![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
BitDefender Family Pack
Last Updated: Oct 18 2022 14:19, Started by
shiva
, Nov 17 2018 17:20
·
0

Posted 07 November 2020 - 21:03

In FF cu uBlock Origin și Privacy Badger nu văd reclame pe YT daaar Ă®mi oprește muzica la ceva timp de-i musai să dau click pe popup-ul inervant cu "Continuă". Cât despre TV - urăsc cu spume Smart TV-urile - pe lângă că n-au destule mufe HDMI (măcar 3), port ethernet (nu wi-fi) și vorbesc cu mama-navă Ă®n prostie, cu rost sau fără rost). Nici ne-smarturile n-au destule porturi HDMI și un port Ethernet. Pi-Hole-ul e absolut necesar acasă la ai mei unde mama dă click pe orice mesaj publicitar care-i atrage atenția. |
Posted 18 October 2022 - 09:16

Reînnoire abonament: 359,99 lei
Dacă-l iau la liber, primul an gratis: 200 de lei Iară trebuie să fac artificii ca să ies la preț bun. Tare mi-ar place să regândească prețurile pe segmentul omului de rând. |
Posted 18 October 2022 - 14:19

Cam toți fac așa... Adică ieși mai bine dacă vânezi oferte (temporare) decât dacă stai pe aceeași linie cu prima licență achiziționată.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users