Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Incalzire in pardoseala etapizata

Suprataxa card energie?!

Cum era nivelul de trai cam din a...

probleme cu ochelarii
 Impozite pe proprietati de anul v...

teava rezistenta panou apa calda

Acces in Curte din Drum National

Sub mobila de bucatarie si sub fr...
 Rezultat RMN

Numar circuite IPAT si prindere t...

Pareri brgimportchina.ro - teapa ...

Lucruri inaintea vremurilor lor
 Discuții despre TVR Sport HD.

Cost abonament clinica privata

Tremura toata, dar nu de la ro...

Renault Android
 

ce e in neregula cu anuntul asta? zona premium, pret mic

* * * - - 2 votes
  • Please log in to reply
35 replies to this topic

#19
Louisy

Louisy

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,190
  • Înscris: 24.02.2014
In neregula:

1. In anunt scrie exclusivitate, dar amplasarea de pe harta nu e corecta sau e aproximativa. De ce, ce mai are de ascuns?
2. Foloseste din abundenta expresia cu "fix".

Din 1945 doar o cladire P+1 poate sa fie fara bulina (fara risc seismic, expertizata sau nu).

Scrie etaj 1/1, daca e asa e o casa in curte comuna, posibil cumparare cu legea 112 si nu are terenul in proprietate. Pe de alta parte, in imagini se vad niste elemente structurale care par de bloc, asa ca e ciudat P+1.

Edited by Louisy, 11 November 2018 - 20:42.


#20
rockemon

rockemon

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 108
  • Înscris: 22.07.2016
asa cum spunea cineva mai sus, nu exista mos craciun...nu cred ca problema ar fi riscul seismic, o cladire cu un singur etaj construita in mijlocul Bucurestiului in 1945 e foarte putin probabil sa aiba risc seismic.eu mizez pe altceva: in primul rand nu e nici o poza cu exteriorul cladirii, ceea ce inseamna ca anuntul ascunde ceva (acces imposibil, o satra de nomazi la parter, etc), iar in al doilea rand (si ar fi mai grav) poate ascunde ceva in acte.construita in 1945, poate a fost nationalizata, iar dupa 90 a avut un parcurs dubios, poate chiar ascunzand un litigiu.daca te intereseaza, du-te si vezi cladirea, apoi da actele la verificat unui avocat bun.

#21
vacantamijlocie

vacantamijlocie

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,751
  • Înscris: 13.08.2008

View Postrockemon, on 11 noiembrie 2018 - 20:46, said:

asa cum spunea cineva mai sus, nu exista mos craciun...nu cred ca problema ar fi riscul seismic, o cladire cu un singur etaj construita in mijlocul Bucurestiului in 1945 e foarte putin probabil sa NU aiba risc seismic.eu mizez pe altceva: in primul rand nu e nici o poza cu exteriorul cladirii, ceea ce inseamna ca anuntul ascunde ceva (acces imposibil, o satra de nomazi la parter, etc), iar in al doilea rand (si ar fi mai grav) poate ascunde ceva in acte.construita in 1945, poate a fost nationalizata, iar dupa 90 a avut un parcurs dubios, poate chiar ascunzand un litigiu.daca te intereseaza, du-te si vezi cladirea, apoi da actele la verificat unui avocat bun.


#22
strongsss

strongsss

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,159
  • Înscris: 27.10.2007
Un rrom si un roman isi fac case una langa alta. Isi cumpara exact aceleasi materiale, mobila, etc si au facut casele identice. Peste un timp stau ei de vorba. romanul:
– Eu daca vand casa asta probabil o sa primesc 5 milioane de euro pe ea.
rromul:
– A pai daca e asa, eu primesc 7 milioane de euro pe ea.
– Pai cum sa primesti tu 7 milioane pe ea daca a mea este identica si valoreaza 5 milioane?
– Pai da, dar eu nu am vecini rromi!

#23
argentum

argentum

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,400
  • Înscris: 25.05.2015
Se mai practica si anuntarea unui pret jos pt a starni competitia si la sfarsit se ajunge la o licitatie

#24
rockemon

rockemon

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 108
  • Înscris: 22.07.2016

View Postvacantamijlocie, on 11 noiembrie 2018 - 20:50, said:


E o mare prostie sa crezi ca orice cladire are risc seismic doar pt ca are peste 50 de ani...sunt cladiri de 300-400 ani care rezista foarte bine (vezi sighisoara)...tot bulevardul dacia e construit la sfarsitul sec XIX si cladirile sunt f frumoase si f sigure...de fapt, case construite intre 1930-1950 sunt in toata tara, majoritatea construite din chirpici, fara sa aiba inca probleme cu structura.Daca vorbim de imobile p+12 cum sunt pe magheru, construite acum 80-90 de ani, e altceva, dar p+1 nu e cazul.

