![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Asigurare sanatate anglia / uk
Last Updated: Feb 07 2019 23:07, Started by
juGGaKNot
, Nov 03 2018 12:29
·
0

Posted 03 November 2018 - 12:29

Salutare.
Am facut asigurare de sanatata luna asta in Romania ( 1140ron ) si mi-a fost zis ca, daca ma angajez, pot cere din bani inapoi ( daca lucrez dupa prima luna cer diferenta de bani inapoi - 190ron x 5 luni ramase ). O sa ma angajez peste o luna dar nu in Romania ci in uk ( a trebuit sa fac asigurarea aici, nu putea fi evitat ). Deci o sa platesc asigurarea de sanatate acolo ( ca angajat ). In cazut acesta pot cere banii inapoi sau trebuie sa fiu angajat in ro ? |
Posted 03 November 2018 - 12:52

Posted 03 November 2018 - 13:23

Salutare. Am facut asigurare de sanatata luna asta in Romania ( 1140ron ) si mi-a fost zis ca, daca ma angajez, pot cere din bani inapoi ( daca lucrez dupa prima luna cer diferenta de bani inapoi - 190ron x 5 luni ramase ). O sa ma angajez peste o luna dar nu in Romania ci in uk ( a trebuit sa fac asigurarea aici, nu putea fi evitat ). Deci o sa platesc asigurarea de sanatate acolo ( ca angajat ). In cazut acesta pot cere banii inapoi sau trebuie sa fiu angajat in ro ? |
Posted 03 November 2018 - 13:26

Nu mai e chestia cu 5 ani din urma? 5 ani din urma ? Nu stiu exact ce e, nu cred ca am fost angajat in ro in ultimii 5 ani.
De ce ai facut asigurare de sanatate in RO ? Pentru ca medicul a zis ca vor fi multe teste de facut si costa. Si steroizii vor costa mult. O sa fiu internat o saptamana si trebuie sa fac analize, CT, ACS. Sarcoidoza. Edited by juGGaKNot, 03 November 2018 - 13:30. |
Posted 07 February 2019 - 23:07

Ce fel de asigurare de sanatate recomandati pentru emigrare si pentru ce perioada ar trebui facuta ?
Lipsa card european de sanatate. Edited by AdiTwism, 07 February 2019 - 23:09. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users