![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Probleme Sony FDR-AX33
Last Updated: Oct 22 2018 13:03, Started by
Paulvw
, Oct 22 2018 10:53
·
0

Posted 22 October 2018 - 10:53

Am o problema cu aceasta camera in sensul ca atunci cand filmez in exterior pe 4K imaginea parca clipeste in partea de sus . Daca trec filmarea pe fullHD nu mai clipeste asa de mult. In interior filmeaza destul de ok.
|
Posted 22 October 2018 - 11:25

cred ca doar un service sony ti-ar putea diagnostica problema.
|
Posted 22 October 2018 - 11:29

Camera asta filmeaza doar la 24Hz in 4K, asa e ea, nu are nici un defect. Cumpara alta mai scumpa daca vrei sa filmezi imagini in miscare la 4k.
|
Posted 22 October 2018 - 12:03

nu mi se pare normal totusi sa ai zone cu "clipoceli", oricit de ieftina ar fi camera.
asa a facut de la inceput sau simptomul a aparut dintr-o data? |
Posted 22 October 2018 - 12:36

Asa a facut de la inceput....o avea nevoie de parasolar sau filtru UV ?
|
Posted 22 October 2018 - 12:56

nu. mie imi pare a fi ceva problema de electronica/senzor/stabilizare. bineinteles, NU-s de meserie, asa ca parerea mea e mai putin concludenta. ramin la parerea ca un service e cea mai buna solutie.
garantie mai ai? poate poti returna camera... |
Posted 22 October 2018 - 13:03

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users