#25
goldstreing

goldstreing

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 170
  • Înscris: 04.10.2018
Mai încercați fraților, mai încercați să văd și eu cât cunoașteți ultra-ultracentralul Bucureștiului, eu știu și care este clădirea aia și tot ce ține de ea - teren, acte, litigii.

Sunt curios dacă userii care se laudă că au prin Cotroceni sau prin alte zone centrale pot da un răspuns. Până acum nu a răspuns nici unul bine.

Hai așa zis bucureșteni care vă lăudați pe aici că sunteți mari șmecheri dați răspuns ca să vadă toată lumea că știți ceva de ultra-centralul bucureștiului.

Acum se vede că habar nu aveți de centrul Bucureștiului și de fapt sunteți cu nivelul cunoștințelor de periferie a orașului și vă lăudați că sunteți mari bucureșteni.

Este pe acolo și o clădire care a fost retrocedată și care proprietarul, dacă primește o ofertă de 4 milioane, o vinde. Nu este  fosta policlinică de pe Batiștei, este alta care nu este la vânzare pe internet și este vânzare discretă. Sunt curios dacă știe vreunul care este și clădirea aia. Sunt sigur-sigur că mulți au trecut de zeci de ori pe lângă ea.

Edited by goldstreing, 11 November 2018 - 22:42.


#26
Bobitoi

Bobitoi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,228
  • Înscris: 25.10.2018
Nea Marin milionarul care bagă baietii in ceata😂😂

#27
argentum

argentum

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,400
  • Înscris: 25.05.2015
Si rostul postarii tale, care e marine?

#28
goldstreing

goldstreing

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 170
  • Înscris: 04.10.2018
Rostul postării este următorul - cine se laudă pe aici că are habar de imobiliarele din București și a văzut măcar o singură-singură dată un rând de acte în original vechi cum sunt situații și în Cotroceni, ar trebui să dea un răspuns apropiat în legătură cu anunțul.

Nu este cazul celor din comuna Berceni, că respectivii nici măcar nu au habar de periferia Bucureștiului cu atât mai puțin de ultracentralul Bucureștiului.

Toți vă lăudați că știți și aveți ce visați voi că aveți dar nu ați văzut niciodată și nici nu o să vedeți vreodată un dosar de revendicare ca să aveți cât de cât habar de ce este în centrul Bucureștiului.

Ca fapt divers - în maxim 10 minute sunt lângă clădirea din anunț și pot să o pozez.

Argentum - tu în câți ani găsești măcar clădirea din anunț, că de poză nici nu se pune problema ?

Edited by goldstreing, 11 November 2018 - 23:26.


#29
Bobitoi

Bobitoi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,228
  • Înscris: 25.10.2018
Mereu când trec prin centru unde stau ,,Adevărații intelectuali, înjur și waze le ca m a băgat pe acolo.. ce le a fi plăcând la unii sa cumpere cavouri nu inteleg( poate ca nu M am născut in buc de asta).. sunt și cladiri vechi cu bun gust, nimic de zis.. dar sa ți dai și sufletul pt un cavou undeva prin centru .. nu pot înțelege.. sa le țină nea Marin pe toate.!!!!!

Edited by Bobitoi, 11 November 2018 - 23:24.


#30
goldstreing

goldstreing

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 170
  • Înscris: 04.10.2018
Bobitoi citește cu atenție că ești isteț și o să înțelegi - cavourile alea nu sunt interesante pentru nimeni, valoros este terenul de sub ele care crește an de an.

Ca să înțelegi cât de cât situația juridică la unele ruine din centru citește ce răspunsuri i-am dat userului de mai jos

https://forum.softpe...a-naionalizata/

Citește atât cât poți înțelege dar este o situație de vreo 500.000 de euro (estimez eu) care include clădirea care are 4 apartamente și terenul de sub clădire.

Sunt sigur-sigur că toți care citesc pe aici și-ar dori niște cavouri ultracentrale de sute și sute de mii de euro fiecare.
Clienți sunt și 5 cu banii în mână pentru ce este bun-bun, nu este cazul la apartamentul din anunțul de aici care nu se va vinde. Eu am numai ce este bun-bun și multe de mulți ani.

Ca fapt divers - numai elita avocaților s-a ocupat de revendicări acum vreo 15 ani, că s-au terminat și astea de mulți ani și eu am ținut și făcut revendicări cap-coadă care însemna  revendicare, punere în posesie cu executorul, evacuare chiriași cu executorul și vânzarea casei, toate astea pentru niște sume jenante și rușinoase față de cât câștigam cu agenția pe vremurile alea. Eu am făcut revendicări pentru cei pe care îi cunoșteam (vecini, moștenitori cu care am copilărit și alții) și nu luam tariful ca un mare-mare avocat care avea 7 din 10 dosare de revendicare. Cine umbla prin tribunale cu revendicări acum 15 ani știe bine de cine este vorba.

Edited by goldstreing, 12 November 2018 - 00:04.


#31
Bobitoi

Bobitoi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,228
  • Înscris: 25.10.2018
Inteleg ce vrei sa spui , inclusiv in link ul dat.unul dintre aspecte când ma refeream la cavouri era dat chiar de situația actelor, atat de complicat și dureri multe de cap( cunosc un beneficiar de astfel de lege)
Alt aspect ar fi legat de rezistența acelor case.. problema e asa ,sa înțeleagă toți cunoscătorii :
Casele făcute pt boieri și poziții înalte
Și casele slugilor  
Case vechi in care se vede ca au fost băgați bani multi( arhitectura , orientare, poziție, ) astea sunt de cumpărat și sunt chiar și trainice( nu cad la cutremur cum vrea leușteanul)
Și automat case vechi și proaste ( f multe ca erau putini boieri sau oameni cu bani ) care abia stau in picioare . Noroc ca le mai dau astia câte o spoiala si un polistiren
Iar legat de terenul de sub ele
Iar e cu dus și întors. Cine are chef de umblat și șpăgi peste tot poate poate obții ceva, dar nu total.
Sa reconsolidezi o casa din zona aia , la litera legii, e Nebunie ( reclamații permanent) . Chiar stiu cu ce se mananca treaba asta.
Vorbim de refăcut structura de rezistența , nu vopsit și alte finisaje..
Bineînțeles ca merita pe clădiri mari ..dar nu pe rahaturi de teren ..
E o vorba și s ar putea sa o stii. Cum e hârtia ????😂😂😂

Edited by Bobitoi, 12 November 2018 - 01:04.


#32
argentum

argentum

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,400
  • Înscris: 25.05.2015

View Postgoldstreing, on 11 noiembrie 2018 - 23:18, said:

Rostul postării este următorul - cine se laudă pe aici că are habar de imobiliarele din București și a văzut măcar o singură-singură dată un rând de acte Ă®n original vechi cum sunt situații și Ă®n Cotroceni, ar trebui să dea un răspuns apropiat Ă®n legătură cu anunțul.

Nu este cazul celor din comuna Berceni, că respectivii nici măcar nu au habar de periferia Bucureștiului cu atât mai puțin de ultracentralul Bucureștiului.

Toți vă lăudați că știți și aveți ce visați voi că aveți dar nu ați văzut niciodată și nici nu o să vedeți vreodată un dosar de revendicare ca să aveți cât de cât habar de ce este Ă®n centrul Bucureștiului.

Ca fapt divers - Ă®n maxim 10 minute sunt lângă clădirea din anunț și pot să o pozez.

Argentum - tu Ă®n câți ani găsești măcar clădirea din anunț, că de poză nici nu se pune problema ?

Si totusi nu inteleg, care e problema ta?
Pentru ce sa iti gasesc cladirea respectiva? Cu ce ma ajuta?
Probabil daca as avea timp de pierdut, m,as apleca asupra hartii si in ceva timp as gasi ceva posibilitati, dar nu inteleg de ce ar trebui sa afac asta.
Sau sa cunosc dedesubturile unui proces de retrocedare.
Imi e ca avem piete diferite in focus.

#33
FronT

FronT

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,171
  • Înscris: 01.02.2017
Hai cu pozele, Marine - daca ai ajuns prin zona. Sunt chiar curios ce si cum.

#34
goldstreing

goldstreing

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 170
  • Înscris: 04.10.2018
Așteaptă mult și bine pozele. Am terminat cu sfaturile și recomandările pe aici că ajung să fiu luat în râs.

Îi sfătuiesc pe toți care vor să cumpere în București să se adreseze unei agenții imobiliare din zona unde vor să cumpere, în special celor care vor să dea sume peste 120.000 de euro. Vor fi sfătuiți bine chiar dacă este ideea că sunt javre agenții imobiliari și nu contează dacă vor construcții noi sau vechi, vor fi sfătuiți bine și să se adreseze agenților trecuți de 35-40 de ani, bărbați nu femei că alea sunt cam lunatice.

Edited by goldstreing, 12 November 2018 - 22:04.


#35
FronT

FronT

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,171
  • Înscris: 01.02.2017
Le iei tu prea personal, de cele mai multe ori si te aprizi prea repede. E un forum, e de asteptat ca o sa gasesti opinii diferite si chiar divergente.

#36
r_murphy

r_murphy

    ANTENIST SPALAT PE CREIER

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,060
  • Înscris: 30.04.2007
dati un sarci dupa numarul de telefon 0737.613.004 din anunt. mai are de vinzare o gramada de "vechituri" si la fel, la toate da puncte anapoda ..

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate