Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Compatibilitate Switch - Telefon ...

Alimentatoarele originale au prot...

Windows 11 22H2 isi da reset sing...
 C.E.R.F. '96

Sfat convertire mini caseta camer...

Overwatch2

Anul asta vinerea neagra chiar va...
 Izolare balcon deasupra camerei

banda alergat acasa

Quartier Azuga - str. Azuga - zon...

Reprezentanța B.B.C. (Brown, Bove...
 Analizele Medicale, intre fericir...

Recomandare carcasa si sursa cu pwm

Cum s-ar putea face plafonarea pr...

Preparing automatic repair diagno...
 

Nu reusesc sa fac LAN sa mearga pe ZTE-ul de la DIGI

- - - - -
  • Please log in to reply
31 replies to this topic

#19
ogo

ogo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,942
  • Înscris: 07.03.2006
probabil nu e in meniul de wifi. vezi in tab-ul application  (enable  LAN & WIFI isolation) si debifeaza.

#20
dragostis

dragostis

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 19.10.2018

View Postogo, on 19 octombrie 2018 - 20:40, said:

probabil nu e in meniul de wifi. vezi in tab-ul application  (enable  LAN & WIFI isolation) si debifeaza.

Nu pare sa aiba asa ceva. https://imgur.com/a/seIGZvh

Eu am intrebat aici gandindu-ma ca garantat au fost altii care au reusit sa-l configureze sau ca poate am setat eu ceva gresit.

#21
ogo

ogo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,942
  • Înscris: 07.03.2006
sorry :/ poate colegii care au modelul respectiv de te pot ajuta. mai cauta si tu in el sau pe net cu sintaxta "model-cpe + ip isolation + lan isolation"

PS. pare cam "petarda" - poate e hardware coded si nu o sa ai nicio sansa sa vezi wlan cu lan....

#22
dragostis

dragostis

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 19.10.2018

View Postogo, on 19 octombrie 2018 - 20:57, said:

sorry :/ poate colegii care au modelul respectiv de te pot ajuta. mai cauta si tu in el sau pe net cu sintaxta "model-cpe + ip isolation + lan isolation"

PS. pare cam "petarda" - poate e hardware coded si nu o sa ai nicio sansa sa vezi wlan cu lan....

Se pare ca problema ar fi un bug care nu s-a rezolvat pana acum. Probabil ca am sa-mi iau un router mai solid si gata.

#23
The Stressmaker

The Stressmaker

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,218
  • Înscris: 25.10.2005
Parerea mea este sa ceri transformarea in "bridge" ca apoi sa folosesti un router care stie acest lucru. Are destule probleme si se plang multi de el dar este singurul pe care il instaleaza cei de la Digi.
Un link cu setarile de la unul asemnator ca software pentru ca acest model nu are aceste informatii pe net (sau nu am gasit eu) (Eng): http://www.normann-e...ual-1606423.pdf

PS: tu nu discuti direct cu routerul ci discuti cu un "translator" de pe serverul Digi. Poza de pe net: https://www.google.r...rCt96PRWYi9GuM: . Lipseste "meniul" de sus la setarile unuia original. Poate ma insel.

#24
dragostis

dragostis

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 19.10.2018

View PostThe Stressmaker, on 20 octombrie 2018 - 07:10, said:

Parerea mea este sa ceri transformarea in "bridge" ca apoi sa folosesti un router care stie acest lucru. Are destule probleme si se plang multi de el dar este singurul pe care il instaleaza cei de la Digi.
Un link cu setarile de la unul asemnator ca software pentru ca acest model nu are aceste informatii pe net (sau nu am gasit eu) (Eng): http://www.normann-e...ual-1606423.pdf

PS: tu nu discuti direct cu routerul ci discuti cu un "translator" de pe serverul Digi. Poza de pe net: https://www.google.r...rCt96PRWYi9GuM: . Lipseste "meniul" de sus la setarile unuia original. Poate ma insel.

Sure. E ceva de luat in considerare pentru asta? M-ar interesa ca router-ul de la DIGI sa faca forwarding la absolut tot traficul pe care il primeste pe noul router. Nu stiu exact cum sa fac asta.

#25
diZy

diZy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,603
  • Înscris: 12.06.2006
Ai de gand sa vb in limba romana si sa ne explici clar care este problema? Ce solutii vrei sa primesti cand tu nici nu ai exprimat clar ce problema ai?

#26
me_iauras

me_iauras

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,008
  • Înscris: 08.01.2009

View Postdragostis, on 20 octombrie 2018 - 07:17, said:


Sure. E ceva de luat in considerare pentru asta? M-ar interesa ca router-ul de la DIGI sa faca forwarding la absolut tot traficul pe care il primeste pe noul router. Nu stiu exact cum sa fac asta.
Solutia ti-a fost data mai sus de post-ului tau ; trecerea ONT-ului in mod "bridge" , mod in care face doar conversia semnalului optic in semnal electric ethernet , si configurarea unui router personal in spatele ONT-ului , echipament asupra caruia vai avea control absolut (daca e posibil poate poti chema un amic mai versat sa iti faca configurararea ).

#27
The Stressmaker

The Stressmaker

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,218
  • Înscris: 25.10.2005
Pentru a-l transforma in "bridge" este necesara discutia cu cei de la Digi posibil completarea unei cereri. Doar ei pot face acest lucru. Cand va fi transformat in "bridge" acesta va face forwarding la tot (ce nu este filtrat inainte de gateway) catre routerul dv. Dupa configurarea routerului propriu cu PPPoE (user si parola) si probabil modificarea MTU de la 1500 la 1425 (parca asa imi amintesc) veti avea control total asupra conexiunii.

#28
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 245,290
  • Înscris: 08.10.2015
1492. Si nu e nevoie de modificarea MTU-ului pe router. In caz de neplaceri se modifica pe echipamentul din spatele router-ului.
laptop:
2: eth0: <BROADCAST,MULTICAST,UP,LOWER_UP> mtu 1492 qdisc mq state UP mode DEFAULT group default qlen 1000

router, MTU setat automat pe sesiunea PPPoE:
11: pppoe-wan: <POINTOPOINT,MULTICAST,NOARP,UP,LOWER_UP> mtu 1492 qdisc fq_codel state UNKNOWN qlen 3

router, MTU pe interfetele fizice:
2: eth1: <BROADCAST,MULTICAST,UP,LOWER_UP> mtu 1500 qdisc mq state UP qlen 532
3: eth0: <BROADCAST,MULTICAST,UP,LOWER_UP> mtu 1500 qdisc mq master br-lan state UP qlen 532
10: br-lan: <BROADCAST,MULTICAST,UP,LOWER_UP> mtu 1500 qdisc noqueue state UP qlen 1000


Edited by MembruAnonim, 20 October 2018 - 21:32.


#29
The Stressmaker

The Stressmaker

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,218
  • Înscris: 25.10.2005
Sa ajunga pana la acea setare urmand pasii enumerati mai sus si apoi acel numar este cel mai simplu de introdus in casuta :) .
La fel cum unele echipamente (telefoane) nu accepta parolele wifi de 8 caractere alfanumerice si trebuie neaparat 13 caractere alfanumerice :) .

#30
Sebiko

Sebiko

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 909
  • Înscris: 01.12.2003
Nu ai sa ai nici un succes cu acest model de router. Ori legi toate calculatoarele prin fir, ori wireless. Cu sau fara acea optiune de izolare activata, reteaua wireless va funcționa diferit de cea prin fir. Nu se vor vedea, desi accesul la internet e functional. Nu cred ca se vor obosi cei de la zte sa rezolve aceasta problema.

Edited by Sebiko, 24 October 2018 - 16:31.


#31
niceguy12

niceguy12

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 620
  • Înscris: 09.05.2010
am avut si eu batai de cap cu problema asta, din portul 1 plecam cu un cablu intr`un switch si de acolo toate reteaua, nu se vedeau calculatoarele de pe lan cu cele de pe wifi, am mutat in portul 2 si sa rezolvat problema, dupa N reseturi......

#32
sebastian17ro

sebastian17ro

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 24
  • Înscris: 10.04.2010
@niceguy12 merci!!!

am crezut ca o sa il sparg dar am schimbat portul si ma pot conecta acum pe dispozitivele de pe LAN prin WLAN.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate