Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
DIRIGINTE SANTIER + RTE

Este adevarat ca daca porti mai m...

Cu ne protejam financiar de vremu...

Schema Sencor SA-6630
 Bancomate care dau bancnote mari

Petre Daea la Bruxelles; Cormoranii

Demonstratie subgrup

Desfacere laptop HP 15
 Panasonic RA-6500

Dictionar ro-it-ro pentru downloa...

Oferta tableta Huawei

Cu bocancul peste bot - Incrimina...
 Parcare pe locurile celor cu diza...

Fifa 19 PC cu DS4

Cum e posibil ca dupa un AVC cu s...

Probleme scuter
 

intreruperi frecvente ale serviciilor Digi - Bucuresti-Luica

* - - - - 1 votes
  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
rsch

rsch

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 124
  • Înscris: 08.08.2005
Salut,
de vreo luna-6sapt la 3-5 zile cad toate serviciile; net fix, tv, tel fix. Pe cutia lor apare LOS aprins.
Intreruperile coincid cu (re)inceperea lucrarilor de largire a strazii Luica din s4.
Problema e reparata in 4-6 ore, dar asta inseamna ca nu pot sa lucrez (folosesc remote).
Nu mi s-a mai intamplat pana cand au venit Doreii.

Daca exista cineva informat si ar putea sa raspunda (ca de la callcenter primesc raspunsuri standard):
chiar e din cauza Doreilor?
sau e vreum echipament/jonctiune slaba de caracter si cedeaza nervos?
nu ar putea sa reruteze temporar traficul din zona?

multumesc

#2
simple_dreams

simple_dreams

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,655
  • Înscris: 09.01.2013
Ce sa se intample, se taie fibra probabil, chestii obisnuite adica.

#3
86-APP

86-APP

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,796
  • Înscris: 01.03.2017

Vizualizare mesajrsch, pe 08 noiembrie 2018 - 19:42, a scris:

........
Intreruperile coincid cu (re)inceperea lucrarilor de largire a strazii Luica din s4.
....
Nu mi s-a mai intamplat pana cand au venit Doreii.
.....
Asa si pt ce sint Dorei , ca spui tu ? daca se lucreaza , se lucreaza ! Tu ai vrea o operatie fara anestezie ?

#4
born2lose

born2lose

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,557
  • Înscris: 06.09.2004

Vizualizare mesajrsch, pe 08 noiembrie 2018 - 19:42, a scris:

nu ar putea sa reruteze temporar traficul din zona?
pentru 30-40 de lei, cat dai tu pe luna? nu.

hai sa-ti raspund cu alta intrebare, tu n-ai putea sa semnezi un contract de net cu uptime garantat, daca e asa important? si un al doilea de backup, cu alt provider, pe alta infrastructura? ba ai putea, dar ar costa prea mult.    :)

#5
buyonevideo

buyonevideo

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,481
  • Înscris: 06.02.2016
Bai, da' ori sinteti invidiosi ca omul lucreaza de acasa, ori va place (complaceti) in situatia asta.

rsch > pur si simplu suni la RDS de fiecare data, le spui ca tu BANUIESTI ca ar fi din cauza santierului respectiv, poate ai noroc si face RDS reclamatie la santier/firma/primarie/cine naiba lucreaza acolo....
Oricum, clar este ca la tine nu merg serviciile, deci aia e, telefon suport tehnic.

#6
born2lose

born2lose

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,557
  • Înscris: 06.09.2004
eu unul nu sunt invidios, si eu lucrez destul de mult de acasa, mai ales daca ma trezesc tarziu sau e vremea urata afara, dar am net de la upc, stick mobil de la digi si destul net pe abonament la vodafone ca sa pot folosi hotspot-ul pe telefon in caz de urgenta. plus ceva benzina in rezervor, sa fug repede la munca in caz ca chiar nu merge nimic.

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate