![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Asigurare sanatate anglia / uk
Last Updated: Feb 07 2019 23:07, Started by
juGGaKNot
, Nov 03 2018 12:29
·
0

Posted 03 November 2018 - 12:29

Salutare.
Am facut asigurare de sanatata luna asta in Romania ( 1140ron ) si mi-a fost zis ca, daca ma angajez, pot cere din bani inapoi ( daca lucrez dupa prima luna cer diferenta de bani inapoi - 190ron x 5 luni ramase ). O sa ma angajez peste o luna dar nu in Romania ci in uk ( a trebuit sa fac asigurarea aici, nu putea fi evitat ). Deci o sa platesc asigurarea de sanatate acolo ( ca angajat ). In cazut acesta pot cere banii inapoi sau trebuie sa fiu angajat in ro ? |
Posted 03 November 2018 - 12:52

Posted 03 November 2018 - 13:23

Salutare. Am facut asigurare de sanatata luna asta in Romania ( 1140ron ) si mi-a fost zis ca, daca ma angajez, pot cere din bani inapoi ( daca lucrez dupa prima luna cer diferenta de bani inapoi - 190ron x 5 luni ramase ). O sa ma angajez peste o luna dar nu in Romania ci in uk ( a trebuit sa fac asigurarea aici, nu putea fi evitat ). Deci o sa platesc asigurarea de sanatate acolo ( ca angajat ). In cazut acesta pot cere banii inapoi sau trebuie sa fiu angajat in ro ? |
Posted 03 November 2018 - 13:26

Nu mai e chestia cu 5 ani din urma? 5 ani din urma ? Nu stiu exact ce e, nu cred ca am fost angajat in ro in ultimii 5 ani.
De ce ai facut asigurare de sanatate in RO ? Pentru ca medicul a zis ca vor fi multe teste de facut si costa. Si steroizii vor costa mult. O sa fiu internat o saptamana si trebuie sa fac analize, CT, ACS. Sarcoidoza. Edited by juGGaKNot, 03 November 2018 - 13:30. |
Posted 07 February 2019 - 23:07

Ce fel de asigurare de sanatate recomandati pentru emigrare si pentru ce perioada ar trebui facuta ?
Lipsa card european de sanatate. Edited by AdiTwism, 07 February 2019 - 23:09. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users