Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Boxa membrana tweeter infundata

ajutor

Whisky for Mac

Xiaomi 14 Gpay
 Izolare zid exterior de scandura

Dezinstalare drivere W11 23H3

Recomandare masina de spalat fiab...

BSOD din cauza Intel Audio DSP dr...
 De ce sunt oamenii nostalgici

Cum vand casa fara factura Hidroe...

Scor FICO minim

Tonometru compensat CAS?
 polita RCA ONLINE

Termostat frigider - verificare

Mai au PC-urile vreun viitor?

Centrala termica immergas
 

Semnele ca a doua venire este iminenta si va avea loc in Romania

* * - - - 7 votes
  • This topic is locked This topic is locked
350 replies to this topic

#325
Dorel666

Dorel666

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,912
  • Înscris: 17.04.2016
Iata, descris cu lux de amanunte, momentul temporal exact al celei de a doua veniri:

1 Cât* priveşte venirea Domnului nostru Isus Hristos şi** strângerea noastră laolaltă cu El, vă rugăm, fraţilor,
2 să* nu vă lăsaţi clătinaţi aşa de repede în mintea voastră şi să nu vă tulburaţi de vreun duh, nici de vreo vorbă, nici de vreo epistolă ca venind de la noi, ca şi cum ziua Domnului ar fi şi venit chiar.
3 Nimeni să* nu vă amăgească în vreun chip, căci nu** va veni înainte ca să fi venit lepădarea de credinţă şi de a se descoperi omul† fărădelegii1, fiul†† pierzării,
4 potrivnicul care se* înalţă mai** presus de tot ce se numeşte „Dumnezeu” sau de ce este vrednic de închinare. Aşa că se va aşeza în Templul lui Dumnezeu, dându-se drept Dumnezeu. (2 Tesaloniceni, 2)


Deci a doua venire va fi precedata de doua mari evenimente: lepadarea de credinta a tuturor credinciosilor si asezarea in Templul lui Dumnezeu a ”omului faradelegii”. Ce este ”lepadarea de credinta”? Este acel moment din istoria Bisericii cand credinciosii vor deveni necredinciosi. Dar ce inseamna ”vor deveni necredinciosi”? Ca vor incepe sa nu mai creada in Dumnezeu? Nicidecum, ei vor crede in continuare in Dumnezeu, dar nu-I vor mai pazi Cuvantul. Si nu o spun eu, o spune Scriptura:

Psalmii 119:158 Văd cu scârbă pe cei necredincioşi Ţie, care nu păzesc Cuvântul Tău.

Interesant insa ca si Saul este printre cei care nu au pazit Cuvantul lui Dumnezeu, cu toate acestea el nu este considerat doar necredincios, ci fapta lui este socotita chiar o faradelege:

1 Cronici 10:13 Saul a murit pentru că s-a făcut vinovat de fărădelege faţă de Domnul, al cărui cuvânt nu l-a păzit, şi pentru că a întrebat şi a cerut sfatul celor ce cheamă morţii.

Care-i, deci, diferenta dintre  un necredincios si un nelegiuit, de vreme ce amandoi fac acelasi lucru, adica nu pazesc cuvantul Domnului? Diferenta este ca necredinciosii doar nu pazesc Legea Domnului, fara sa o incalce, iar nelegiuitii o si incalca. De exemplu, daca luam porunca ”sa nu ucizi”, poti sa nu ucizi, dar sa tii partea ucigasului. Caz in care, desi nu ai incalcat porunca, totusi nu ai pazit-o (nu i-ai fost scut si paznic) si astfel ai devenit necredincios. In schimb, cel care nu numai ca nu pazeste porunca, dar o si incalca, acela este si un om al faradelegii. Iar ”faradelegea” este ogorul in care creste ”nelegiuirea”,  dupa cum ne invata inteleptul Iov:

Iov 4:8 După câte am văzut eu, numai cei ce ară fărădelegea şi seamănă nelegiuirea îi seceră roadele!

Ce inseamna aceasta? Ca cel care incepe prin a nu pazi Legea lui Dumnezeu, continua prin a o incalca si sfarseste prin a considera incalcarea Legii drept o virtute. Si astfel s-a ajuns la vorba ”scopul scuza mijloacele”, pe care o aplica guvernantii actuali si prin care a-i oropsi si chiar ucide pe cei care nu gandesc ca ei devine o virtute si un comportament dezirabil.
Si acum se pune intrebarea: ”Traim noi aceste zile?”. Da, trăim! Pentru ca Dumnezeu nu ne lasa fara semne si pentru ca este scris:

Matei 16:3 Şi dimineaţa ziceţi: ‘Astăzi are să fie furtună, căci cerul este roşu-posomorât.’ Făţarnicilor, faţa cerului ştiţi s-o deosebiţi, şi semnele vremurilor nu le puteţi deosebi?

Deci, care este semnul acestei vremi, semnul vremii de  necredinta, semnul vremii necredinciosilor? Iata ca este scris:


1 Corinteni 14:22 Prin urmare, limbile sunt un semn nu pentru cei credincioşi, ci pentru cei necredincioşi. Prorocia, dimpotrivă, este un semn nu pentru cei necredincioşi, ci pentru cei credincioşi.

1 Corinteni 14:21 În Lege este scris: „Voi vorbi norodului acestuia prin altă limbă şi prin buze străine, şi nici aşa nu Mă vor asculta, zice Domnul.


Ce inseamna ”nici asa nu ma vor asculta”? Inseamna ca se refera la cei care nu asculta deja, adica la cei care sunt necredinciosi. Ce semn va trimite Dumnezeu norodului necredincios? Vorbirea ”in alta limba si cu buze straine”. De ce? Pentru ca unul care se crede credincios, cand vede ca vine la el semnul pe care Dumnezeu a zis ca-l va trimite necredinciosilor, sa stie ca de fapt credinta lui este o minciuna, pe care Dumnezeu nu o primeste, sa stie deci acel om ca a cazut din credinta si a devenit necredincios si astfel sa se indrepte. Dar nu se va indrepta! Pentru ca este scris ”si nici asa nu ma vor asculta”.

Deci, in vremea cand va aparea lepadarea de credinta, ca sa ne avertizeze despre aceasta, Dumnezeu va trimite in lume prorocii care ”bolborosesc”, prorocii care vorbesc ”in alta limba si cu buze straine”, intr-o limba pe care nici ei insisi nu  o inteleg, pentru ca si ei sunt necredinciosi si nu mai pazesc Cuvantul lui Dumnezeu. Cine sunt acestia? Sunt penticostalii. Cand au aparut acestia? Pe la anul 1900 ( https://ro.wikipedia.../Penticostalism ). Deci, incepand cu 1900 traim zilele din urma si asteptam sa se iveasca ”omul faradelegii, fiul pierzarii”, care se va aseza in Biserica lui Dumnezeu si se va da pe sine drept Dumnezeu. Iar semne ca acest om vrea sa se inscauneze vedem peste tot in lume, este de ajuns sa ne vedem la stiri. Si nu-i vorba ca el nu a existat si pana acum, a existat pentru ca este scris:

2 Tesaloniceni 2:6 Şi acum ştiţi bine ce-l opreşte ca să nu se descopere decât la vremea lui.

Deci, acest tip de om a existat inca de pe atunci, dar vremea lui era vremea de dupa lepadarea de credinta, lepadare de credinta al carei semn sunt penticostalii. Deci, o data ce au aparut penticostalii ca semn ca lumea intreaga s-a lepadat de credinta, adica nu ca oamenii nu mai cred in Dumnezeu, ci ca nu mai pazesc Cuvantul lui Dumnezeu, semnul acesta a aratat omului faradelegii ca este liber sa se inalte si sa ia lumea in stapanire. Doamne ajuta si ne pazeste pe noi! Amin

Edited by Dorel666, 27 November 2018 - 14:22.


#326
DanyHiker

DanyHiker

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,260
  • Înscris: 06.07.2007
Tu vorbesti in limbi straine, necunoscute nici chiar de tine?
Parca asa te laudai.

#327
rixthina

rixthina

    superb membru

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,514
  • Înscris: 29.10.2017
Dorel, astea-s abureli.

Ti-am mai zis, dar nu vrei sa intelegi.
Dumnezeu se cacaie sa trimita semne unul pe secol, ca va veni nu stim cand,
in timp ce pe noi e calare Satan bine mercic.
Asta nu mai are nevoie de semne si prostii. Vine si tot vine.

Da-i cu avioane!

Edited by rixthina, 27 November 2018 - 14:40.


#328
Dorel666

Dorel666

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,912
  • Înscris: 17.04.2016

View Postdan1980_25, on 27 noiembrie 2018 - 14:27, said:

Tu vorbesti in limbi straine, necunoscute nici chiar de tine?
Parca asa te laudai.

”Bolborosesc” doar, cuvinte care ies din mine, cand imi las mintea libera si o las sa spuna ce vrea ea.

Edited by Dorel666, 27 November 2018 - 14:46.


#329
rixthina

rixthina

    superb membru

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,514
  • Înscris: 29.10.2017

View PostDorel666, on 27 noiembrie 2018 - 14:46, said:

”Bolborosesc” doar, cuvinte care ies din mine, cand imi las mintea libera si o las sa spuna ce vrea ea.
Zboara in forma de cruce mintea ta?

#330
Dorel666

Dorel666

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,912
  • Înscris: 17.04.2016
Orice calator este latrat de caini si adulmecat de animalele salbatice. Dar el merge inainte, pe drumul sau.

#331
rixthina

rixthina

    superb membru

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,514
  • Înscris: 29.10.2017
Spor la mers, doar ca drumul e gresit. Posted Image

#332
Dorel666

Dorel666

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,912
  • Înscris: 17.04.2016

View Postrixthina, on 27 noiembrie 2018 - 15:45, said:

Spor la mers, doar ca drumul e gresit. Posted Image

Daca nu te-ai mai crede proroc, poate ti-ai reveni...

#333
rixthina

rixthina

    superb membru

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,514
  • Înscris: 29.10.2017
Si ce am prevestit eu? Macar asa,  cu aproximatie, ca doar nu-s Nostradamus  punct lovit punct ochit.
Cel mult Rixtradamus.

Edited by rixthina, 27 November 2018 - 18:00.


#334
Dorel666

Dorel666

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,912
  • Înscris: 17.04.2016
Isaia 11:1 Apoi, o Odraslă va ieşi din tulpina lui Isai şi un Vlăstar va da din rădăcinile lui.

Apocalipsa 5:5 Şi unul din bătrâni mi-a zis: „Nu plânge: Iată că Leul din seminţia lui Iuda, Rădăcina lui David, a biruit ca să deschidă cartea şi cele şapte peceţi ale ei.

Apocalipsa 22:16 Eu , Isus, am trimis pe îngerul Meu să vă adeverească aceste lucruri pentru Biserici. Eu sunt Rădăcina şi Sămânţa lui David, Luceafărul strălucitor de dimineaţă.”

