • Înscris: 15.10.2014
Conducerea reno nu e departe de cea de la VW din timpul dieselgate. Se pare ca nu au invatat de la altii, dar se dadeau ecologisti cu masinile lor. Si fanii spunea ca reno sunt eco.

http://m.automarket....ului-88467.html

"Procurorii japonezi vor să prelungească arestul lui Carlos Ghosn prin noi acuzații de fals în declarații, susține presa niponă, citată de Reuters. Astfel, fostul președinte Nissan ar urma să fie reținut până cel puțin la sfârșitul acestui an.

Carlos Ghosn, președintele și CEO-ul Alianței Renault - Nissan - Mitsubishi, a fost arestat pe 19 noiembrie în Japonia pentru că a raportat venituri mai mici decât în realitate în documentele oficiale Nissan și pentru că a utilizat banii constructorului în interes personal.

Procurorii japonezi au spus că, printre altele, atât Ghosn, cât și un alt director, Greg Kelly, au conspirat astfel încât să nu declare aproape 90 de milioane de dolari din banii pe care Ghosn i-a câștigat la Nissan în perioada 2010-2015.

Presa niponă susține că procurorii vor cere prelungirea mandatului de arestare pe numele lui Ghosn, ce expiră pe 10 decembrie, fostul președinte Nissan urmând să fie acuzat de aceleași nereguli și pentru perioada 2015-2017. În acest caz, atât Ghosn, cât și Kelly ar urma să fie reținuți până la sfârșitul anului 2018.

Televiziunea publică din Japonia susține că fostul președinte Nissan ar fi negat acuzațiile care i-au fost aduse până acum de către procurori. Potrivit NHK, Carlos Ghosn ar fi spus că nu avea nicio intenție să mintă în declarațiile financiare."





#28
cata

cata

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,049
  • Înscris: 16.02.2002

View PostTorquemada-666, on 04 decembrie 2018 - 11:07, said:

Conducerea reno nu e departe de cea de la VW din timpul dieselgate. Se pare ca nu au invatat de la altii, dar se dadeau ecologisti cu masinile lor. Si fanii spunea ca reno sunt eco.

http://m.automarket....ului-88467.html
Am citit de doua ori si nu am vazut, unde scrie de poluare,eco, ecologie?

#29
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 122,614
  • Înscris: 07.02.2003

View PostTorquemada-666, on 04 decembrie 2018 - 11:07, said:

dar se dadeau ecologisti cu masinile lor. Si fanii spunea ca reno sunt eco.
Sa stii ca Reno in Franta nu mai face demult masini mici diesel, ramane VW singurul incapatanat Posted Image

Edited by andreic, 04 December 2018 - 13:43.


#30
Torquemada-666

Torquemada-666

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,053
  • Înscris: 15.10.2014
Se cam impute treaba. Inselaciunea are radacini mai mari. Bravo ghosn -reno.

http://m.automarket....ilor-88603.html

Edited by Torquemada-666, 10 December 2018 - 19:33.


#31
cata

cata

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,049
  • Înscris: 16.02.2002
O instanță din Tokyo a respins apelul lui Carlos Ghosn la prelungirea arestului, astfel că fostul președinte Nissan va rămâne în detenție până cel puțin pe data de 20 decembrie.

666, ai legatura

#32
Torquemada-666

Torquemada-666

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,053
  • Înscris: 15.10.2014
Reno il cam sustin pe ghosn, aduca sustin un mincinos?

http://m.automarket....ault-88759.html

Oricum, poate pun pe cineva cu un nume de om. Nu cu nume de ghosn si colturile gurii in jos. Ala e semn de om rau, de om insemnat. Imi place sa fiu de acord cu teoria lui Cesare Lombroso si.i dau dreptate.

http://m.automarket....elin-88763.html

Edited by Torquemada-666, 17 December 2018 - 20:25.


#33
inuendo0

inuendo0

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,540
  • Înscris: 03.06.2007
Chiar sunt curios care e numele tau de om, ca "Torquemada" banuiesc ca stii ce faima avea, sau...
Despre restul aprecierilor ce sa mai zic, fiecare dupa cum il duce capul.

#34
cata

cata

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,049
  • Înscris: 16.02.2002

View PostTorquemada-666, on 17 decembrie 2018 - 20:21, said:

Ala e semn de om rau, de om insemnat.
Spune asta, 666😄

#35
cata

cata

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,049
  • Înscris: 16.02.2002
Fostul preşedinte şi director general al Nissan, Carlos Ghosn, a fost arestat din nou de autorităţile japoneze în legătură cu noi acuzaţii, informează cotidianul The Guardian, citând presa niponă.

#36
Torquemada-666

Torquemada-666

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,053
  • Înscris: 15.10.2014
Un infractor. De asta il vor arestat, pt.ca a inselat. Oameni de la reno.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate