![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Hold the Dark (2018)
Last Updated: Jan 24 2019 12:51, Started by
argonaut
, Nov 11 2018 22:09
·
0

Posted 11 November 2018 - 22:09

O chestie cu pretentii si cu 5,7 pe IMDb.
Eu i-as acorda 1 pentru ca 0 n-ar spune nimic despre chestia asta. Cum bine zicea unul pe IMDb : AVOID ![]() [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/0_NJHnxhs6g?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Edited by argonaut, 11 November 2018 - 22:11. |
Posted 11 November 2018 - 22:26

Ideea da, dar sa pierzi doua ore din viata asistand la o proiectie dezlanata, fara cap si coada (asa cum am facut eu), e chiar pacat
![]() |
Posted 12 November 2018 - 04:26

Si mie mi s-a parut o aiureala, dar bine facut (regizor cunoscut). Nu l-as pune pe lista cu "timp pierdut". E genul care e ratat prin subiect/final prea obscur/ascuns.
|
Posted 12 November 2018 - 14:08

Pai daca nu va duce mintea.
![]() Mie mi-a placut. Ii dau un 7. A avut niste scene memorabile. |
Posted 12 November 2018 - 18:26

Pai daca nu va duce mintea. ![]() Mie mi-a placut. Ii dau un 7. A avut niste scene memorabile. Uite-asa ne dam si noi seama care-i limita propriei capacitati de intelegere si, in acelasi timp, ramanem muti de surprindere vazand ce useri geniali ne sunt colegi, d-aia cu mintea 4 mach. |
Posted 12 November 2018 - 19:06

Posted 12 November 2018 - 20:18

Posted 13 November 2018 - 03:26

Da ma, ne-am prins ca erau frati si surori, dar tot degeaba.
|
Posted 03 January 2019 - 15:04

Film ciudat, mi-a placut atmosfera lui. Insa lipsa indiciilor sau subtilitatea lor extrema m-a enervat.
Bun, erau frati, ea abandonata in satu asta dubios (ei ne fiind nativi) simtea dorul lui frac-su si-si omoara copilul considerat bolnav...de ce?! pentru ca provine dintr-un incest?! Apoi aveau ceva cu politia..am inteles ca nu prea le paseau de nativi si problemelor din trecut (tot cu lupii) dar asta nu e motiv sa-i ciuruiesti pe toti. Singurul motiv ar fi 'sfartecarea' prezenta in comportamentul lupilor. O minte luminata rog sa ma scoata din intuneric. Edited by badsica, 03 January 2019 - 15:06. |
Posted 23 January 2019 - 10:35

Nici eu nu am inteles de ce a omorat copilul....
ptr. ca era bolnav? ptr. ca era din incest? ptr. ca imitau lupii? (atunci de ce nu l-au mancat pe copil?!) Iar nu am inteles de ce cand are atatea arme de foc la dispozitie, el alege sa ramana cu arcul...(in conditii de iarna si ger, arcul+coarda lui pot suferi dpdv al elasticitatii, al expunerii la ger/zapada/inghet-dezghet etc) Edited by Malus_Dacus, 23 January 2019 - 10:36. |
Posted 24 January 2019 - 12:51

Eu am inteles ca din razbunare ca a plecat si a lasat-o singura acolo, si in acelasi timp a fost o modalitate de a-l aduce inapoi si de a-l face sa ii pese de ea (chit ca e ura si dorinta de razbunare si din partea lui, macar nu e indiferenta). Dar e interpretabil si asta e una din partile care mi-au placut, ca nu e complet clara motivatia tuturor personajelor.
|
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users