Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Scoatere antifurt airtag de pe ha...

Magnet in loc de clește pent...

Cumparat/Locuit in apartament si ...

Pot folosi sistemul PC pe post de...
 Sokol cu distorsiuni de cross-over

Filtru apa potabila cu osmoza inv...

Kanal D va difuza serialul “...

Upgrade xiaomi mi11
 securitate - acum se dau drept - ...

Farmacia Dr Max - Pareri / Sugest...

De unde cumparati suspensii / gar...

[UNDE] Reconditionare obiecte lemn
 Infiltratii casa noua

sugestie usa interior

ANAF si plata la selfpay

Imprimanta ciss rezista perioade ...
 

Samsung si Apple amendate !

* * * * * 1 votes
  • Please log in to reply
54 replies to this topic

#37
ro_explorer

ro_explorer

    Membru impartial

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,665
  • Înscris: 15.12.2009

View Postnotrust, on 26 octombrie 2018 - 10:55, said:

Sunt multe alte companii de unde iti poti cumpara produse de 10 ori mai bune decat de la astia.

View Postnotrust, on 26 octombrie 2018 - 11:10, said:

Huawei, Xiaomi, ONE Plus, Honnor, etc.

O gluma buna asta cu "de 10 ori mai bune". As intelege "la fel de bune" dpdv hardware si cam atat ... si de fapt asta este lucrul pe care multi nu il inteleg. Hardware-ul a ajuns egal in performante. Diferentierea se face in software si servicii/ecosistem (si cateodata in calitatea asamblarii produsului finit) ... si pana cand o sa ajunga mizeriile (dpdv software) gen "Huawei, Xiaomi, ONE Plus, Honnor, etc." sa reprezinte competitie reala pe partea softeasre cu cei stabiliti in domeniu o sa mai curga mult timp.Despre servicii si ecosistem nici nu are sens sa discutam.

Edited by ro_explorer, 26 October 2018 - 13:11.


#38
rosix

rosix

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,873
  • Înscris: 01.02.2008
Discutia asta nu era despre produse mai bune sau mai proaste ci de niste capitalisti amendati de stat, pentru escrocherii la adresa consumatorilor... mai precis, implementarea de kkturi hard si soft scare impiedica experienta in utilizare sau chiar functionalitatea produselor.

Si cei de la Google trebuie pusi la pamant, dupa parerea mea, in primul rand pentru modul cum gestioneaza datele personale si in al doilea rand cu monopolul asupra aplicatiilor de Android si a modului cum unele dintre aceste aplicatii, create sub umbrela Google, colecteaza date personale.

Edited by rosix, 26 October 2018 - 13:12.


#39
TruthHurts

TruthHurts

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,155
  • Înscris: 06.10.2018

View Postro_explorer, on 26 octombrie 2018 - 13:03, said:

Hardware-ul a ajuns egal in performante.
Nu prea. Spre exemplu la camere, pana sa apara huawei p20 pro, erau praf la camere cele chinezesti(si sunt si acum, ca in afara de acel model, n-au nimic decent) ... a avut maica-mea un p10 lite - anul trecut aparut, dezastru total, facea poze mai proaste decat un S4 vechi de cativa ani... a revenit la samsung, ca era dezastru huaweiul..

View Postrosix, on 26 octombrie 2018 - 13:10, said:

Si cei de la Google trebuie pusi la pamant, dupa parerea mea, in primul rand pentru modul cum gestioneaza datele personale si in al doilea rand cu monopolul asupra aplicatiilor de Android si a modului cum unele dintre aceste aplicatii, create sub umbrela Google, colecteaza date personale.
Google e relativ decent si open, Apple e dezastru prin comparatie. Dar de stat ar trebui sa te temi cel mai tare, statul e cel care ti-ar putea face rau in baza informatiilor colectate(nici nu banuiesti ce fapta banala mai devine "infractiune" peste noapte). Google doar iti baga reclame, asta-i tot ce face cu datele tale personale.

Edited by TruthHurts, 26 October 2018 - 13:27.


#40
breitner

breitner

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,819
  • Înscris: 17.05.2010

View Postnotrust, on 26 octombrie 2018 - 12:05, said:

Nu o sa mareasca nimeni nimic, mezeriile alea de Apple si Samsung sa-si revizuiasca atitudinea, oricum pe Samsung o sa-i vad pe panta Nokia in urmatorii 10 ani, iar Apple o sa mai piarda la vanzari, dar vor supravietui pentru ca iOS are mai multi cretinei decat are androidul.

Tu ori esti indoctrinat in Coreea de Nord ori nu ai carte de identitate!
Si discutia era despre o amenda nu cat de bune sunt produsele "inovatoare" ale chinezilor comunisti!

#41
ro_explorer

ro_explorer

    Membru impartial

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,665
  • Înscris: 15.12.2009
Ideea e ca orice producatori poate cumpara senzori foto de calitate. O sa coste bani, dar atat ... de putut se poate.Nu orice producator isi poate produce in-house SOC-urile insa .... sau ecranele sau senzorii de securitate ... acolo exista o diferentiere minora, asta daca te intereseaza aspectele de genul asta.

In general, ca experienta in utilizare, orice telefon decent din ziua de azi poate face aceleasi treburi si rula aceleasi programe cu performante satisfacatoare ... de asta am zis ca sunt egale.

#42
gumball3000

gumball3000

    ...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,649
  • Înscris: 24.09.2006

View Postc6t9, on 26 octombrie 2018 - 13:01, said:

Huawei a trebuit să-și modifice comportamentul în teste ca să iasă bine
huawei promova poze facute cu dslr-ul si spuneau ca telefoanele lor au scos calitatea aia

#43
TruthHurts

TruthHurts

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,155
  • Înscris: 06.10.2018

View Postnotrust, on 26 octombrie 2018 - 11:20, said:

S7 Edge si se bloca pe facebook sau instagram, iar ALLVIEWul ala V2 Viper S nu gafaie, deci cu ce ma incalzeste ecranul ala glossy sau ca scrie Samsung daca el lesina pe FACEBOOK ?
Astea-s povesti cu samsungurile care se "blocheaza". Am avut S4, S5 si am S7 acum, toate au mers si merg perfect ok.

Daca esti tu multumit cu allview si nu stiu care, e ok. E bine ca exista optiuni pt. toata lumea. Samsung tinde sa exceleze la chestii precum camera si display - asta a fost motivul pt. care am optat pt. samsung. Mai nou le fac si foarte frumusele(doar sa nu le scapi pe jos :D). Acum vad ca au ramas printre putinii cu modele de top care inca au jack-uri audio clasice. :) S-a prostit lumea...  :rolleyes:

#44
c6t9

c6t9

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,941
  • Înscris: 20.01.2004

View Postgumball3000, on 26 octombrie 2018 - 13:33, said:


huawei promova poze facute cu dslr-ul si spuneau ca telefoanele lor au scos calitatea aia
https://www.engadget...-on-benchmarks/

When confronted, Huawei's Wang Chenglu told AnandTech that it wanted to embrace standardized benchmarks that were closer to real-world experience, and that it was fudging existing benchmark results because "others do the same testing." It was a "common practice" in China, Wang said, suggesting that Huawei would lose sales if it didn't cheat. The company also told UL that it was planning to offer a speed-boosting mode through a future update (it's not clear if this is GPU Turbo from the Honor Play and 10) so that any app could benefit from the same performance boost.

Practic nu există parte inocentă. Eu care am treabă și cu fotografia de produs, nu vrei să știi ce sunt multe dintre produsele "comestibile" din pozele reclamelor și cum se fac și ce cumperi real. Este așa o spirală între producători și consumatori. Cred că vina e cumva în ambele tabere, pentru că 90% ar sări de fund în sus să vadă un scor mai mic în teste. Dacă citești reacțiile oamenilor la faptul că Mate e acum o măslină în fața lui Note, înțelegi de ce este o problemă și cu reacțiile lor. Oamenii sunt mega superficiali și dornici să judece și rupți de multe realități și ca la grădiniță, să zică că jucăria lor este mai grozavă, oricât de mult ar fi minciună asta. Dacă citești și pe aici găsești niște justificări la produse de rămâi blocat complet. Pur și simplu nu ai ce să răspunzi. Cam asta este societatea azi.

#45
ceanu1980

ceanu1980

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,157
  • Înscris: 15.05.2008
multumit da,dar sa te apuci sa faci statuie la alview si laude peste laude,ca tot neamul si altele,nu se cade
personal ,aceste telefoane pt mine sunt niste mizerii

ce e mai distractiv,cand o aparut prima data zvonul ca asta face doar apple au sarit fanii samsung,uite ce va fac
acum ca au fot prinsi amandoi,tac chitic

#46
c6t9

c6t9

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,941
  • Înscris: 20.01.2004
Păi oricum i-a "prins" cu altceva. Repet, nu este ca în titlu, Samsung nu-și sabota performanțele. Nu avea nevoie în strategia lor de vânzări și suport. Însă e irelevant și asta. Problema este oricum mult mai amplă în realitate. Nu există motive reale pentru care un telefon de acum câțiva ani să nu poată rula un soft decent nou, în condițiile în care același producător lansează telefoane noi cu performanțe de atunci și softul nou. E planned obsolescence, făcut și de către Apple, însă altfel.

#47
f300

f300

    30k si ma duc

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,000
  • Înscris: 27.09.2008
Ca o paranteza pentru cine crede ca decizia a fost data in baza vreunei chestii generale si ca cumva o sa se rezolve sa ai 100 de ani update-uri dar numai update-uri bune, sa mearga cel putin la fel de rapid ca versiunea veche - nu e cazul. Pentru Apple a fost chestie cu performanta pentru a evita rebooturile iar pentru Samsung a fost absolut strict vorba de Note 4 la care update-ul de Note 7 (ma rog, evident nu aceleasi fisiere ci versiune si soft in general) logic nu mergea la fel ca softul original. Ce e aberant si revoltator nu e ca ti-au facut-o astia si io-te i-au prins ci ca o face toate lumea indiferent ca are vreun interes sau nu: http://tonsky.me/blog/disenchantment/ Sincer e greu de spus ce-i mai grav: daca incearca unul sa-ti fure caciula asa pe vreun interes clar, localizat sau daca e o combinatie incompetenta, inconstienta, lene si blazare generalizata.

#48
karax

karax

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,839
  • Înscris: 14.10.2017

View PostTruthHurts, on 26 octombrie 2018 - 13:17, said:

Nu prea. Spre exemplu la camere, pana sa apara huawei p20 pro, erau praf la camere cele chinezesti(si sunt si acum, ca in afara de acel model, n-au nimic decent) ... a avut maica-mea un p10 lite - anul trecut aparut, dezastru total, facea poze mai proaste decat un S4 vechi de cativa ani... a revenit la samsung, ca era dezastru huaweiul..


Google e relativ decent si open, Apple e dezastru prin comparatie. Dar de stat ar trebui sa te temi cel mai tare, statul e cel care ti-ar putea face rau in baza informatiilor colectate(nici nu banuiesti ce fapta banala mai devine "infractiune" peste noapte). Google doar iti baga reclame, asta-i tot ce face cu datele tale personale.
Pentru toti aia care se plangc anu au alternativa  la facebook si twitter uite aici
https://en.wikipedia.org/wiki/Minds
Dar daca lumea nu vrea sa acceseze asa ceva....pai mai intai cum sa faci reclama? raspunsul ar fi sa ai unele servicii platite cu bani pe care il folosesti sa faci sa zicem o aplicatie de chat gratuita, care are insa hiba ca face reclama la produsele tale in rest chatul e beton , mai beton decat orice aplicatie de chat existenta....dar si la aia cum faci reclama? well sistemul open source pur si simplu nu e viabil daca nu e mai intai cineva mare sa faca reclama...

#49
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,191
  • Înscris: 18.04.2008

View Postnotrust, on 26 octombrie 2018 - 11:10, said:

ONE Plus, Honnor, etc.
Ce mărci sunt astea?

#50
f300

f300

    30k si ma duc

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,000
  • Înscris: 27.09.2008

View PostKyKyKyKy, on 26 octombrie 2018 - 16:10, said:

Ce mărci sunt astea?

Honor e branch-ul ieftin a lu' Huawei (un fel de Renault/Dacia) iar Oneplus a lu' Oppo.

#51
breitner

breitner

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,819
  • Înscris: 17.05.2010
Nu te-ai prins (lipsa de lapte) ca era o "gluma" (care ascunde realitatea, clone chinezesti la produse occidentale).

P.S. Exact ca submarinele atomice chinezesti care ies din 5 in 5 minute la suprafata (sa respire vaslasii)!

Edited by breitner, 26 October 2018 - 17:09.


#52
f300

f300

    30k si ma duc

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,000
  • Înscris: 27.09.2008
Care mai sint in domeniul asta produsele occidentale? Poate clone asiatice oarescum mai ieftine la produse asiatice mai de succes si scumpe. Pina devin si ele de succes si implicit scumpe.

#53
breitner

breitner

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,819
  • Înscris: 17.05.2010
Tu compari Japonia sau Coreea (de sud) care sunt "asiatice" cu PRC? Halal sa-ti fie ( si m-am lamurit)!

#54
f300

f300

    30k si ma duc

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,000
  • Înscris: 27.09.2008
Tu numesti Japonia sau Coreea (de sud) "occidentale"? Hai ca ne-am lamurit cu totii.

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate