![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Cum resetez o.camera de supraveghere?
Last Updated: Nov 18 2018 19:14, Started by
Prazaru
, Nov 18 2018 14:40
·
0

Posted 18 November 2018 - 14:40

Salut,
Am o.camera de supraveghere RSB-MHD2 si in timp ce faceam setarile din ea, are buton de setari in ea, am.ajuns la niste optiuni si din PAL am.setat in altceva.moment in care mi-a disparut imaginea de pe monitor. Problema e ca nu mai stiu sa revin la PAL sa mi se vada iar. Am reincercat din DVR reset la.setarile din fabrica, nimic,.treaba e.ca.la PAL am.setat din butonul de la.camera nu din meniul DVR-ului. Data trecuta la fel s-a intamplat,.am.trimis-o la garantie si au zis ca nu e nimic si ca merge,.nu stiu ce au facut poate au resetat camera la valorile.default. Eu nu stiu sa fac asta din moment ce nu apare meniul pe.monitor. Ma.poate ajuta cineva? Multumesc |
Posted 18 November 2018 - 14:44

In manual cum zice ca se face resetarea ?
DVR-ul nu are optiune pentru intrare NTSC (cam asta e alternativa la PAL) sau altceva de intrare ?! Edited by buyonevideo, 18 November 2018 - 14:44. |
Posted 18 November 2018 - 14:59

Nu am manual. Am.primit-o fara manual....
Ei au zis ca tot asa, am facut eu setarea din PAL in altceva. Nu stiu ce au facut la ea de au readus-o la setarea initiala. Am cautat manual si pe internet nu am gasit, speram sa gasesc.o solutie aici |
Posted 18 November 2018 - 15:35

De unde ai cumparat-o ?
E cam obligatoriu manualul sau macar nistre instructiuni. Aici, de exemplu, gasesti manualul in cont, dupa achizitie: https://www.cctv-sup...rosu-cc-rsbmhd2 |
Posted 18 November 2018 - 15:59

buyonevideo, on 18 noiembrie 2018 - 15:35, said:
De unde ai cumparat-o ? E cam obligatoriu manualul sau macar nistre instructiuni. Aici, de exemplu, gasesti manualul in cont, dupa achizitie: https://www.cctv-sup...rosu-cc-rsbmhd2 AM reusit, o sa descarc manualul . Merci mult, m-ai ajutor enorm. O sa vad daca ii dai de cap |
Posted 18 November 2018 - 18:48

Poi, zi si noua, poate au si altii belea, eventual pune si tu manualele pe aici
|
Posted 18 November 2018 - 19:14

5 secunde in dreapta la joystick pentru schimbare mod camera. Atasat e manualul.
Attached FilesEdited by Prazaru, 18 November 2018 - 19:15. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users