Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Vanzare parte din teren

Iesire din devalmasie -concubinaj

Remediere izolatie planseu pod ne...
 Miros parchet

Sa vedem ce usb-stick-uri aveti s...

Instalatie termica pe Cu - Teava ...

Autentificare aplicatie cod acces
 Laptop Facultate

Modificari ilegale și fara a...

Curs Electrician autorizat?

Dostinex , sa continui sau ?
 cum conectez un tv

Snapchat recuperare cont

Bateria 75% (setari)

VW Passat 2001 se activeaza singu...
 

Program Recording ?

- - - - -
  • Please log in to reply
23 replies to this topic

#1
neo

neo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 344
  • Înscris: 10.12.2001
Ce program e bun pt a inregistra filme sau videoclipuri..........

                         cu tv tunneru'.............de la televizor...you now.....

    am incercat cu Movie Maker de la xp....sau cu Virual Dub......dar

sunt extraordinar de proaste.......inregistreaza cu o calitate video

proasta.............

                  

                      yooo see ya

#2
GunX

GunX

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,291
  • Înscris: 18.01.2002
VirtualDUb este foarte bun, chiar exceptional de vreme ce nu are concurent ca simplitate si eficienta, dar nu stii tu sa-l folosesti. Calitatea video nu este data de softul care inregistreaa clipul ci de placa de captura si de codecul (formatul de compresie) folosit. Incearca sa capturezi direct in DivX de bitrate 1500 (daca te tine procul, minim Intel ceva la 500Mhz) la rezolutie CIF 352x288 cu sunetul lasat in pace (PCM) si dupa aia ce se vede prost este din cauza pretului mic platit pe tunerul tau intern sau cu ce placa faci tu captura.

#3
neo

neo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 344
  • Înscris: 10.12.2001
Am un Duron la 800 mhz si 512 Ram ......................Am o placa video GeForce 2 Mx 400 64 RAm si una de captura Pinacle Studio PCTV....................


           deci aleg Image Size 384x288 CIF ,care color format sa-l aleg ??
.......cate secunde sa aleg la fiecare keyframe
...........Data Rate il pun 1500

#4
GunX

GunX

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,291
  • Înscris: 18.01.2002
nu conteaza asa mult keyframe-urile, pune la 1 sec pentru navigare usoara...format color YUY2 sau YUYV, oricum ceva bazat pe YUV2 4:2:2

#5
neo

neo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 344
  • Înscris: 10.12.2001
mersi.......aproape ma descurc ...merge mai bine Virtual Dub.....se vede mai bine asa cum mi-ai zis tu dar ....capturez............cand capturez se aude unetul dupa ce salvez si dau play nu se aude....parca as fi capturat pe "mute"........



                   oare ce se intampla..............

#6
GunX

GunX

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,291
  • Înscris: 18.01.2002
vezi in functie de placa ta de sunet ca pot fi setari din driveri..mai exact la mine pe o yamaha opl3sax, trebuie sa ii pun din softul ei cu care a venit recording device LINE IN ca altfel desi se aude ok banda sonora, ea trage de pe MIC... vezi si la tine...prin softul tunerului eventual, si la mine am un audio levels unde decuplez un device si cuplez altul pt ce intra in sistem si ce sa scrie pe hard in timp ce captureaza.... uite-te atent la setarile ambelor placi si fa teste pana iese bine

pt calitate ceva mai buna, o sa-ti recomand un codec foarte rapid, MJPEG software, este codecul care de obicei e suportat hardware de placile de captura mai serioase si PicVideo a facut o versiune foarte performanta, la care poti trage si la 6-7 MB/sec daca te tine hardul, la rezolutii de doua ori mai mari decat acum (aria de 4 ori mai mare la afisare, dar apar si probleme de interlanced fields, necesita deinterlance post-procesare sa obtii framurile k lumea) si se vede mult mai bine, logic i cand ai 3MB/sec in loc de 187K/sec ca acuma cu DivX...

#7
neo

neo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 344
  • Înscris: 10.12.2001
ok mersi...............am rezolvat-o .....si eu am tot o placa
de sunet Yamaha.......am facut-o ....la setarile din drivere la recording era pus Micu ......stii tu (eu am Xp) acum merge perfect ........dar totusi as vrea sa-mi cumpar o placa tv tunner care sa suporte o rezolutie de 720x480 .........tu ..ce-mi recomanzi ????....nici investitie prea mare dar sa  fie convenabil ce placa ar merita sa cumpar ?.....ok

                      bye

#8
GunX

GunX

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,291
  • Înscris: 18.01.2002
huh ? stiam ca bt878, tunerul 3demon de exemplu stie, sigur nu poti seta mai mult ?..si btw e 720 sau 704x574. ce ai dat tu acolo e full rez NTSC :)

#9
aallex

aallex

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 153
  • Înscris: 11.12.2001
cu orice tv-tuner, virtualdub-ul nu poate captura mai mare de 352*288(chestie de drivere). Incearca iuVCR de la www.iulab.com

#10
neo

neo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 344
  • Înscris: 10.12.2001
eu cu virual dub nu pot sa capturez cu o rezolutie mai mare de
352*288 asta inseamna ca nu suporta tunneru ???

pot sa inregistrez eu cu tunneru meu cu o rezolutie mai mare ca asta????????

#11
GunX

GunX

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,291
  • Înscris: 18.01.2002
lol aallex ! m-ai facut sa rad zdravan, esti sigur ca nu te inseli, macar un pic acolo ? uite, check my thread pus acu cateva ore :D

http://www.softnews....=&threadid=1192

intrebarea era retorica, asociatul meu de la filmari facea capturi cu un bt878 (tunerul ala de 50$, 3demon, nu til-am dat intamplator ca exemplu) inca de pe vremea cand avea k6-2, acu are un coppermine 733 de ceva vreme..... si da, cu virtual dub..sa stii ca orice program de captura tot cu driverul tunerului lucreaza indiferent cum arata interfata, deci limitarile cand exista se aplica peste tot, nu doar la anumite softuri ....

#12
aallex

aallex

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 153
  • Înscris: 11.12.2001
Eu stiu ca exista doua tipuri de driverepentru TVtunere:
-VFW: video for windows
-WDM: noul standard de drivere de la microsoft: pentru placi audio , tvtunere,etc.
Vdub nu stie decat de VFW, standardul mai vechi, care nu suporta rezolutii mari.
Am spus ca vdub nu poate captura mai mare de 352*288 pentru ca la mine nu merge si cand am cautat pe forumul divx, am gasit un topic pe tema asta. Poate ca se inselau cei de acolo, nu stiu.
Tu spui de driveri si patch-uri greu de gasit, in topic-ul tau, deci probabil ca nici tie nu ti-ar fi mers asa oricum.

#13
GunX

GunX

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,291
  • Înscris: 18.01.2002
nu, imi merge perfect fara nici un patch, pentru compresie in timp real in schimb am bagat un YUV2, atata tot, RGB 24 biti 640x480 ar trebui sa stie orice tuner, incercati sa-l frecati mai atent, luati-o pe rand la toate meniurile, mai e un set format undeva....kinda manually I guess  :rolleyes:

#14
aallex

aallex

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 153
  • Înscris: 11.12.2001
neo: ia tu iuVCR si nu o sa mai ai probleme; Vdub-ul poti sa-l folosesti pentru finalizare, dar la captura e prea 'neechipat'.

#15
neo

neo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 344
  • Înscris: 10.12.2001
l-am downloadat , cand incerc imi da eroarea care o vedeti la attach............


ce fac ????


ce are ????


xp e de vina ????

Attached Files

  • Attached File  2.jpg   19.55K   24 downloads


#16
aallex

aallex

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 153
  • Înscris: 11.12.2001
ce chipset are placa tv? Daca nu e bt848/bt878 atunci se poate sa nu-ti mearga prog. Daca totusi e unul din cele doua dute la sectiunea tweaked wdm drivers tot pe iulab.com si ia de acolo driverele.

#17
aallex

aallex

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 153
  • Înscris: 11.12.2001
am intrat eu pe site si spune ca Pinacle Studio PCTV este suportat de driverele de acolo, de pe site. Deci ia-le, instaleaza-le, si o sa-ti mearga

#18
neo

neo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 344
  • Înscris: 10.12.2001
da......merge si nu prea bine.......alt program ce mi-ati sugera ..........am mai downloadat unul aseara de vreo 56 mb dar
e pentru editing.....nu pentru capture.................


ce sa mai caut sa captureze intr-o rezolutie mai mare............



programul ala iuVCR ..nu merge prea bine...da multe erori......nu stiu de ce .....poate din couza Windowsului Xp professional ..........



see ya soon

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate