![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Reparare gauri plastic termopan
Last Updated: Nov 08 2018 15:21, Started by
justice22
, Nov 08 2018 09:27
·
0

Posted 08 November 2018 - 09:27

Salut!
Mi-am cumparat niste jaluzele din care care trebuie sa ingauresti plasticul termopanului pentru a le monta. Problema este ca au fost montate prea sus si as vrea sa le montez normal si nu stiu cum sa astup gaurile pentru a arata estetic bine. Aveti ceva solutii? Multumesc! |
Posted 08 November 2018 - 09:30

silicon sanitar alb,incolor sau doape pentru suruburile de la mobila
|
Posted 08 November 2018 - 09:34

Scotch, banda de izolat, silicon, ornamente de plastic pentru gauri, kit, eticheta de culoarea lor... Mai cautam?
![]() |
Posted 08 November 2018 - 10:08

ce culoare are tamplaria ? daca este alba, poti folosi silicon alb, chit, sau bulinute albe autocolante, folosite la mobila pentru a masca suruburi/gauri.
|
Posted 08 November 2018 - 10:21

Multumesc pentru raspunsuri. este alba.
Cred ca cea mai estetica solutie ar fi cu silicon? Edited by justice22, 08 November 2018 - 10:32. |
Posted 08 November 2018 - 11:15

Posted 08 November 2018 - 11:20

schimba termopanele cu totul. in felul acesta noile termopane nu vor mai avea nici un fel de gauri.
sau si mai bine schimba apartamentul cu totul. |
Posted 08 November 2018 - 11:40

Plastic de la un alt termopan topit cu pistolul(ciocanul de lipit), silicon alb , in cel mai rau caz faina cu apa , sapun .
Cand ai lucrari de design deobicei masori de 3-4 ori si gauresti odata ...altfel risti sa faci sita . |
|
Posted 08 November 2018 - 11:52

Posted 08 November 2018 - 12:45

Multumesc pentru raspunsuri. este alba. Cred ca cea mai estetica solutie ar fi cu silicon? da. la fel am avut si eu, gaurele in tamplaria din bucatarie, fostul proprietar avusese montate jaluzele orizontale din plastic. mesterii care mi-au renovat apartamentul au "camuflat" acele gaurele cu silicon alb sanitar. de la distanta nici nu se observa ca acolo ar fi fost vreodata niste gaurele. |
Posted 08 November 2018 - 13:13

Se pot lipi jaluzelele fara sa fie nevoie sa ingauresti iar termopanul. Am puse asa de 5 ani si nu dau semne de oboseala.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users