”Tulpina lui Isai” a fost taiata in anul 70 d.H. si o ”Odrasla” a iesit din aceasta tulpina in momentul cand statul Israel a renascut. Dar Isaia spune ca, pe langa Odrasla, va iesi si un ”Vlastar”, dar nu din tulpina, ci din radacina. Iar acum stiti si voi cum este cu vlastarii care ies dintr-o radacina a unui copac, ca ei ies la distanta fata de acel copac, nu imediat langa el. Iar daca ”Odrasla” a iesit deja, inseamna ca si ”Vlastarul” a iesit. Si acest ”Vlastar”, potrivit Apocalpsei 5, este un popor care va conduce intreaga lume, un popor care, iesit din radacina lui Iuda, dar la distanta fata de Iuda, nici nu va sti ca este Iuda, decat in momentul cand va incepe ”sa dea rod”. Adica sa inceapa sa-si manifeste geniul, pana atunci necunoscut sau prea putin cunoscut. Si acel popor este poporul roman, iar prorocia tocmai a inceput sa se implineasca.

#335
heart_of_ice

heart_of_ice

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,551
  • Înscris: 12.11.2011

View PostDorel666, on 06 decembrie 2018 - 00:04, said:

Isaia 11:1 Apoi, o Odraslă va ieși din tulpina lui Isai și un Vlăstar va da din rădăcinile lui.

Apocalipsa 5:5 Și unul din bătrĂąni mi-a zis: „Nu plĂąnge: Iată că Leul din seminția lui Iuda, Rădăcina lui David, a biruit ca să deschidă cartea și cele șapte peceți ale ei.

Apocalipsa 22:16 Eu , Isus, am trimis pe Ăźngerul Meu să vă adeverească aceste lucruri pentru Biserici. Eu sunt Rădăcina și SămĂąnța lui David, Luceafărul strălucitor de dimineață.”

”Tulpina lui Isai” a fost taiata in anul 70 d.H. si o ”Odrasla” a iesit din aceasta tulpina in momentul cand statul Israel a renascut. Dar Isaia spune ca, pe langa Odrasla, va iesi si un ”Vlastar”, dar nu din tulpina, ci din radacina. Iar acum stiti si voi cum este cu vlastarii care ies dintr-o radacina a unui copac, ca ei ies la distanta fata de acel copac, nu imediat langa el. Iar daca ”Odrasla” a iesit deja, inseamna ca si ”Vlastarul” a iesit. Si acest ”Vlastar”, potrivit Apocalpsei 5, este un popor care va conduce intreaga lume, un popor care, iesit din radacina lui Iuda, dar la distanta fata de Iuda, nici nu va sti ca este Iuda, decat in momentul cand va incepe ”sa dea rod”. Adica sa inceapa sa-si manifeste geniul, pana atunci necunoscut sau prea putin cunoscut. Si acel popor este poporul roman, iar prorocia tocmai a inceput sa se implineasca.

Român fiind, aș vrea să fie cum zici matale, dar:

1. Cum corelezi tu, profețiile Biblice cu poporul român?

2. Cum conduce poporul român lumea?

3. Ce înțelegi tu prin "să dea rod?

4. De ce ar fi Odrasla și Vlăstarul popoare, respectiv evreu și român... și nu persoane, de exemplu' Isus și Fiul Omului?

5. Poate că Odraslă și Vlăstar și referă la același lucru! (nu știu traducerea inter-liniară)

#336
Dorel666

Dorel666

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,912
  • Înscris: 17.04.2016

View Postheart_of_ice, on 06 decembrie 2018 - 00:29, said:

Român fiind, aș vrea să fie cum zici matale, dar:

1. Cum corelezi tu, profețiile Biblice cu poporul român?


In principal prin aceasta, dar mai sunt si altele:

5 Tot în mijloc*, se mai vedeau patru făpturi vii, a căror înfăţişare** avea o asemănare† omenească.
6 Fiecare din ele avea patru feţe şi fiecare avea patru aripi.
7 Picioarele lor erau drepte şi talpa picioarelor lor era ca a piciorului unui viţel şi scânteiau* ca nişte aramă lustruită.
8 Sub aripi, de cele patru părţi ale lor, aveau nişte mâini* de om şi toate patru aveau feţe şi aripi.
9 Aripile* lor erau prinse una de alta. Şi când mergeau**, nu se întorceau în nicio parte, ci fiecare mergea drept înainte.
10 Cât despre chipul* feţelor lor, era aşa: înainte, toate** aveau o faţă de om; la dreapta lor, toate patru aveau† câte o faţă de leu; la stânga lor††, toate patru aveau câte o faţă de bou, iar înapoi, toate patru aveau câte o*† faţă de vultur. (Ezechiel, 1)



6 În faţa scaunului de domnie mai este un fel de mare* de sticlă, asemenea cu cristalul. În** mijlocul scaunului de domnie şi împrejurul scaunului de domnie stau patru făpturi vii, pline cu ochi pe dinainte şi† pe dinapoi.
7 Cea* dintâi făptură vie seamănă cu un leu; a doua seamănă cu un viţel; a treia are faţa ca a unui om; şi a patra seamănă cu un vultur care zboară.(Apocalipsa, 4)


Attached File  Stema_Romaniei.jpg   86.79K   4 downloads

Fata ”ca de vultur” se vede clar pe stema Romaniei, la fel si fetele ”ca de vitel” si ”ca de leu”. Mai greu de priceput este de ce are delfinul ”fata ca de om”, dar pot explica si aceasta. Cu Scriptura!

View Postheart_of_ice, on 06 decembrie 2018 - 00:29, said:

Român fiind, aș vrea să fie cum zici matale, dar:


2. Cum conduce poporul român lumea?



Deocamdata nu conduce, dar acesta este ”premiul alergarii”: conducerea lumii.

1 Corinteni 9:24 Nu ştiţi că cei ce aleargă în locul de alergare toţi aleargă, dar numai unul capătă premiul? Alergaţi dar în aşa fel ca să căpătaţi premiul!

Coloseni 2:18 Nimeni să nu vă răpească premiul alergării, făcându-şi voia lui însuşi printr-o smerenie şi închinare la îngeri, amestecându-se în lucruri pe care nu le-a văzut, umflat de o mândrie deşartă, prin gândurile firii lui pământeşti,

View Postheart_of_ice, on 06 decembrie 2018 - 00:29, said:


3. Ce înțelegi tu prin "să dea rod?


Orice popor care naste un geniu, o stiinta, o descoperire de fapt ”da rod”. Ce este, insa, diferit la ”Copacul lui Dumnezeu”. Ca este in mijlocul Raiului si da Intelepciune si Viata. Cand Romania va incepe sa fie cautata pentru intelepciunea ei si vindecarile doctorilor ei si vor veni, pentru aceasta, din toata lumea, atunci Romania se va dovedi a fi ”Radacina”.

View Postheart_of_ice, on 06 decembrie 2018 - 00:29, said:



4. De ce ar fi Odrasla și Vlăstarul popoare, respectiv evreu și român... și nu persoane, de exemplu' Isus și Fiul Omului?



Pentru ca Hristos, cu toata puterea si dumnezeirea Sa, si-a intocmit ”un trup”, adica o Biserica, formata din oameni, prin care sa faca toata munca Sa mesianica. Pe de alta parte, asa cum Iisus Hristos este ”Imparatul iudeilor” (”vina” scrisa deasupra capului Sau), la fel trebuie sa existe si un Imparat al romanilor. Doar ca, in timp ce Hristos este ”varful copacului” despre care vorbeste Isaia ca va fi rupt din varful Imparatiei Iudeilor si va fi rasadit pe un alt munte, adica este ”Lastarul” iesit din tulpina, dar nu in mod firesc, ci in mod nefiresc, pentru ca este nefiresc ca un varf de cedru (brad) sa prinda radacina, Radacina nu va veni de sus, ci de jos, din pamant, nu din Rai, ci din Iad si se va face un copac falnic si se va inalta spre cer. Iar in timp ce Hristos a venit sa mantuiasca oile, Mangaietorul va mantui ”caprele”.

View Postheart_of_ice, on 06 decembrie 2018 - 00:29, said:



5. Poate că Odraslă și Vlăstar și referă la același lucru! (nu știu traducerea inter-liniară)

Odrasla si Vlastarul fiind Iisus Hristos, respectiv Duhul Sfant, evident ca se refera la acelasi lucru, chiar daca sunt persoane diferite.

Edited by Dorel666, 07 December 2018 - 22:05.


#337
rixthina

rixthina

    superb membru

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,514
  • Înscris: 29.10.2017
Si capul de bou are semnificatia lui!

#338
favoritul

favoritul

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,908
  • Înscris: 22.01.2008
@Dorel666 - Cateva intrebari pentru tine!

1. Intr-un final cine vine: Isus sau Mangaietorul?
2. De ce BOR nu face o conferinta de presa sa spuna adevarul?
3. Unde locuieste Isus sau Mangaietorul in momentul de fata?

Posted Image

#339
Dorel666

Dorel666

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,912
  • Înscris: 17.04.2016

View Postfavoritul, on 01 martie 2019 - 11:57, said:

@Dorel666 - Cateva intrebari pentru tine!

1. Intr-un final cine vine: Isus sau Mangaietorul?
2. De ce BOR nu face o conferinta de presa sa spuna adevarul?
3. Unde locuieste Isus sau Mangaietorul in momentul de fata?

Posted Image

1. Mangaietorul, bineinteles!
2. Nu-i aceasta sarcina si rolul BOR.
3. Iisus este ”in inima pamantului”, adica in vechiul Rai, care a fost transformat in iad, prin caderea lui Adam, Dumnezeu Tatal este in cer, cu ingerii, iar Mangaietorul este inca pe ”corabia lui Noe”, ce s-a aflat si se afla dintotdeauna aici, pe pamant.

#340
Destini

Destini

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 458
  • Înscris: 24.10.2016
"Învățați de la smochin pilda lui: când mlădița lui devine deja fragedă și încep să apară frunzele, știți că vara este aproape. 33 Tot așa și voi, când vedeți toate aceste lucruri, să știți că El[f] este aproape, este chiar la uși. 34 Adevărat vă spun că nu va trece această generație până se vor întâmpla toate aceste lucruri. 35 Cerul și pământul vor trece, însă cuvintele Mele nu vor trece!" Matei 24 32
Smochinul reprezinta statul israel, Dorel corecteazama daca gresesc.

#341
rixthina

rixthina

    superb membru

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,514
  • Înscris: 29.10.2017
Cu artarul de la geamul meu nu e bine ce se intampla? El reprezinta statul Canadian. Dorel, lumineaza-ma!

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/MnQqZfzpLQI?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by rixthina, 21 March 2019 - 16:44.


#342
Dorel666

Dorel666

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,912
  • Înscris: 17.04.2016

View PostDestini, on 21 martie 2019 - 14:25, said:

"Învăţaţi de la smochin pilda lui: când mlădiţa lui devine deja fragedă şi încep să apară frunzele, ştiţi că vara este aproape. 33 Tot aşa şi voi, când vedeţi toate aceste lucruri, să ştiţi că El[f] este aproape, este chiar la uşi. 34 Adevărat vă spun că nu va trece această generaţie până se vor întâmpla toate aceste lucruri. 35 Cerul şi pământul vor trece, însă cuvintele Mele nu vor trece!" Matei 24 32
Smochinul reprezinta statul israel, Dorel corecteazama daca gresesc.



Da, si eu cred ca ”smochinul” este noul stat Israel. Problema este cine este ”mladita” si cum se ”fragezeste” ea si cine sunt ”frunzele”.

View Postrixthina, on 21 martie 2019 - 16:42, said:

Cu artarul de la geamul meu nu e bine ce se intampla? El reprezinta statul Canadian. Dorel, lumineaza-ma!

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/MnQqZfzpLQI?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Ce ar trebui sa lamuresc?!

Edited by Dorel666, 21 March 2019 - 16:58.


Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate