![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
RDS&RCS lider la portari pe telefonia fixa si mobila
Last Updated: Nov 09 2020 08:25, Started by
Veverita_8
, Oct 24 2018 22:25
·
0

Posted 25 October 2020 - 19:14

In 2016 a a aparut semnalul si la Miesti (Cungrea, Olt) iar astazi vitezele de net 4 G in acea locatie izolata sunt comparabile cu Orange.
|
Posted 25 October 2020 - 23:29

Lăsați că știm și noi Încearcă Călimănești Încearcă Herculane Încearcă Mănăștur Cluj Încearcă București Dristor- ultimul se aude ca din canal Colegu' mai usor cu pianul pe scari! Sunt 14 situri doar in cartierul Manastur - Cluj. Oare toata lumea are probleme cu semnalul? Nu crezi ca exagerezi putin? |
Posted 26 October 2020 - 13:00

Posted 26 October 2020 - 14:34

bine ca ne-am linistit: tu reprezinti majoritatea, totul e ok
digi e cel mai tare, cel mai mare, cu cei mai multi abonati, cel mai bun semnal, in curand o sa dea bani abonatilor sa le foloseasca reteaua 4 si 5g sanatate maxima |
Posted 26 October 2020 - 15:43

Credeam c-ati trecut peste clișeele obosite, gen: "ramai fara semnal cum iesi din București", de parca toată țara e reprezentată doar de un oras, sau toti abonații sunt doar din București...
|
Posted 08 November 2020 - 09:40

Colegu' mai usor cu pianul pe scari! Sunt 14 situri doar in cartierul Manastur - Cluj. Oare toata lumea are probleme cu semnalul? Nu crezi ca exagerezi putin? Ba nu exagerez deloc. Nu e vorba de cate sunt, e vb și de cat de bine sunt făcute sau cat de bine merg... Și eu daca am 13 mașini nefuncționale și merg nu tramvaiul nu înseamnă că ajung mai repede unde am nevoie Apropo. Când ai fost ultima oară la Cluj sa vezi ce de semnal ai in Mănăștur? Sau poate locuiești acolo... Edited by daniel_vodafone, 08 November 2020 - 09:41. |
Posted 08 November 2020 - 11:24

Exagerezi, lasa hatereala, nu-am citit niciun post constructiv din partea ta, de asemenea ma lasa rece atacurile la persoana nefondate de la useri atehnici, in mod general.
Edited by bluelaser, 08 November 2020 - 11:26. |
Posted 08 November 2020 - 19:38

Mă bucur că ai citit toate posturile mele!
Înseamnă că am cititori care mă urmăresc. Nu știu de unde ai tras concluzia că sunt atehnic, repet întrebarea. Când ai fost ultima oară în Mănăștur sa vezi cum e cu semnalul Digi pe acolo? Sau Herculane? Sau Călimănești? Evident astea sunt doar câteva din zonele pe care Digi NU le acoperă cu grație. Cat despre datorii ce sa mai vorbim? Probabil o sa spui iar Ca sunt atehnic. Domnu patron de la RDS e bine înfipt politic și nu numai, wink wink, altfel crezi că avea vreo șansă să rostogolească atâția ani datoriile alea? |
Posted 08 November 2020 - 21:13

Umblu zilnic in Manastur, si nu numai. Testez zilnic reteaua, mapez, etc.
Te-am pus pe ignore, de acum incolo, canta la alta masa. Spor! Edited by bluelaser, 08 November 2020 - 21:20. |
Posted 08 November 2020 - 21:50

Mă bucur că ai citit toate posturile mele! Înseamnă că am cititori care mă urmăresc. Nu știu de unde ai tras concluzia că sunt atehnic, repet întrebarea. Când ai fost ultima oară în Mănăștur sa vezi cum e cu semnalul Digi pe acolo? Sau Herculane? Sau Călimănești? Evident astea sunt doar câteva din zonele pe care Digi NU le acoperă cu grație. Cat despre datorii ce sa mai vorbim? Probabil o sa spui iar Ca sunt atehnic. Domnu patron de la RDS e bine înfipt politic și nu numai, wink wink, altfel crezi că avea vreo șansă să rostogolească atâția ani datoriile alea? |
Posted 08 November 2020 - 22:24

Sunt sigur că mapeaza, domnu e din Cluj trece zilnic prin Mănăștur.
Eu locuiesc acolo și el îmi spune că mapeaza și "trece zilnic pe Acolo" Maestre, ești penibil. Pardon. "Umblă zilnic" Revenind la subiect. RDS e lider la portari Bravo. Felicitări |
|
Posted 08 November 2020 - 23:53

Ca idee, RDS e listat pe bursa, de acolo isi mai ia Zoli finantare si credibilitate de la banci...
|
Posted 09 November 2020 - 01:50

Merge foarte bine in Calimanesti-Caciulata (e alternativa buna la Wi-Fi-ul praf al hotelurilor), Ocnele Mari sau Olanesti, in tot ce inseamna turism in Valcea.
|
Posted 09 November 2020 - 01:59

Ca idee, RDS e listat pe bursa, de acolo isi mai ia Zoli finantare si credibilitate de la banci... Da aia cu pilonul II adica smecherii carora le dam toti bani fortat cu speranta ca nu-i fura si ca intr-o zi chiar or sa ne dea pensie privata, s-au uitat intr-o zi peste companiile de la bursa. Si s-au hotarat sa bage niste zeci de milioane in Digi, ca statea extraordinar de bine cu datoriile alea. ![]() Doar conspirationistii cred ca patronul Digi e noul SOV, ca poate face orice il taie capul atata timp cat nu intoarce armele. Edit: Retrag tot ce am spus rau despre Digi. ![]() Attached FilesEdited by BadAstronomy, 09 November 2020 - 02:08. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users