Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
PINNED Black Friday 2018

PINNED Este Black Friday țeapa? Dis...

peugeot 407

VICTRIX ZEUS Superior 32
 Alegere set boxe

Ciclul de dezvoltare - delivrabil...

televizor star-light sau nei

De ce toate telefoanele mobile mu...
 Se redefineste Kilogramul

Amenda gresita CNAIR pod Fetesti

De ce performantele procesoarelor...

Placa de mdf
 Procesor Ryzen incompatibil cu Wi...

Cutie viteze automata cu 6 rapoar...

Emil Boc presedinte!

Recapitulare seriale
 

intreruperi frecvente ale serviciilor Digi - Bucuresti-Luica

* - - - - 1 votes
  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
rsch

rsch

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 124
  • Înscris: 08.08.2005
Salut,
de vreo luna-6sapt la 3-5 zile cad toate serviciile; net fix, tv, tel fix. Pe cutia lor apare LOS aprins.
Intreruperile coincid cu (re)inceperea lucrarilor de largire a strazii Luica din s4.
Problema e reparata in 4-6 ore, dar asta inseamna ca nu pot sa lucrez (folosesc remote).
Nu mi s-a mai intamplat pana cand au venit Doreii.

Daca exista cineva informat si ar putea sa raspunda (ca de la callcenter primesc raspunsuri standard):
chiar e din cauza Doreilor?
sau e vreum echipament/jonctiune slaba de caracter si cedeaza nervos?
nu ar putea sa reruteze temporar traficul din zona?

multumesc

#2
simple_dreams

simple_dreams

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,027
  • Înscris: 09.01.2013
Ce sa se intample, se taie fibra probabil, chestii obisnuite adica.

#3
86-APP

86-APP

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,802
  • Înscris: 01.03.2017

Vizualizare mesajrsch, pe 08 noiembrie 2018 - 19:42, a scris:

........
Intreruperile coincid cu (re)inceperea lucrarilor de largire a strazii Luica din s4.
....
Nu mi s-a mai intamplat pana cand au venit Doreii.
.....
Asa si pt ce sint Dorei , ca spui tu ? daca se lucreaza , se lucreaza ! Tu ai vrea o operatie fara anestezie ?

#4
born2lose

born2lose

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,449
  • Înscris: 06.09.2004

Vizualizare mesajrsch, pe 08 noiembrie 2018 - 19:42, a scris:

nu ar putea sa reruteze temporar traficul din zona?
pentru 30-40 de lei, cat dai tu pe luna? nu.

hai sa-ti raspund cu alta intrebare, tu n-ai putea sa semnezi un contract de net cu uptime garantat, daca e asa important? si un al doilea de backup, cu alt provider, pe alta infrastructura? ba ai putea, dar ar costa prea mult.    :)

#5
buyonevideo

buyonevideo

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,099
  • Înscris: 06.02.2016
Bai, da' ori sinteti invidiosi ca omul lucreaza de acasa, ori va place (complaceti) in situatia asta.

rsch > pur si simplu suni la RDS de fiecare data, le spui ca tu BANUIESTI ca ar fi din cauza santierului respectiv, poate ai noroc si face RDS reclamatie la santier/firma/primarie/cine naiba lucreaza acolo....
Oricum, clar este ca la tine nu merg serviciile, deci aia e, telefon suport tehnic.

#6
born2lose

born2lose

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,449
  • Înscris: 06.09.2004
eu unul nu sunt invidios, si eu lucrez destul de mult de acasa, mai ales daca ma trezesc tarziu sau e vremea urata afara, dar am net de la upc, stick mobil de la digi si destul net pe abonament la vodafone ca sa pot folosi hotspot-ul pe telefon in caz de urgenta. plus ceva benzina in rezervor, sa fug repede la munca in caz ca chiar nu merge nimic.

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate