![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Ajutor pariuri la superbet
Last Updated: Oct 27 2018 00:52, Started by
Dorian_xxl
, Oct 26 2018 20:32
·
0

Posted 26 October 2018 - 20:32

Salut!stiu ca multi cunoasteti optiunea "primul eveniment in meci" de la "SPECIALE".Am apasat pe toate trei optiuniile:cartonas,gol sau pauza si toate au devenit rosii(joc la superbet).Ce inseamna asta?Poti sa le apesi pe toate si sa le treci intr o anumita ordine?de ex.primul eveniment in meci e gol,apoi galben apoi pauza?Astept raspunsuri.
|
Posted 26 October 2018 - 20:40

Daca imi displace ceva pe lumea asta, apoi sunt atarnatorii aia din fata BET-urilor, locatiilor cu pacanele, ciorchinile alea de indivizi unii imbracati in training ce stau afara la tigara
![]() Edited by OpelAstra2002, 26 October 2018 - 20:43. |
Posted 26 October 2018 - 20:44

Si toti au absolvit scoala vietii si lucreaza la visul lor sau isi traiesc viata la maxim. Si au poze cu pitbulli, pistoale si masini scumpe
![]() |
Posted 26 October 2018 - 20:45

Posted 26 October 2018 - 20:47

Daca imi displace ceva pe lumea asta, apoi sunt atarnatorii aia din fata BET-urilor, locatiilor cu pacanele, ciorchinile alea de indivizi unii imbracati in training ce stau afara la tigara ![]()
Si toti au absolvit scoala vietii si lucreaza la visul lor sau isi traiesc viata la maxim. Si au poze cu pitbulli, pistoale si masini scumpe ![]() ![]() ![]() ![]() Mai bine deschizi un topic la sectiunea psihologie , cum sa te lasi ! Eu nu am vazut pe nimeni ca s-a facut om din ele ! |
Posted 26 October 2018 - 20:47

Salut!stiu ca multi cunoasteti optiunea "primul eveniment in meci" de la "SPECIALE".Am apasat pe toate trei optiuniile:cartonas,gol sau pauza si toate au devenit rosii(joc la superbet).Ce inseamna asta?Poti sa le apesi pe toate si sa le treci intr o anumita ordine?de ex.primul eveniment in meci e gol,apoi galben apoi pauza?Astept raspunsuri. ![]() |
Posted 26 October 2018 - 20:49

Salut!stiu ca multi cunoasteti optiunea "primul eveniment in meci" de la "SPECIALE".Am apasat pe toate trei optiuniile:cartonas,gol sau pauza si toate au devenit rosii(joc la superbet).Ce inseamna asta?Poti sa le apesi pe toate si sa le treci intr o anumita ordine?de ex.primul eveniment in meci e gol,apoi galben apoi pauza?Astept raspunsuri. Trebuie sa fie o greseala de software, probabil daca pariezi mai mult de 1 varianta iti anuleaza biletul sau poti sa ti iei teapa sa ti-l dea pierdut si pe urma stai la discutii cu ei sa-ti returneze miza.. Edited by stalker2142, 26 October 2018 - 20:53. |
Posted 26 October 2018 - 20:57

Daca imi displace ceva pe lumea asta, apoi sunt atarnatorii aia din fata BET-urilor, locatiilor cu pacanele, ciorchinile alea de indivizi unii imbracati in training ce stau afara la tigara ![]() De ce mai.. sunt oameni perseverenti intr-o idee.. Cum eram noi, pe vremuri, cand jucam sah, Go, Scrable sau alte nebunii... neexistand agentii de pariuri pe unde sa ne facem veacul..
Salut!stiu ca multi cunoasteti optiunea "primul eveniment in meci" de la "SPECIALE".Am apasat pe toate trei optiuniile:cartonas,gol sau pauza si toate au devenit rosii(joc la superbet).Ce inseamna asta?Poti sa le apesi pe toate si sa le treci intr o anumita ordine?de ex.primul eveniment in meci e gol,apoi galben apoi pauza?Astept raspunsuri. Nu... Primul eveniment din meci e, la alegere, unul din cele mentionate. Cand validezi pariul, o sa vezi ca nu te lasa sa bifezi decat un singur eveniment. Daca le bifezi pe toate iti valideaza 3-5 evenimente diferite pe acelasi tip de pariu, cu aceeasi miza deci vei plati de 3-5 ori miza pe tot atatea bilete diferite, ca si cand ai fi vrut sa le pariezi pe toate. Pe ei ii intereseaza sa-ti ia banii, nu ce bifezi tu acolo... poti sa bifezi tot daca vrei.\ Deci vei avea 5 bilete diferite. cu evenimente diferite si aceeasi miza daca le bifezi toate. Edited by rosix, 26 October 2018 - 21:00. |
Posted 26 October 2018 - 22:02

Salut!stiu ca multi cunoasteti optiunea "primul eveniment in meci" de la "SPECIALE".Am apasat pe toate trei optiuniile:cartonas,gol sau pauza si toate au devenit rosii(joc la superbet).Ce inseamna asta?Poti sa le apesi pe toate si sa le treci intr o anumita ordine?de ex.primul eveniment in meci e gol,apoi galben apoi pauza?Astept raspunsuri. |
Posted 27 October 2018 - 00:52

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users