Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Problema pornire

Inlocuire "pornire cu cheie&#...

Peleti amestecati cu boabe porumb...
 Reparatie acoperis din sindrila b...

Multifunctional color 1000 RON max

Nu merge sunetul pe cablu

Am și eu un porcușor ca...
 Black Friday Pro pentru echipamen...

Amplificatoare IPRS Baneasa (cod ...

Montare Jante noi si problema de ...

Rabla pentru becuri.
 Permis suspendat 3 luni

Calculatorul nu mai afiseaza

Recomandare piersic

Sfat instalare termosemineu lemne
 

Nu reusesc sa fac LAN sa mearga pe ZTE-ul de la DIGI

- - - - -
  • Please log in to reply
31 replies to this topic

#1
dragostis

dragostis

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 19.10.2018
Am cateva dispozitive conectate cu DHCP si cateodata mai vreau sa deschid o conexiune intre ele. Problema mea e ca nu merge niciun port niciodata. Nici ping nu pot face. Dar daca fac ping de pe interfata router-ului, merge. Problema apare doar cand incerc sa fac ping intre dispozitive. A mai avut cineva problema asta?

#2
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,572
  • Înscris: 18.04.2008
Și dacă bagi IP-ul de LAN a dispozitivului nu merge?

#3
dragostis

dragostis

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 19.10.2018

View PostKyKyKyKy, on 19 octombrie 2018 - 19:25, said:

Și dacă bagi IP-ul de LAN a dispozitivului nu merge?

Router-ul e singurul care raspunde la ping.

#4
cspot

cspot

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,855
  • Înscris: 22.07.2004
Antivirus/firewall activ pe deviceurile respective.

#5
dragostis

dragostis

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 19.10.2018

View Postcspot, on 19 octombrie 2018 - 19:45, said:

Antivirus/firewall activ pe deviceurile respective.

Nu cred ca e cazul: am un Mac pe care nu il pot accesa si nu raspunde la ping decat daca il ping-ui de pe router.

#6
cspot

cspot

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,855
  • Înscris: 22.07.2004
https://kb.iu.edu/d/aopy

    Am googalit din greu pentru tine...

#7
dragostis

dragostis

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 19.10.2018

View Postcspot, on 19 octombrie 2018 - 19:51, said:

https://kb.iu.edu/d/aopy

Am googalit din greu pentru tine...

Nu folosesc Windows. Si, am avut un setup exact la fel pe router-ul vechi acum ceva vreme si mergea.

#8
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 245,290
  • Înscris: 08.10.2015
Wired sau wireless? ONT sau CPE? Parca si unul si cel de al doilea au optiunea AP Isolation si daca e activata atunci clientii fireless nu comunica intre ei. Pe wired nu cred ca e ceva asemanator.

#9
dragostis

dragostis

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 19.10.2018

View PostMembruAnonim, on 19 octombrie 2018 - 19:54, said:

Wired sau wireless? ONT sau CPE? Parca si unul si cel de al doilea au optiunea AP Isolation si daca e activata atunci clientii fireless nu comunica intre ei. Pe wired nu cred ca e ceva asemanator.

Wireless. ONT, cred.

#10
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 245,290
  • Înscris: 08.10.2015
Intra fibra in el, cablu mai subtire de obicei galben? Conexiune de la RDS? Telekom? Sau alt ISP? Daca e ONT vezi daca poti intra pe el si cauta in sectiunea wireless ceva legat de AP Isolation si daca e bifata acea obtiune atunci debifeaza si incearca mai apoi sa vezi daca functioneaza.

De fapt nici nu conteaza ca e ONT sau CPE si nici ISP-ul. Incearca sa intrii pe ZTE si fa ce am scris mai sus.

Me stupid acum am vazut titlul topicului mai exact am vazut ce ISP ai.

Edited by MembruAnonim, 19 October 2018 - 20:01.


#11
ogo

ogo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,941
  • Înscris: 07.03.2006
ap isolation. cauta optiunea asta si debifeaz-o/anuleaz-o/etc-o.

#12
dragostis

dragostis

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 19.10.2018

View PostMembruAnonim, on 19 octombrie 2018 - 19:59, said:

Intra fibra in el, cablu mai subtire de obicei galben? Conexiune de la RDS? Telekom? Sau alt ISP? Daca e ONT vezi daca poti intra pe el si cauta in sectiunea wireless ceva legat de AP Isolation si daca e bifata acea obtiune atunci debifeaza si incearca mai apoi sa vezi daca functioneaza.

De fapt nici nu conteaza ca e ONT sau CPE si nici ISP-ul. Incearca sa intrii pe ZTE si fa ce am scris mai sus.

Me stupid acum am vazut titlul topicului mai exact am vazut ce ISP ai.

View Postogo, on 19 octombrie 2018 - 20:00, said:

ap isolation. cauta optiunea asta si debifeaz-o/anuleaz-o/etc-o.

Din pacate nu gasesc optiunea asta. S-ar putea sa nu o aiba?

Edited by dragostis, 19 October 2018 - 20:04.


#13
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 245,290
  • Înscris: 08.10.2015
E unde va dar sa nu fie disponibila cu user-ul oferit clientilor. Sau se numeste diferit. Pune un screenshot cu pagina de configurare de la ZTE, sectiunea wireless sa vedem ce apare acolo.

#14
ogo

ogo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,941
  • Înscris: 07.03.2006
producator si model gateway?

LE
am lag :)
sau ai router + ap?

Edited by ogo, 19 October 2018 - 20:10.


#15
dragostis

dragostis

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 19.10.2018
E ZTE F660/668 pe care il foloseste DIGI.

https://imgur.com/a/aid4lGp

#16
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 245,290
  • Înscris: 08.10.2015
Vezi ca mai ai si Advanced si Wifi Control ca si alea sunt tot sectiuni ce tin de wireless.

#17
diZy

diZy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,603
  • Înscris: 12.06.2006

View Postdragostis, on 19 octombrie 2018 - 20:14, said:

E ZTE F660/668 pe care il foloseste DIGI.

https://imgur.com/a/aid4lGp
Ala e un Fiberhome. Tu faci misto de noi?
Scrie clar ce problema ai...

#18
dragostis

dragostis

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 19.10.2018

View PostdiZy, on 19 octombrie 2018 - 20:19, said:

Ala e un Fiberhome. Tu faci misto de noi?
Scrie clar ce problema ai...

Sorry, nu sunt intocmai priceput.

https://imgur.com/a/J1etER4
https://imgur.com/a/3kBPFEv

Edited by dragostis, 19 October 2018 - 20:24.


Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate