Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Incalzire casa fara gaz/lemne

Incalzire in pardoseala etapizata

Suprataxa card energie?!

Cum era nivelul de trai cam din a...
 probleme cu ochelarii

Impozite pe proprietati de anul v...

teava rezistenta panou apa calda

Acces in Curte din Drum National
 Sub mobila de bucatarie si sub fr...

Rezultat RMN

Numar circuite IPAT si prindere t...

Pareri brgimportchina.ro - teapa ...
 Lucruri inaintea vremurilor lor

Discuții despre TVR Sport HD.

Cost abonament clinica privata

Tremura toata, dar nu de la ro...
 

Semnele ca a doua venire este iminenta si va avea loc in Romania

* * - - - 7 votes
  • This topic is locked This topic is locked
350 replies to this topic

#343
Destini

Destini

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 458
  • Înscris: 24.10.2016

View PostDorel666, on 21 martie 2019 - 17:01, said:

Da, si eu cred ca ”smochinul” este noul stat Israel. Problema este cine este ”mladita” si cum se ”fragezeste” ea si cine sunt ”frunzele”.
Poti sa imi dai versetul cu pricina te rog?

#344
Destini

Destini

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 458
  • Înscris: 24.10.2016

View PostDorel666, on 07 decembrie 2018 - 22:24, said:

In principal prin aceasta, dar mai sunt si altele:

5 Tot în mijloc*, se mai vedeau patru făpturi vii, a căror înfăţişare** avea o asemănare† omenească.
6 Fiecare din ele avea patru feţe şi fiecare avea patru aripi.
7 Picioarele lor erau drepte şi talpa picioarelor lor era ca a piciorului unui viţel şi scânteiau* ca nişte aramă lustruită.
8 Sub aripi, de cele patru părţi ale lor, aveau nişte mâini* de om şi toate patru aveau feţe şi aripi.
9 Aripile* lor erau prinse una de alta. Şi când mergeau**, nu se întorceau în nicio parte, ci fiecare mergea drept înainte.
10 Cât despre chipul* feţelor lor, era aşa: înainte, toate** aveau o faţă de om; la dreapta lor, toate patru aveau† câte o faţă de leu; la stânga lor††, toate patru aveau câte o faţă de bou, iar înapoi, toate patru aveau câte o*† faţă de vultur. (Ezechiel, 1)



6 În faţa scaunului de domnie mai este un fel de mare* de sticlă, asemenea cu cristalul. În** mijlocul scaunului de domnie şi împrejurul scaunului de domnie stau patru făpturi vii, pline cu ochi pe dinainte şi† pe dinapoi.
7 Cea* dintâi făptură vie seamănă cu un leu; a doua seamănă cu un viţel; a treia are faţa ca a unui om; şi a patra seamănă cu un vultur care zboară.(Apocalipsa, 4)


Attachment Stema_Romaniei.jpg

Fata ”ca de vultur” se vede clar pe stema Romaniei, la fel si fetele ”ca de vitel” si ”ca de leu”. Mai greu de priceput este de ce are delfinul ”fata ca de om”, dar pot explica si aceasta. Cu Scriptura!

Si cum ramane cu figura de sus colt dreapta din mijlocul stemei de ce nu e mentionata in verset.
Si versetul 10 din ezechiel la ce se refera?

#345
rixthina

rixthina

    superb membru

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,497
  • Înscris: 29.10.2017

View PostDorel666, on 21 martie 2019 - 17:01, said:

Da, si eu cred ca ”smochinul” este noul stat Israel. Problema este cine este ”mladita” si cum se ”fragezeste” ea si cine sunt ”frunzele”.



Ce ar trebui sa lamuresc?!
Astia au frunza pe steag, si nu se numesc artaria.
Israelul nu are smochine pe steag.

#346
Dorel666

Dorel666

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,869
  • Înscris: 17.04.2016

View PostDestini, on 21 martie 2019 - 18:52, said:

Poti sa imi dai versetul cu pricina te rog?

Interesanta intrebare!
Recunosc ca, pana acum, nu mi-am pus in gand sa caut justificarea biblica a acestei asocieri dar, acum, ca m-ai starnit, iata ca am facut-o si iata ce am aflat:

Ghedeon-Ierubaal este primul proroc pe care Dumnezeu l-a ridicat israelitilor, ca sa-i scape de prigonitorii lor, dupa ce acestia au ajuns in pamantul fagaduit si, ingrasandu-se, au uitat de Dumnezeu. Ghedeon a avut 71 de fii, dintre care 70 erau din femeile sale, iar unul facut cu o tiitoare. Dupa ce Ghedeon i-a scapat pe evrei de madianiti, acestia au vrut sa-l puna rege, dar el a refuzat, zicand:

Judecatori 8:23 Ghedeon le-a zis: „Eu nu voi domni peste voi, nici fiii mei nu vor domni peste voi, ci Domnul* va domni peste voi.”

Dar, dupa moartea lui Ghedeon, evreii au permis ca Abimelec, fiul tiitoarei lui Ghedeon, sa-si omoare toti fratii, cu exceptia celui mai tanar dintre ei, care a scapat, si care se numea Iotam.  Apoi, dupa ce ii omoara, il pun rege pe Abimelec. Atunci Iotam, singurul fiu legiuit care scapase, vine pe un munte si striga in auzul tuturor celor care il acceptasera rege pe Abimelec:

Judecatorii, 9:
7 Iotam a aflat despre lucrul acesta. S-a dus şi s-a aşezat pe vârful muntelui Garizim* şi iată ce le-a strigat el cu glas tare: „Ascultaţi-mă, locuitorii Sihemului, şi Dumnezeu să vă asculte!
8 Copacii* au plecat să ungă un împărat şi să-l pună în fruntea lor. Ei au zis măslinului: ‘Împărăţeşte** peste noi!’
9 Dar măslinul le-a răspuns: ‘Să-mi părăsesc eu untdelemnul meu, care* îmi aduce laude din partea lui Dumnezeu şi a oamenilor, ca să mă duc să domnesc peste copaci?’
10 Şi copacii au zis smochinului: ‘Vino tu de împărăţeşte peste noi!’
11 Dar smochinul le-a răspuns: ‘Să-mi părăsesc eu dulceaţa mea şi rodul meu cel minunat, ca să mă duc să domnesc peste copaci?’
12 Şi copacii au zis viţei: ‘Vino tu şi domneşte peste noi!’
13 Dar viţa le-a răspuns: ‘Să-mi părăsesc eu vinul, care înveseleşte* pe Dumnezeu şi pe oameni, ca să mă duc să domnesc peste copaci?’
14 Atunci, toţi copacii au zis spinului: ‘Vino tu şi împărăţeşte peste noi!’
15 Şi spinul a răspuns copacilor: ‘Dacă în adevăr vreţi să mă ungeţi ca împărat al vostru, veniţi şi adăpostiţi-vă sub* umbra mea; altfel, să iasă un foc** din spin şi să mistuie† cedrii Libanului.’


Dupa cum se vede, este o ghicitoare, in care apar, ca simboluri, mai multi copaci, printre care si ”smochinul”, cel care ne intereseaza pe noi. Deci, daca vom pricepe la ce se referea Iotam, vom pricepe si cine este ”smochinul”.
Deci, Iotam zice ca israelitii au cerut, unul dupa altul, la trei copaci sa le fie regi. Care sunt acestia? Raspunsul ni-l da Ghedeon, in primul verset postat. Pentru ca Ghedeon zice ”nu voi domni nici eu peste voi, nici copiii mei, ci Domnul va domni peste voi”.
Coroborand cu spune Ghedeon cu ghicitoarea lui Iotam, deducem ca Ghedeon este ”maslinul”, copiii lui Ghedeon sunt ”smochinul”, iar ”Domnul” este ”via”.
Deci, daca am privi semintia lui Ghedeon ca fiind unul din acesti copaci, ne-am incurca, pentru ca Ghedeon este un copac, iar copiii lui sunt alt copac. Ceea ce inseamna ca simbolurile nu se refera la vreo semintie fizica, ci se refera la o semintie spirituala.
Astfel, vedem ca Ghedeon era un proroc al lui Dumnezeu, ceea ce inseamna ca ”maslinul” reprezinta semintia prorocilor. Fiii lui Ghedeon, cei legiuiti, facuti cu ”nevasta” sa, sunt de fapt ”fiii prorocului”, adica fiii celui credincios, fiind ei insisi credinciosi, fara a fi si ei proroci, adica fara a vorbi si ei cu Dumnezeu. Ceea ce inseamna ca ”dreptii credinciosi” reprezinta semintia ”smochinului”.
Cat despre ”vie”, ea reprezinta semintia ”preotilor”, cei unsi sa faca slujba in Casa Domnului.
”Spinul”, care a ramas la urma, este reprezentat de regele cel necredincios care, se ridica deasupra celorlalti, nu ca sa le slujeasca, ci din pofta de marire si bogatie.

In concluzie:
”Smochinul” nu este doar statul Israel, ci este acel ”stat” nevazut care ii reuneste pe toti credinciosii. Iar ”smochinul” a carui ”mladita” se face ”frageda” si ”infrunzeste” semnifica reinnoirea credintei. Deci, Hristos ne spune ca credinta in El se va invechi pana se va usca. Dar, dupa ce se va usca, va incepe sa inverzeasca iar si atunci este semnul ca se apropie cea de a doua Lui venire.

Si cand s-a ”uscat” credinta? O data cu venirea ”ateismului” si ”comunismului”. Si toti stim ca, dupa ce s-a terminat cu comunismul, iata ca avem parte de o reinnoire a credintei, ceea ce inseamna ca ”smochinul” s-a ”fragezit” si a inceput sa-i dea ”frunza”.

Ar mai fi, totusi, de lamurit, cine sunt ”cedrii”, dar aceasta cu alta ocazie.

Pe de alta parte, nu este gresit nici sa asociem ”smochinul” cu noul stat Israel. De ce? Tocmai pentru ca ai amintit de artarul Canadei.
Iata, de exemplu, de ce este artarul pe steagul Canadei:

”Nu e de mirare că arţarul de zahăr este pe steagul Canadei. A doua ţară ca mărime este plină de arţari, având aproximativ 40 de specii.”

http://epochtimes-ro...-artar---212878

Deci, la fel cum artarul este principalul arbore al Canadei, asa era smochinul, in trecut, principalul arbore al Israelului. Pentru ca de aceea este scris:

1 Imparati 4:25 Iuda şi Israel, de la Dan până la Beer-Şeba, au locuit în linişte, fiecare sub via lui şi sub smochinul lui, în tot timpul lui Solomon.

2 Cronici 9:27 Împăratul a făcut argintul tot aşa de obişnuit la Ierusalim ca pietrele şi cedrii tot atât de mulţi ca smochinii sălbatici, care cresc pe câmpie.

Cu alte cuvinte, atat smochinul cat si via erau simbolice pentru statul Israel de pe vremea lui Solomon, dar smochinul era, totusi, pe primul lor, de vreme ce pana si campiile erau pline de smochini salbatici.

Deci, faptul ca Israelul a renascut, este iarasi un semn ca ”smochinului” ”i-a fragezit mladita” si i-a ”infrunzit”.
Amin

View Postrixthina, on 21 martie 2019 - 21:46, said:

Astia au frunza pe steag, si nu se numesc artaria.
Israelul nu are smochine pe steag.

Vezi, mai sus, in acest post, justificarea afirmatiei mele!

View PostDestini, on 21 martie 2019 - 20:33, said:

Si cum ramane cu figura de sus colt dreapta din mijlocul stemei de ce nu e mentionata in verset.
Si versetul 10 din ezechiel la ce se refera?

Nu pricep la ce figura te referi.

Versetul 10 inca il mai cercetez.

Edited by Dorel666, 22 March 2019 - 08:54.


#347
rixthina

rixthina

    superb membru

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,497
  • Înscris: 29.10.2017
E biblia lor, normal ca totul se invarte in jurul casei lor.

#348
Destini

Destini

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 458
  • Înscris: 24.10.2016

View PostDorel666, on 22 martie 2019 - 08:59, said:


Nu pricep la ce figura te referi.

Versetul 10 inca il mai cercetez.
Am pus sageata sa vezi mai clar https://imgur.com/a/2NFJoWp

Edited by Destini, 22 March 2019 - 17:27.


#349
Dorel666

Dorel666

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,869
  • Înscris: 17.04.2016

View PostDestini, on 22 martie 2019 - 17:27, said:

Am pus sageata sa vezi mai clar https://imgur.com/a/2NFJoWp

Este stema Transilvaniei si aceea este o acvila. Dar abia acum am remarcat ca ai postat alta stema decat cea actuala, care este asa:

Attached File  250px-Coat_of_arms_of_Romania.svg.png   68.13K   2 downloads

Edited by Dorel666, 22 March 2019 - 20:30.


#350
rixthina

rixthina

    superb membru

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,497
  • Înscris: 29.10.2017

View PostDorel666, on 22 martie 2019 - 20:27, said:

Este stema Transilvaniei si aceea este o acvila. Dar abia acum am remarcat ca ai postat alta stema decat cea actuala, care este asa:

Attachment 250px-Coat_of_arms_of_Romania.svg.png
Stemele de genul acesta sunt in proportie de 99% imaginatia preotilor.

Mult mai putin inspirate sunt cele ale cluburilor sportive. Daca ar interveni Biserica si acolo, ar arata la fel.
Nu e Satan, e un amarat de leu, U. Craiova.

[ https://i.ibb.co/nsmw9d8/craiovaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Cat despre venire, hai mai repede ca ma plictisesc.

Edited by rixthina, 22 March 2019 - 20:41.


#351
Dorel666

Dorel666

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,869
  • Înscris: 17.04.2016
Toti stim ca a doua venire nu va fi pana cand toti dusmanii lui Hristos vor fi pusi asternut picioarelor Lui. Cine va face aceasta? Chiar Dumnezeu. Dar nu prin mana Lui, ci prin mana femeii. Pentru ca este scris:

Geneza 3:15 Vrăjmăşie voi pune între tine şi femeie, între sămânţa ta şi sămânţa ei. Aceasta îţi va zdrobi capul, şi tu îi vei zdrobi călcâiul.”
Psalmii 68:21 Da, Dumnezeu va zdrobi capul vrăjmaşilor Lui, creştetul capului celor ce trăiesc în păcat.
Psalmii 74:14 ai zdrobit capul leviatanului, l-ai dat să-l mănânce fiarele din pustie.


Dar, ca sa se  intample aceasta, trebuie ca femeia sa ajunga cap. Si acest lucru tocmai se intampla, in intreaga lume, si tot mai multe femei au functii de conducere si chiar de inalta conducere. Ceea ce inseamna ca timpul, ca sa fie zdrobit capul Balaurului, a sosit.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate