Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Intrerupator cu N - doza doar cu ...

Incalzire casa fara gaz/lemne

Incalzire in pardoseala etapizata

Suprataxa card energie?!
 Cum era nivelul de trai cam din a...

probleme cu ochelarii

Impozite pe proprietati de anul v...

teava rezistenta panou apa calda
 Acces in Curte din Drum National

Sub mobila de bucatarie si sub fr...

Rezultat RMN

Numar circuite IPAT si prindere t...
 Pareri brgimportchina.ro - teapa ...

Lucruri inaintea vremurilor lor

Discuții despre TVR Sport HD.

Cost abonament clinica privata
 

Pareri Emag.ro (2018+)

* * * - - 11 votes
  • Please log in to reply
7316 replies to this topic

#3457
crazykiller

crazykiller

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 855
  • Înscris: 22.09.2007
Sper ca ai înțeles ideea, poți spune și ca un produs nu funcționează într-un mod civilizat.

#3458
parabellum

parabellum

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,447
  • Înscris: 06.01.2010
Am spus-o intr-un mod foarte civilizat.

Si spre deosebire de ei, am spus adevarul.

#3459
parabellum

parabellum

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,447
  • Înscris: 06.01.2010
Motivul e aiuristic acolo, asa ca poate sa lipseasca, e tot una.

Nu e primul comentariu neaprobat acolo. Am cumparat o lampa de podea, specificatiile spuneau ca suporta bec de 60W, dar descrierea era insuficienta pentru a afla ca locatia becului nu suporta becuri cu mult mai mari de 10W. Nu am spus nimic necivilizat in comentariu, doar ca are specificatii insuficiente si ca n-ar strica sa aiba si niste dimensiuni date pe-acolo. Atat. Si am dat 4* in loc de 5.

Dar treaba asta e oricum irelevanta. Cum tot irelevant e si ca am cumparat ceva ce figura pe stoc si de fapt nu era si mi-au tinut banii bine peste o luna pana sa-i returneze.

Ce e foarte relevant e ca au in vanzare ceva ce se pretinde ca:

Quote

iti creste nivelul de energie si vitalitate cu pana la 100%
Cum iti creste 'nivelul de energie'? m*c^2? Ti se dubleaza masa?

Ce-i aia 'pana la'? Si 0 e 'pana la'. Pana si minus 100% e 'pana la'.

Cu ce au masurat 'vitalitatea'? Cu vitalometrul? Care e unitatea de masura in SI? Vitalosmecheria?

Etc.

#3460
vali

vali

    forumist

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,873
  • Înscris: 03.12.2001
puff. and it's gone. :D

#3461
bv01

bv01

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,098
  • Înscris: 06.12.2012

 vali, on 05 ianuarie 2022 - 12:02, said:

puff. and it's gone. :D

Mai găsești dacă vrei la "ofertă", două sau trei bucăți. Profită cât mai sunt. 😂😂😂

#3462
parabellum

parabellum

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,447
  • Înscris: 06.01.2010
Poti sa iei set de 3, daca vrei sa-ti protejezi toate cele 3 case: https://www.emag.ro/...4/pd/DXLH86BBM/ Sau doua seturi, pentru cele 6 case.


Firma respectiva mai are de-alea. Niste citate relevante:

Quote

Probabil cel mai important aspect al structurii noastre energetice ‒ unul atat de evident incat este deseori trecut cu vederea ‒ este gandul. Am experimentat cu totii gandul ca o sursa de energie, dar el pare sa opereze in afara legilor lumii fizice. Mai mult, nu poate fi gasit nicaieri in spatiul fizic, dar influenta sa poate fi simtita oriunde in structura noastra fizica si energetica. Energia psihica actioneaza in afara timpului si spatiului. Trimisa spre noi din lumi indepartate, aceasta forta isi poate manifesta imediat propria actiune. Poate construi sau distruge. Daca invatam cum sa accesam aceasta putere, orice lucru asupra caruia ne focalizam atentia psihica se poate manifesta in plan fizic. In Biblie exista citate care fac referire la natura si influenta gandurilor: „Dupa credinta voastra, fie voua!”; „Cere si ti se va da!”; „Adevarat va spun ca daca ati avea credinta cat un graunte de mustar, ati zice muntelui acestuia «Muta-te!» si s-ar muta; nimic nu v-ar fi cu neputinta”. (Matei 17, 20) „Toate lucrurile sunt cu putinta la Dumnezeu.” (Marcu 10, 27) „Toate cate cereti rugandu-va, sa credeti ca le-ati primit si le veti avea.” (Marcu 11, 24) Energia psihica este TOTUL! Energia psihica este primordiala. Ea sta la baza aparitiei Lumii. Ea este dragostea si concentrarea. Este sinteza tuturor radiatiilor nervoase. De aceea, elaborarea unei aspiratii de nezdruncinat catre Univers, in toate manifestarile, va fi tocmai dezvoltarea acestei energii.

Ai nevoie de un impuls in realizarea obiectivelor? Invata sa stapanesti arta materializarii dorintelor Unul dintre cele mai misterioase domenii ale stiintei, considerat multa vreme magie sau apanajul unor initiati, este radionica. Este o veritabila stiinta a rezonantei. Daca ar fi sa dam o definitie cat mai concisa, am spune ca radionica este arta de a pune rapid in rezonanta (a face sa oscileze pe aceeasi frecventa de vibratie) doua sisteme. Din acest punct de vedere, tot ceea ce exista in manifestare este radionica (rezonanta). Majoritatea oamenilor folosesc inconstient radionica, zi de zi, clipa de clipa, pentru cele mai banale lucruri si tocmai faptul ca o utilizeaza in mod curent ii face sa nu o mai sesizeze, sa nu mai vada miraculosul din ceea ce se intampla clipa de clipa.

De la alt 'produs':

Quote

Tot ce exista in Univers, de la stele si planete la caldura sau lumina, ganduri, emotii si pana la cea mai mica vietuitoare, este o forma de energie. Asadar, atat ceea ce apare ca fiind material, cat si ceea ce nu vedem cu ochiul liber este energie. Totul vibreaza continuu pe diferite frecvente.
De aceea si spatiul nostru este constant sub influente energetice mai mult sau mai putin subtile, mai mult sau mai putin ale noastre. Benefice sau nocive.
Probabil ti s-a intamplat macar o data in viata sa te simti rau imediat cum intri in contact cu o anumita persoana care te priveste cu insistenta, isi focalizeaza atentia exagerat pe tine sau vorbeste cu un ton foarte scazut, aproape hipnotic. La fel, poate ai simtit in unele locuri in care ai ajuns sau in unele incaperi in care ai intrat cum deveneai tot mai incordat, simteai fiori pe sira spinarii si voiai sa pleci cat mai repede de acolo sau dimpotriva spatii – inchise sau din natura – in care te destindeai tot mai mult, te relaxai si incarcai energetic foarte mult.
Orice loc, ca si orice obiect, fiind forme de energii au memorie energetica, astfel incat fiecare influenta vibrationala – frecvente naturale, artificiale sau ganduri si emotii emise de oameni – se „aseaza” si se „sedimenteaza” creand amprenta generala a unui lucru sau a unui spatiu.
Se stie despre faptul ca exista zone si obiecte asa-zis „blestemate” sau „bantuite” – care pot produce imediat senzatii de rau – fizice, mentale si emotionale – si altele in prezenta carora se produc „miracole”.

Edited by parabellum, 05 January 2022 - 14:04.


#3463
crisstonne

crisstonne

    Ἀταραξία

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,183
  • Înscris: 13.01.2011
Am și eu un comentariu care așteaptă aprobarea moderatorului, de mai bine de o lună  🤣
Mai modific periodic, mai scriu sau șterg, doar doar ajunge în vizorul lor din nou, nu nene, nimic, este în aprobare eternă.

Stranietatea este alta, inițial a fost aprobat, a stat un timp postat.
Eu am văzut că am fost întrebat ceva, pe acolo, am adăugat la mesajul inițial, răspuns la ce am fost întrebat, civilizat, frumos, nimic aiurea.

Ei, după prima modificare, a fost scos și adios, nu mai vor să îl posteze. Este vorba despre o bandă led, de care sînt mulțumit.

#3464
parabellum

parabellum

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,447
  • Înscris: 06.01.2010

Quote

Este vorba despre o bandă led, de care sînt mulțumit.
In mod foarte curios, mai toate comentariile la care am dat 5* si au fost pozitive mi-au fost aprobate, pe cand cele negative - toate - au fost respinse.

Asa ca puteti sa va bazati pe obiectivitatea numarului de stele si a comentariilor de pe acolo, nu-s selectate convenabil deloc, dar absolut deloc.

Oricum problema mea principala nu e cu ce fac cu comentariile... ci cu ce au de vanzare pe platforma. In stilul asta ma pot astepta sa comand un laptop si sa primesc o cutie goala care - parafrazez reclama la produsele mai sus mentionate - 'nu functioneaza pentru ca nu te-ai concentrat de-ajuns ca sa rezoneze gandurile cu laptopul aflat in afara legilor lumii fizice'.

Asa ca pa, emag.

#3465
cuculea

cuculea

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,182
  • Înscris: 08.12.2006
Da...deci...nesimititi astia de la emag, am zis ca e ultima comanda care o mai dau la ei, pe jurate.

Comanda data saptamana trecuta Joi, livrare programata la easybox pentru Luni 10 Ian...deci o saptamana si.... pentru 3 rahaturi ce am comandat...fara genius. Exagerat de mult.

E ultima comanda, nu merita. preturile cu foarte putin mai mici decat in supermarket, dar compenseaza cu trasportul, dupa calculul meu, nu merita asteptarea. Am facut comanda asta deoarece am comandat ceva ce nu gasesc in supermarket.

Mult mai buni mi se pare Altex (si la livrare si la pret) , atat ca nu au easybox iar pentru mine e un oarecare dezavantaj ca nu sunt ziua acasa , sau nu sunt cateva zile acasa.

Sa dea Domnu sa vina odata Amazon in Ro si sa ii i ape sus pe cei d ela emag, sa nu mai aud de mafiotii astia

 parabellum, on 05 ianuarie 2022 - 16:26, said:

In mod foarte curios, mai toate comentariile la care am dat 5* si au fost pozitive mi-au fost aprobate, pe cand cele negative - toate - au fost respinse.

Acum, nu stiu exact ce ai postat, dar imi dau cu parera, depinde foarte mult si de ce limbaj ai folosit, eu de cateva ori am folosit cuvantul RAHAT, o data " de 2 lei" , ambele au fost respinse si am fost atentionat asupra motivului, si anume, limbaj necorespunzator

CHiar ieri mi s au aporobat doua comentarii, unul de 1 stea , altul de 2 stele , postate cu aprox 3 sapt in urma, deci ...da , la mine s au postat si cele negative.

Edited by cuculea, 06 January 2022 - 18:46.


#3466
tigerheart

tigerheart

    Savage Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,815
  • Înscris: 07.08.2008

 cuculea, on 06 ianuarie 2022 - 18:50, said:

Mult mai buni mi se pare Altex (si la livrare si la pret) , atat ca nu au easybox iar pentru mine e un oarecare dezavantaj ca nu sunt ziua acasa , sau nu sunt cateva zile acasa.
Poti alege "Ridicare din magazin" la Altex, nu stiu exact cat tin produsele, dar te poti interesa.

#3467
parabellum

parabellum

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,447
  • Înscris: 06.01.2010

Quote

Acum, nu stiu exact ce ai postat, dar imi dau cu parera, depinde foarte mult si de ce limbaj ai folosit, eu de cateva ori am folosit cuvantul RAHAT, o data " de 2 lei" , ambele au fost respinse si am fost atentionat asupra motivului, si anume, limbaj necorespunzator
Am spus care a fost motivatia, nu limbajul folosit a fost. Ci faptul ca inselaciunea n-are legatura cu inselaciunea Posted Image

O prostie, ca sa fie o motivatie acolo.

Edited by parabellum, 06 January 2022 - 21:56.


#3468
-koss-

-koss-

    Technology apprentice

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,329
  • Înscris: 29.11.2017
Va puteti lua de pe aliexpress si mai de calitate generatoare de frecvente Schumann 7.83 Hz. Sunt de la cativa dolari pana pe la 15-20 dolari.
https://www.aliexpre...arch-mainSearch


#3469
cuculea

cuculea

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,182
  • Înscris: 08.12.2006

 -koss-, on 09 ianuarie 2022 - 14:38, said:

Va puteti lua de pe aliexpress si mai de calitate generatoare de frecvente Schumann 7.83 Hz. Sunt de la cativa dolari pana pe la 15-20 dolari.
https://www.aliexpre...arch-mainSearch

Dar de ce nu ne ai recomandat...cozi de matura...pe mine cozile de matura ma intereseaza...de ce generatore de frecventa?

#3470
parabellum

parabellum

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,447
  • Înscris: 06.01.2010
Eventual daca coada de matura e facuta cu simt de raspundere, poate si avea frecventa de rezonanta la 7.83 Hz :)

#3471
-koss-

-koss-

    Technology apprentice

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,329
  • Înscris: 29.11.2017

 cuculea, on 09 ianuarie 2022 - 16:23, said:

Dar de ce nu ne ai recomandat...cozi de matura...pe mine cozile de matura ma intereseaza...de ce generatore de frecventa?

Eu am recomandat pentru cine vrea orice chestie la pret minim nu la suprapret cu adaos 2000 % vandute cu descrieri pompoase si exagerate.

Si vezi ca si cozile de matura sau maturile se fac mai nou in China si se importa. Am cautat in piata niste maturici mici si am ramas masca cand au zis aia de vindeau maturi in piata ca le iau din China.. Daca nici matura sau cozi de maturi nu mai facem.. e clara treaba.

P.S. Nu recomand produse scumpe cu livrare la easybox. In ultima vreme la easybox produsele au venit ambalate sumar ca sa incapa in rahaturle de lockere cu ambaleje distruse pe la colturi sau busite de parca mi-au venit din China de pe aliexpress..

Daca vreti sa luati produse mai scumpicele sau sensibile luati cu livrare cu verificare prin curier sau in showroom sfatul meu ca in lockerele easybox ca sa incapa emagul le baga in niste plicuri cu bule sau doar infasurate in cutia originala cu folia de plastic cu awb pe ea.

#3472
parabellum

parabellum

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,447
  • Înscris: 06.01.2010
Descrierile alea nu sunt 'pompoase si exagerate', sunt prostii anti-stiintifice.

#3473
carlo7

carlo7

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 517
  • Înscris: 13.08.2012
Exista si placebo, unii chiar se simt mai bine dupa ce dau banii pe... promisiuni. Posted Image

#3474
-koss-

-koss-

    Technology apprentice

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,329
  • Înscris: 29.11.2017

 parabellum, on 12 ianuarie 2022 - 13:02, said:

Descrierile alea nu sunt 'pompoase si exagerate', sunt prostii anti-stiintifice.

Produsele astea de genul prezentate de matale nu se pot incadra la capitolul inselaciune. Stau la limita capitolului din punct de vedere legal si chestia e ca nu ai cum sa probezi inselaciunea.
Asa si Horoscopul, Biblia, Coranul, alte carti metafizice, parapsihologice, alternative stiintifice pot fi catalogate toate inselaciuni daca o dai la extrema cealalta adica daca gandesti asa din perspectiva unui om superrational, supercritic si supertrist.. cam asa de genul lui CTP.. care le stie pe toate dar este tristul natiunii.

Edited by althea, 16 January 2022 - 10:49.
offtopic total


Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate