![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Netflix. Un abonament, IP-uri diferite
Last Updated: Mar 14 2021 18:28, Started by
_D_A_N_
, Nov 17 2018 17:59
·
0

Posted 18 November 2018 - 17:20

Poti vedea Netflix din Guatemala, daca ai parola contului si conexiune internet. Filmele sunt subtitrate ! Da ! Nu conteaza locatia atata timp cat ai abonamentul platit. Poti vedea Netflix in Germania si in acelasi timp Netflix in Anglia. Mersi mult. O sa incercam saptamana viitoare, sa vedem cum merge. |
Posted 20 November 2018 - 21:09

Posted 25 December 2020 - 13:45

Salut. E cineva aici care poate sharui un cont de netflix ? Dau la schimb unul de plex , filme hd toate subtitrate.
|
Posted 04 January 2021 - 21:23

Daca te afli in alta tara, vezi continutul destinat acelei tari.
De aceea sunt oameni care dau bani pe proxy-uri de SUA ca sa vada ce este destinat pentru americani de exemplu (deci fara subtitrari in limba romana daca vede IP de SUA, cel dat de proxy). |
Posted 03 March 2021 - 20:50

Buna.am si eu o intrebare,de curand am netflix,abonament premium cu 4 useri diferiti.Am incercat de oe userul meu sa ma conectez la 3 televizoare in casa simultan si a mers..Sa inteleg ca nu merge simultan de pe acelasi user in locatii diferite?
|
Posted 04 March 2021 - 22:15

Nu fiindca te detecteaza te atentioneaza si anuleaza abonamentul !
|
Posted 04 March 2021 - 22:39

Cum sa nu meargă? Pai cum crezi ca împart unii abonamentul? Mai mult de 4 nu se pot conecta la un moment dat, dar ăștia 4 se conectează de oriunde au chef.
|
Posted 14 March 2021 - 18:28

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users