![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
problema router sau net.
Last Updated: Nov 12 2018 16:38, Started by
sebastianfatu
, Nov 10 2018 14:16
·
0

Posted 10 November 2018 - 14:16

salut.am internet de la akta,functionand direct cu cablul in laptop, e ok ,dar daca incerc sa ma conectez prin router via wifii e jale incarca o pagina ......gen 1 min.un motiv de se manifesta asa....multumesc.
|
Posted 10 November 2018 - 15:04

Vezi puterea semnalului. La ce viteza se conecteaza laptop-ul.
|
Posted 10 November 2018 - 15:14

Pai, neah, e destul de clar, nu ?!
Ori router stricat ori prost configurat. Ori placa de retea wireless din laptop bulita sau prost configurata. Probeaza router, respectiv laptop, in alta parte, vezi cum merg, vezi dace e buba. |
Posted 10 November 2018 - 15:25

as tinde catre placa retea.....router nou.....configuratie ok......mersy......tp link e nou.......si un tenda nou plus un asus care a functionat 3 luni .....cam asta e momentul de cand da rateuri......ping 7 .....46mb....cu 42 mb.....test de viteza
Edited by sebastianfatu, 10 November 2018 - 15:30. |
Posted 10 November 2018 - 15:46

Fratuca, incearca sa explici coerent.
tp link e nou.......si un tenda nou plus un asus care a functionat 3 luni......... nu inteleg nimic, ACUM ai 3 routere si toate fac la fel sau cind le aveai faceau toate figuri.... |
Posted 10 November 2018 - 16:17

@buyonevideo
Daca te deranjeaza ceva nu mai bine ii spui tu direct, fara sa-ti bati joc, ce-ti ttrebuie, ce vrei sa-ti supuna? Sau nu mai bine-ti vezi de treaba? In orice caz cred ca te poti exprima si fara "neah", fara "fratuca"... @initiator ce tip de conexiune wireless ai setat in router? b? g? n? ac? Edited by Petrecristi, 10 November 2018 - 16:22. |
Posted 10 November 2018 - 17:09

Fratuca, incearca sa explici coerent. ACUM ai 3 routere si toate fac la fel sau cind le aveai faceau toate figuri....
@buyonevideo Daca te deranjeaza ceva nu mai bine ii spui tu direct, fara sa-ti bati joc, ce-ti ttrebuie, ce vrei sa-ti supuna? Sau nu mai bine-ti vezi de treaba? In orice caz cred ca te poti exprima si fara "neah", fara "fratuca"... Fratuca e un apelativ ok, parerea mea, aveam altele si mai rele ![]() |
Posted 11 November 2018 - 08:39

salut.am starnit un rahat ce nu il doream......da sunt 2 routere noi care se manifesta identic.......tp link si tenda.asus e cumparat nou a functionat cam 3 luni si ceva in urma.in urma unei furtunii acest asus banuiesc ca sa prajit, inlocuindul cu un tenda nou facand setarile de rigoare acesta nu functioneaza.adica ma conectez wireless.....dar am o viteza de incarcare a pagini foarte proasta.....ceva la 40 de secunde.eliminand conexiunea prin router trecand cu firul direct in laptop am o viteza si o incarcare a pagini foarte rapida.....asta e. petrecristi nu am setat nimic in router legat de conexiune.......cred ca nu e cazul.....dar am sa intru sa vad ceea ce spui...mersy.
|
Posted 11 November 2018 - 11:55

Mult mai bine.
........ in loc de enter, dar e ceva mai inteligibil. (poate ai ai tasta Enter defecta, AMINDOUA tastele Enter ![]() In fine.... Da, in acest caz, e posibil sa fie o problema la laptop. Cel mai rapid este sa testezi cun un Linux Live USB (cam orice Linux "mai cunoscut", "mai mare", gen Ubuntu, Mint....) Sau, daca vrei, reinstalezi Windows si probezi 2-3-4 versiuni de drivere wifi diferite. Iti vor spune colegii sa schimbi canalul, sa incerci conexiune wifi fara parola (fara criptare).... poti sa incerci, dar 99% nu ajuta cu nimic. Edited by buyonevideo, 11 November 2018 - 11:56. |
Posted 12 November 2018 - 00:45

intra pe acel laptop care merge greu si vezi in setari > network si internet>wifi>hardware properties si spune ce scrie dupa "Protocol".
cu un telefon sau cu un alt dispozitiv ai incercat? cum merge? Edited by Petrecristi, 12 November 2018 - 00:47. |
|
Posted 12 November 2018 - 06:48

am incercat cu telefonul merge bine.am win7.setarea in laptop e buna.ciudat totusi.
|
Posted 12 November 2018 - 16:38

te inteleg eu ca e buna setarea dar ce tip de conexiune se face ? b? g? n? ac? vreifica cum ti-am zis in postarea anterioara
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users