Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cada baie la comanda, lungime 95 ...

Televizorul visurilor mele!

Accesorii Yoga Tab 13

Probleme MIUI 13 la Xiaomi Redmi ...
 Curajul e frate cu prostia (ignor...

Asus ZenBook Flip 14 UM462 ventil...

Achizitie PC

Orlando candideaza la alegerile p...
 Gasire telefon xiaomi pierdut sau...

eventratie

DVR clona

Server facut pe componente
 Intrebare instagram

SSD in pod ?

Recomandare ace masina cusut elec...

Cum calculez rata de profitabilit...
 

problema router sau net.

- - - - -
  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1
sebastianfatu

sebastianfatu

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 28.01.2015
salut.am internet de la akta,functionand direct cu cablul in laptop, e ok ,dar daca incerc sa ma conectez prin router via wifii e jale incarca o pagina ......gen 1 min.un motiv de se manifesta asa....multumesc.

#2
Naijax

Naijax

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,009
  • Înscris: 13.03.2017
Router-ul ?
De care e ?

#3
bumpocbum

bumpocbum

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 8,853
  • Înscris: 01.10.2004
Vezi puterea semnalului. La ce viteza se conecteaza laptop-ul.

#4
buyonevideo

buyonevideo

    STATI ACASA !! :)

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,442
  • Înscris: 06.02.2016
Pai, neah, e destul de clar, nu ?!
Ori router stricat ori prost configurat.
Ori placa de retea wireless din laptop bulita sau prost configurata.
Probeaza router, respectiv laptop, in alta parte, vezi cum merg, vezi dace e buba.

#5
sebastianfatu

sebastianfatu

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 28.01.2015
as tinde catre placa retea.....router nou.....configuratie ok......mersy......tp link e nou.......si un tenda nou plus un asus care a functionat 3 luni .....cam asta e momentul de cand da rateuri......ping 7 .....46mb....cu 42 mb.....test de viteza

Edited by sebastianfatu, 10 November 2018 - 15:30.


#6
buyonevideo

buyonevideo

    STATI ACASA !! :)

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,442
  • Înscris: 06.02.2016
Fratuca, incearca sa explici coerent.
tp link e nou.......si un tenda nou plus un asus care a functionat 3 luni......... nu inteleg nimic, ACUM ai 3 routere si toate fac la fel sau cind le aveai faceau toate figuri....

#7
Petrecristi

Petrecristi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,365
  • Înscris: 19.12.2009
@buyonevideo
Daca te deranjeaza ceva nu mai bine ii spui tu direct, fara sa-ti bati joc, ce-ti ttrebuie, ce vrei sa-ti supuna? Sau nu mai bine-ti vezi de treaba? In orice caz cred ca te poti exprima si fara "neah", fara "fratuca"...

@initiator
ce tip de conexiune wireless ai setat in router? b? g? n? ac?

Edited by Petrecristi, 10 November 2018 - 16:22.


#8
buyonevideo

buyonevideo

    STATI ACASA !! :)

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,442
  • Înscris: 06.02.2016

View Postbuyonevideo, on 10 noiembrie 2018 - 15:46, said:

Fratuca, incearca sa explici coerent.
ACUM ai 3 routere si toate fac la fel sau cind le aveai faceau toate figuri....

View PostPetrecristi, on 10 noiembrie 2018 - 16:17, said:

@buyonevideo
Daca te deranjeaza ceva nu mai bine ii spui tu direct, fara sa-ti bati joc, ce-ti ttrebuie, ce vrei sa-ti supuna? Sau nu mai bine-ti vezi de treaba? In orice caz cred ca te poti exprima si fara "neah", fara "fratuca"...
Eu cred ca am spus destul de coerent ce nu inteleg.
Fratuca e un apelativ ok, parerea mea, aveam altele si mai rele ;)

#9
sebastianfatu

sebastianfatu

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 28.01.2015
salut.am starnit un rahat ce nu il doream......da sunt 2 routere noi care se manifesta identic.......tp link si tenda.asus e cumparat nou a functionat cam 3 luni si ceva in urma.in urma unei furtunii acest asus banuiesc ca sa prajit, inlocuindul cu un tenda nou facand setarile de rigoare acesta nu functioneaza.adica ma conectez wireless.....dar am o viteza de incarcare a pagini foarte proasta.....ceva la 40 de secunde.eliminand conexiunea prin router  trecand cu firul direct in laptop am o viteza si o incarcare a pagini foarte rapida.....asta e.                           petrecristi nu am setat nimic in router legat de conexiune.......cred ca nu e cazul.....dar am sa intru sa vad ceea ce spui...mersy.

#10
buyonevideo

buyonevideo

    STATI ACASA !! :)

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,442
  • Înscris: 06.02.2016
Mult mai bine.
........ in loc de enter, dar e ceva mai inteligibil. (poate ai ai tasta Enter defecta, AMINDOUA tastele Enter Posted Image )
In fine....

Da, in acest caz, e posibil sa fie o problema la laptop.
Cel mai rapid este sa testezi cun un Linux Live USB (cam orice Linux "mai cunoscut",  "mai mare", gen Ubuntu, Mint....)
Sau, daca vrei, reinstalezi Windows si probezi 2-3-4 versiuni de drivere wifi diferite.

Iti vor spune colegii sa schimbi canalul, sa incerci conexiune wifi fara parola (fara criptare).... poti sa incerci, dar 99% nu ajuta cu nimic.

Edited by buyonevideo, 11 November 2018 - 11:56.


#11
Petrecristi

Petrecristi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,365
  • Înscris: 19.12.2009
intra pe acel laptop care merge greu si vezi in setari > network si internet>wifi>hardware properties si spune ce scrie dupa "Protocol".

cu un telefon sau cu un alt dispozitiv ai incercat?  cum merge?

Edited by Petrecristi, 12 November 2018 - 00:47.


#12
sebastianfatu

sebastianfatu

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 28.01.2015
am incercat cu telefonul merge bine.am win7.setarea in laptop e buna.ciudat totusi.

#13
Petrecristi

Petrecristi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,365
  • Înscris: 19.12.2009
te inteleg eu ca e buna setarea dar ce tip de conexiune se face ? b? g? n? ac? vreifica cum ti-am zis in postarea anterioara

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate