![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Cont iCloud
Last Updated: Oct 29 2018 14:02, Started by
costywinner
, Oct 29 2018 10:14
·
0

Posted 29 October 2018 - 10:14

Salut..am si eu o problema ... De ceva timp pe telefon imi apare : "Actualizare configurari ID Apple." . Cand dau pe acel mesaj imi cere sa introduc parola proprietarului anterior ... desi eu sunt logat cu contul meu icloud ,toate aplicatiile functionand pe contul meu ...Am contactat proprietarul si cand am incercat sa ne logam pe apple ,contul lui este inexistent(l-a sters acum ceva timp) ...
Acum sunt intr-un paradox...iphone-ul cere parola vechiului cont ,inexistent, iar atunci cand dau recupereaza parola imi spune ca nu exista nici un id apple cu acest nume ... Ce e de facut in situatia asta? Ca ma sacaie notificarea aia .. Multumesc! |
Posted 29 October 2018 - 10:22

1. Fii sigur ca telefonul e adaugat pe contul tau - www.icloud.com
2. Un reset poate ajuta. |
Posted 29 October 2018 - 10:32

Vezi sa nu fi ramas vreo aplicatie instalata pe telefon de pe contul vechi si acum daca vrea sa isi faca vreo actualizare sa-ti ceara parola.
Daca e asa, trebuie doar stearsa doar acea aplicatie si reinstalata pe contul tau. |
Posted 29 October 2018 - 10:34

@Adm
1. Da este 2. L-am resetat chiar acum...si nici un efect @ovidiufgs Telefonul a fost resetat la setarile din fabrica inainte sa ma loghez cu contul meu ...dar o sa incerc sa sterg din aplicatiile telefonului ...intai cu cele pe care nu le utilizez |
Posted 29 October 2018 - 10:52

Ce ai putea incerca, faci din nou contul, exact cum era adresa si pui tu o parola.
Apoi sa introduci parola. Cred ca a ramas activa aplicatia de urmarire iPhone. |
Posted 29 October 2018 - 11:25

Ce ai putea incerca, faci din nou contul, exact cum era adresa si pui tu o parola. Apoi sa introduci parola. Cred ca a ramas activa aplicatia de urmarire iPhone. ![]() Am incercat sa creez si un nou email dar id ul exista...cica |
Posted 29 October 2018 - 11:46

Cu ce adresa de email ai facut icloud? Cu Yahoo?
Cum arata de fapt adresa de icloud? |
Posted 29 October 2018 - 12:48

adresa mea de [email protected] cu parola ....(contul merge ..sunt logat cu el pe appstore,pe itunes..merge si de pe pc )
adreesa pentru care se cere parola este [email protected] ... (vechiul cont cu care a fost telefonul "asociat" pana sa il iau eu si sa-i pun contul meu |
Posted 29 October 2018 - 14:02

Pai dacă zici ca la contul de Yahoo exista user valabil încearcă sa resetezi parola.
Și eu am pățit la fel, și pana nu bagi parola respectiva nu scapi. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users