![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
AI vs alte forme de cazare / vacanta
Last Updated: Jul 27 2019 21:59, Started by
something00
, Oct 31 2018 11:25
·
0

Posted 21 November 2018 - 10:06

Ce e UAI?
Nu am fost la nici un AI care sa nu aiba bauturile pe care le gasesti in magazine normale (poate a vin sa fie ceva special). Am fost pe vremuri la un AI care avea scotch/whisky de calitate decenta la liber in lobby (te duceai si iti turnai un pahar, la liber, la orice ora) dar numai in sectiunea de adulti... in aia de familisti avea un aparat de facut cafea ![]() Edited by vrajitoruldinoz, 21 November 2018 - 10:07. |
Posted 21 November 2018 - 11:03

ultra-AI (costă cu 50 euroi mai mult, dar beuturica e calitativă, și nu doar ce alcoolică, ci și cafeaua și sucurile)
apropo: NIMENI nu are (decât turcaleții) cel mai bun remediu împotriva arșiței (indiferent de ce e provocată: alcool sau soare ![]() |
Posted 21 November 2018 - 11:18

@vrajitoruldinoz ai aici deosebirile dintre AI si UAI http://www.mihaijurc...a-all-inclusive
@gushpi e bestial ayranul, dar ce te faci daca inainte de asta ai baut bere si ai stomacul mai sensibil ? Bomba ecologica te vei numi ... ![]() |
Posted 21 November 2018 - 13:10

@gushpi e bestial ayranul, dar ce te faci daca inainte de asta ai baut bere si ai stomacul mai sensibil ? Bomba ecologica te vei numi ... ![]() știind, ÎNCĂ din copilărie, că voi fi fiind un adept al UAI asezonat cu ayran, am efectuat un program de pregătire intens și dur în același timp: -vacanțe (școlare) în șir am golit TOȚI pomii fructiferi ai satului strămoșesc, în ordine aleatoare, am beut - la sincron - toate tipurile de lapte (bovin, ovin, „căprin”... ![]() după juma de secol mă prezint cu un set complet stomac+mațe indestructibil la încercările marilor bucătari de mă face să merg mai des (decât necesarul) la prietenul nostru „Wecinul Costică” |
Posted 21 November 2018 - 14:01

mă prezint cu un set complet stomac+mațe indestructibil la încercările marilor bucătari de mă face să merg mai des (decât necesarul) la prietenul nostru „Wecinul Costică” ![]() ![]()
Spoiler
|
Posted 21 November 2018 - 14:43

păi să știi că chiar e periculos acolo... maică-mii i s-a făcut rău de la sulful de acolo, noroc că erau destui brancardieri cu diplomă luată pe bune!!!
|
Posted 21 November 2018 - 20:42

Aha, e un fel de scala de la mers in vacanta la hotelul UGSRului cum era pe vreuri (adica cazare si 3 mese pe zi, eventual pe serii), pina la ce se intelege normal prin AI, adica mincare si bautura la discretie toata ziua si (mare) parte din noapte, la orice ora (desi anumite restaurante din compex sint deschise numai la anumite intervale). Daca te duci la AI dar nici program flexibil n-ai si nici nu primesti macar o bere sau cocktail pe plaja si nu poti bea o bere cind ajungi in camera e cam nasol... |
Posted 24 July 2019 - 06:56

Nu inteleg treaba cu all-in! Realizati ca santeti legati de resortul cu pricina majoritatea timpului? Nu apuci sa pleci undeva ca hop-pranzul,pleci in alta parte-hop cina.Si o zic ca unu ce am trecut prin treaba asta.
|
Posted 24 July 2019 - 07:29

Pt unii e o comoditate. Sunt persoane care nu vor decat plaja camera, camera plaja. Seara se plimba pe stradutele din imprejurimi dupa suveniruri si ala e concediul.
|
Posted 24 July 2019 - 08:40

Nu inteleg treaba cu all-in! Realizati ca santeti legati de resortul cu pricina majoritatea timpului? Nu apuci sa pleci undeva ca hop-pranzul,pleci in alta parte-hop cina.Si o zic ca unu ce am trecut prin treaba asta. |
Posted 24 July 2019 - 09:12

Nu era vorba de Nisipurile de Aur! Ci de toate resorturile de acest tip. Ok,am imbatranit si nu stiam tendinta asta! Ma retrag,vacante placate.
|
|
Posted 24 July 2019 - 10:56

Nu era vorba de Nisipurile de Aur! Ci de toate resorturile de acest tip. Ok,am imbatranit si nu stiam tendinta asta! Ma retrag,vacante placate. |
Posted 24 July 2019 - 14:51

Pentru o familie care munceste sub stres un an de zile, asta e ideal, pur si simplu nu are grija de nimic o saptamana. Singura chestie care cat de cat e ok la tipul asta de vacanta e faptul ca stii din start cat platesti. SI nu iti mai bati capul cu alte chestii. Nu degeaba hotelurile astea sunt facute inlocuri in care nu ai ce sa faci, ori e prea periculos sa iesi afara sa faci altceva. In Bulgaria nu stiu ce ai putea face in statiunile alea, de fapt eu urasc termenul de statiune pt ca suna a stat si belit cucul. Din punctul meu de vedere un concediu ok presupune neaparat sa stau intr-un oras la mare. Ca are 3000 de locuitori, ca are 60.000 e neaparat sa fie oras. Genul metropola cred ca e prea mare si acolo chiar poate deveni obositor, insa intr-un orasel micut chiar e relaxare. AI restaurante cu zecile, toate preturile posibile, ai chestii locale , si o atmosfera mult mai animata seara. In plus, prin vest transportul in comun e super ok , nici nu ai nevoie de masina inchiriata sa te plimbii. Evident, la refer la orasele care au ceva special, un centru vechi, o cetate, nu ma duc asa de nebun oriunde. Dar romanii sunt obisnuiti cu statiunile pt ca la noi toate orasele sunt urate, exceptie facand marile localitati unde ai centru vechi. Orice oras de cateva zeci de mii de locuitori e urat, comunist si nu prea are nimic de vizitat, indiferent ca-i vorba de muzee, cinema sau magazine, |
Posted 25 July 2019 - 03:33

OK< ai un oras de 3000 sau 10000 de oameni. Ce faci acolo? Maninci, te duci la un bar in prima zi, dar a doua zi?
Singura chestie e sa te duci intr-un grup dar si atunci iti iese pe nas la un moment dat. |
Posted 25 July 2019 - 10:18

OK< ai un oras de 3000 sau 10000 de oameni. Ce faci acolo? Maninci, te duci la un bar in prima zi, dar a doua zi? Singura chestie e sa te duci intr-un grup dar si atunci iti iese pe nas la un moment dat. Intr-un oras de vreo 10.000 de locuitori ai vreo 100 de restaurante minim, vreo 30-40 de baruri si cafenele, se subintelege ca sunt suficient de variate la numarul asta. Ai libertate de miscare daca vrei sa mergi altundeva sa vizitezi pentru ca locatiile astea in tarile decente au legaturi bune de transport in comun. Nu ma refer totusi la Targu Ocna sau Strehaia. |
Posted 27 July 2019 - 21:59

haide bre!
toate restaurantele servesc variatii ale acelorasi farfurii barurile CHIAR servesc aceleasi beuturi, doar ca in lumini diferite! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users