Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Adidași din afara

Cat consuma un CF cu RX580 Strix?...

Imprumut prin notariat catre o pe...

Comanda la Cora online, atentie&#...
 Achizitie masina prin programul r...

PDF in word

Huawei P20 lite la abonament de 1...

Sfat asamblare NAS dintr-un laptop
 Incarcare optima baterie %?

O problema pe iesirea de casti

Problema cu sistem 2.1 !

De ce sunt atrasi fotonii de gaur...
 Balconul, termopanul, alternative

Canon m50 cu lentile stock entru ...

Apple Watch Cellular la Orange Ro...

Probleme hyundai santa fe 2.2 2007
 

intreruperi frecvente ale serviciilor Digi - Bucuresti-Luica

* - - - - 1 votes
  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
rsch

rsch

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 124
  • Înscris: 08.08.2005
Salut,
de vreo luna-6sapt la 3-5 zile cad toate serviciile; net fix, tv, tel fix. Pe cutia lor apare LOS aprins.
Intreruperile coincid cu (re)inceperea lucrarilor de largire a strazii Luica din s4.
Problema e reparata in 4-6 ore, dar asta inseamna ca nu pot sa lucrez (folosesc remote).
Nu mi s-a mai intamplat pana cand au venit Doreii.

Daca exista cineva informat si ar putea sa raspunda (ca de la callcenter primesc raspunsuri standard):
chiar e din cauza Doreilor?
sau e vreum echipament/jonctiune slaba de caracter si cedeaza nervos?
nu ar putea sa reruteze temporar traficul din zona?

multumesc

#2
simple_dreams

simple_dreams

    Pentru mai multe informatii vizitati-mi profilul :)

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,532
  • Înscris: 09.01.2013
Ce sa se intample, se taie fibra probabil, chestii obisnuite adica.

#3
86-APP

86-APP

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,317
  • Înscris: 01.03.2017

 rsch, on 08 noiembrie 2018 - 19:42, said:

........
Intreruperile coincid cu (re)inceperea lucrarilor de largire a strazii Luica din s4.
....
Nu mi s-a mai intamplat pana cand au venit Doreii.
.....
Asa si pt ce sint Dorei , ca spui tu ? daca se lucreaza , se lucreaza ! Tu ai vrea o operatie fara anestezie ?

#4
born2lose

born2lose

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,759
  • Înscris: 06.09.2004

 rsch, on 08 noiembrie 2018 - 19:42, said:

nu ar putea sa reruteze temporar traficul din zona?
pentru 30-40 de lei, cat dai tu pe luna? nu.

hai sa-ti raspund cu alta intrebare, tu n-ai putea sa semnezi un contract de net cu uptime garantat, daca e asa important? si un al doilea de backup, cu alt provider, pe alta infrastructura? ba ai putea, dar ar costa prea mult.    :)

#5
buyonevideo

buyonevideo

    zzzzzzzzzzzzzzz

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,744
  • Înscris: 06.02.2016
Bai, da' ori sinteti invidiosi ca omul lucreaza de acasa, ori va place (complaceti) in situatia asta.

rsch > pur si simplu suni la RDS de fiecare data, le spui ca tu BANUIESTI ca ar fi din cauza santierului respectiv, poate ai noroc si face RDS reclamatie la santier/firma/primarie/cine naiba lucreaza acolo....
Oricum, clar este ca la tine nu merg serviciile, deci aia e, telefon suport tehnic.

#6
born2lose

born2lose

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,759
  • Înscris: 06.09.2004
eu unul nu sunt invidios, si eu lucrez destul de mult de acasa, mai ales daca ma trezesc tarziu sau e vremea urata afara, dar am net de la upc, stick mobil de la digi si destul net pe abonament la vodafone ca sa pot folosi hotspot-ul pe telefon in caz de urgenta. plus ceva benzina in rezervor, sa fug repede la munca in caz ca chiar nu merge nimic.

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate