Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Presbiopia - la 43 ani ?

Termen transcriere autovehicul

Cazare Timisoara pe 4-5 zile

Primele zile ale internetului per...
 Ditra 25

Casti USB-C ptr A-54

Aplicatie medicala / asistent med...

De ce vor atația politicieni...
 ERR_ADDRESS_UNREACHABLE

Legea 18/1968 Se mai aplica?

Digi conectare 2 routere prin fir

Succesiune notar versus instanta ...
 Montaj aer conditionat in balcon ...

Cont curent mulți valuta far...

Sugestii plan casa

Experiente cu firme care cumpara ...
 

Fiara Apocalipsei dezvăluită de Apocalipsă

* - - - - 2 votes
  • This topic is locked This topic is locked
181 replies to this topic

#1
Dorel666

Dorel666

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,912
  • Înscris: 17.04.2016
Mulți și-au bătut și își bat capul să afle cine este celebra ”fiară” a Apocalipsei. Unii au zis că este papalitatea, alții că a fost împăratul Nero, alții că ar fi SUA, UE, Rusia, China șamd. Dar nimeni n-a observat până acum că însăși Apocalipsa ne dă un indiciu esențial pentru a afla cine este sau mai degrabă CE ESTE această fiară. În primul rând, remarcați faptul că este ”fiara” și nu ”Fiara”, adică este vorba de un substantiv comun. Ceea ce înseamnă că nu-i vorba nici de un om, nici de o instituție anume și nu-i un obiect singular. Și pentru că tot este numită ”fiară”, nu-i vorba de un om, ci de un animal, care se reproduce și se multiplică. Știind deja acest lucru, să vedem direct ce spune Apocalipsa:

1 Apoi unul* din cei şapte îngeri care ţineau cele şapte potire a venit de a vorbit cu mine şi mi-a zis: „Vino să-ţi** arăt judecata curvei† celei mari, care†† şade pe ape mari.
2 Cu* ea au curvit împăraţii pământului şi locuitorii pământului s-au** îmbătat de vinul curviei ei!”
3 Şi m-a dus, în Duhul, într-o* pustie. Şi am văzut o femeie şezând pe** o fiară de culoare stacojie, plină cu nume† de hulă, şi†† avea şapte capete şi zece*† coarne. (Apocalipsa, 17)


După cum vedeți, din start, înainte de a ni se spune că ”curva” stă pe o ”fiară”, ni se spune că stă pe ”ape mari”. Păi, aici este o ghicitoare gen ”pălărie într-un picior, ghici ciupercă ce-i?”. Adică ni se spune, în același timp, că stă pe ”ape  mari” și că stă pe ”fiară”. Este la mintea cocoșului că ”fiara” este de fapt ”ape mari”. Așa că acum apare întrebarea ”dar ce să însemne aceste ”ape mari””? Păi, tot Apocalipsa dă răspunsul:

15 Apoi mi-a zis: „Apele* pe care le-ai văzut, pe care şade curva, sunt** noroade, gloate, neamuri şi limbi. (Apocalipsa, 17)

Da, unii au înțeles anapoda până acum că ”fiara” este cea care stă pe ”noroade, gloate, neamuri și limbi”... Numai că este scris negru pe alb că ”curva” stă pe ele și, cum ea stă pe ”fiară”, înseamnă că aceste ”noroade, gloate, neamuri și limbi” sunt de fapt ”fiara”. Și atunci fiara nu poate fi nici Nero, nici papalitatea, nici SUA, UE, Rusia, China, Japonia sau mai știu eu ce!
Și  ne mai dă un indiciu Apocalipsa, ca să aflăm clar cine este ”fiara”:

18 Şi femeia pe care ai văzut-o este* cetatea cea mare, care** are stăpânire peste împăraţii pământului.” (Apocalipsa, 17)

Adică ”femeia” și ”curva” stă pe ”ape mari”, stă pe ”noroade, gloate, neamuri și limbi”, stă pe ”fiară” și stă pe ”împărații pământului”! Peste toate în același timp! Adică ”fiara” este ”împărații pământului”. Dar  nu orice împărați ai pământului, ci doar acei împărați ai pământului reprezentați prin ”noroade, gloate, neamuri și limbi”....
Dar când s-a mai întâmplat ca un norod, o gloată, un  neam sau o limbă să fie împărat? Păi, prima gloată care a împărățit a fost la Revoluția franceză. De atunci, tot mai multe ”gloate, noroade,  neamuri și limbi” au ajuns să împărățească în toate țările, în locul împăraților și regilor de până atunci. Ba chiar s-a ajuns astăzi că nici un rege sau regină sau împărat nu mai împărățește decât de formă, puterea fiind preluată și exercitată de fapt de ”popor”, peste care tronează (călărește) Parlamentul, unicameral sau bicameral. Ceea ce înseamnă că ”poporul” este ”fiara” și ”parlamentul” este ”femeia curvă”. De ce curvă? Că doar nu fac parlamentarii trotuarul! Pentru că, în Biblia Ortodoxă este scris:

26. Că femeia desfrânată umblă după o bucată de pâine, pe când femeia-soţie doreşte un suflet de mare preţ. (Pildele lui Solomon, 6)

Adică Parlamentul nu conduce țara din dragoste de țară, ci pentru bani, bani, bani... Și aceasta o știe deja toată lumea și dacă vreunul se îndoiește de aceasta și cunoaște vreun parlamentar care și-a refuzat salariul, rog să-mi spună și mie, că vreau să-l votez la următoarele alegeri!

Partea proastă pentru această ”curvă” și pentru noi este că:

16 Cele zece coarne pe care le-ai văzut şi fiara vor* urî pe curvă, o vor pustii şi o vor lăsa goală**. Carnea i-o vor mânca şi o† vor arde cu foc. (Apocalipsa, 17)

Adică Parlamentul nu va rămâne doar cu 300 de parlamentari, cum se dorește, ci se va goli de tot. Și nu numai al nostru, ci toate! Iar ”fiara”, adică ”poporul” va conduce fără parlament, doar cu cele zece ”coarne”, care nu sunt altceva decât instituțiile statului gen armata, poliția, spionajul, sănătatea, învățământul, știința, cultura, vama, comertul, industria de divertisment și cam atât. Oricum, în ceea ce privește cele zece ”coarne”, încă mai am de făcut săpături. Așa că, dacă pe unele le-am nimerit, iar pe altele nu, vă rog să mă scuzați și să căutați și singuri, până le voi clarifica eu.

În concluzie:

Fiara este ”poporul” și este cel de-al ”optulea împărat”, ultimul dintre cei șapte reprezentați de cele șapte capete ale fiarei. Și este ultimul pentru că

”11 Şi fiara, care era şi nu mai este, ea însăşi este al optulea împărat: este din numărul celor şapte şi* merge la pierzare.” (Apocalipsa 17)

Adică, prin distrugerea Parlamentului, practic ”poporul fiară împărat” își va tăia singur craca de sub picioare și nu va mai putea împărăți. Pentru că nici cele zece coarne nu vor putea rămâne, pentru că și ele ”conduc” și ”împung” tot pe bani. Când va fi distrus Parlamentul, va fi distrus și sistemul de taxe și impozite. Iar dacă stimatele ”coarne” nu vor mai fi plătite, se vor lăsa de meserie. Deci, pe ele nimeni nu le va distruge, se vor destrăma singure. Și ce se va întâmpla cu lumea? Va fi haos? Nu, ci o singură instituție va rămâne capabilă să conducă și să colecteze taxe, dar nu pentru ”averi nesimțite”, ci pentru ajutorarea săracilor și a celor în nevoie: Biserica!
Amin

Edited by Dorel666, 17 October 2018 - 08:40.


#2
Bursul

Bursul

    alias Petrov, zilier in DE

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 51,463
  • Înscris: 30.10.2003
Posted Image

Noi stiam ca Parlamentul, cel putin al nostru, e o curva, dar chiar aia din Biblie ...

Edited by Bursul, 17 October 2018 - 08:25.


#3
Hider141

Hider141

    trolling here since 2008

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,851
  • Înscris: 06.01.2008

View PostDorel666, on 17 octombrie 2018 - 08:16, said:

... ci pentru ajutorarea săracilor și a celor în nevoie: Biserica!
HaHaHa...HaHaHa...HaHaHa...HaHaHa...HaHaHa...HaHaHa...HaHaHa...HaHaHa...HaHaHa...HaHaHa... Posted Image Posted Image Posted Image
Biserica sa-i ajute nevoiasi? Care biserica? Aia care iti cere bani la inmormantare, iti cere bani la botez, iti cere bani la nunta, iti cere bani cu orice ocazie cand vrea preotul sa sfinteasca, si cu nicio ocazie nu taie chitanta?
Biserica aia care are in frunte unul care poarta haine cusute cu aur si se plimba cu Mercedes S500 sau chiar echivalentul de la Maybach?

Mersi, Dorele, ca ne-ai dat portia de ras pe ziua de azi!

Femeia aia de care scrie in Apocalipsa, prostituata ce sta "pe ape mari" e de fapt intreaga religie asa-zis crestina, care se "prostitueaza" cu conducatorii pamantului pentru o bucatica de putere si influenta.
La fiecare alegeri popa le spune enoriasilor cu cine sa voteze.
La fiecare rectificare de buget se aloca alte sume suplimentare si nesimtit de mari pentru sprijinirea b.o.r. si catedralei prostirii neamului.
La fiecare conflict armat biserica e prima care sfinteste tancurile si avioanele de lupta.
Biserica se linguseste pe langa politicieni ca sa puna mana pe proprietati (terenuri, paduri, cladiri) care cica le-ar apartine.

Vai de voi, cei care cu buna stiinta incercati sa-i induceti in eroare pe oameni!

Edited by Hider141, 17 October 2018 - 08:30.


#4
Dorel666

Dorel666

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,912
  • Înscris: 17.04.2016

View PostHider141, on 17 octombrie 2018 - 08:25, said:

HaHaHa...HaHaHa...HaHaHa...HaHaHa...HaHaHa...HaHaHa...HaHaHa...HaHaHa...HaHaHa...HaHaHa... Posted Image Posted Image Posted Image
Biserica sa-i ajute nevoiasi? Care biserica? Aia care iti cere bani la inmormantare, iti cere bani la botez, iti cere bani la nunta, iti cere bani cu orice ocazie cand vrea preotul sa sfinteasca, si cu nicio ocazie nu taie chitanta?
Biserica aia care are in frunte unul care poarta haine cusute cu aur si se plimba cu Mercedes S500 sau chiar echivalentul de la Maybach?

Mersi, Dorele, ca ne-ai dat portia de ras pe ziua de azi!

Ți-au scăpat din vedere versetele acestea:

Matei 13:36 Atunci, Isus a dat drumul noroadelor şi a intrat în casă. Ucenicii Lui s-au apropiat de El şi I-au zis: „Tâlcuieşte-ne pilda cu neghina din ţarină.”
Matei 13:38 Ţarina este lumea; sămânţa bună sunt fiii Împărăţiei; neghina sunt fiii celui rău.
Matei 13:40 Deci, cum se smulge neghina şi se arde în foc, aşa va fi şi la sfârşitul veacului.


Adică, între timp și Biserica va fi curățată de toată murdăria actuală. Pentru că însuși Hristos recunoaște și ne-a avertizat de ”neghina” ce va crește în ea.

#5
Phobos

Phobos

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,017
  • Înscris: 23.09.2005
Bravo, Dorele, in sfarsit o analiza corecta! Textul tau trebuie multiplicat in toate bisericile!

A, stai, am uitat, cum sa le multiplice Biserica, din moment ce si ea tot dupa bani umbla!?

No, asta e. Amin!

#6
Dorel666

Dorel666

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,912
  • Înscris: 17.04.2016

View PostBursul, on 17 octombrie 2018 - 08:24, said:

Posted Image

Noi stiam ca Parlamentul, cel putin al nostru, e o curva, dar chiar aia din Biblie ...

Oricine conduce pentru bani este o curvă! Cunoști pe cineva de azi care nu conduce pentru bani...?

#7
Bursul

Bursul

    alias Petrov, zilier in DE

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 51,463
  • Înscris: 30.10.2003
Iliescu. A condus din placere.

#8
Dorel666

Dorel666

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,912
  • Înscris: 17.04.2016

View PostPhobos, on 17 octombrie 2018 - 08:29, said:

Bravo, Dorele, in sfarsit o analiza corecta! Textul tau trebuie multiplicat in toate bisericile!

A, stai, am uitat, cum sa le multiplice Biserica, din moment ce si ea tot dupa bani umbla!?

No, asta e. Amin!

La ”sfârșitul veacului”, toate uscăturile din Biserică vor fi adunate și ”arse”. Unii vor arde mai mult sau mai puțin la propriu, alții prin pocăință. Fiecare, după cum îi va fi inima.

#9
Ahasverus

Ahasverus

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,360
  • Înscris: 22.10.2006
Mda, ati ajuns sa faceti analiza pe text, dar uitati ca sunt traduceri ale unor vise schizoide.

Nu stiu cine e mai nebun/prost: ei sau voi...

#10
Dorel666

Dorel666

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,912
  • Înscris: 17.04.2016

View PostBursul, on 17 octombrie 2018 - 08:31, said:

Iliescu. A condus din placere.

De fapt în Pilde scrie ”femeia curva vrea o bucată de pâine”. Iar ”plăcerea” este tot un fel de ”pâine”.

#11
danyel61

danyel61

    Fumător

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,238
  • Înscris: 19.08.2005

View PostBursul, on 17 octombrie 2018 - 08:31, said:

Iliescu. A condus din placere.

La fel si ceasca. Urmeaza dracnea

#12
Phobos

Phobos

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,017
  • Înscris: 23.09.2005

View PostDorel666, on 17 octombrie 2018 - 08:32, said:

La ”sfârșitul veacului”, toate uscăturile din Biserică vor fi adunate și ”arse”. Unii vor arde mai mult sau mai puțin la propriu, alții prin pocăință. Fiecare, după cum îi va fi inima.

Si aia din parlament!? Cand? N-ar putea fi sa arda si aia la sfarsitul fiecarui an? Sau macar la final de mandat? Adica la uscaturile de-acolo ma refer.

Curatenia de primavara. Curatenia, se stie, trebuie sa fie periodica.

Edited by Phobos, 17 October 2018 - 08:35.


#13
Dorel666

Dorel666

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,912
  • Înscris: 17.04.2016

View PostAhasverus, on 17 octombrie 2018 - 08:34, said:

Mda, ati ajuns sa faceti analiza pe text, dar uitati ca sunt traduceri ale unor vise schizoide.

Nu stiu cine e mai nebun/prost: ei sau voi...

Mulțam fain, fain, fain! Atacul la persoană îmi arată că sunt pe calea cea bună: dacă aș fi greșit cu analiza pe text, îmi arătai unde am greșit. Dar așa, că n-ai găsit nici o greșeală, ataci și domnia ta ce poți.

View PostPhobos, on 17 octombrie 2018 - 08:35, said:

Si aia din parlament!? Cand? N-ar putea fi sa arda si aia la sfarsitul fiecarui an? Sau macar la final de mandat? Adica la uscaturile de-acolo ma refer.

Curatenia de primavara. Curatenia, se stie, trebuie sa fie periodica.

Dumnezeu nu arde oameni, nici creștinii adevărați nu o vor face! De crime și omoruri se ocupă dracii. Unii draci urlă în iad, alții urlă pe stradă și aduc iadul între oameni, dar și unii și alții sunt un singur popor.

#14
Phobos

Phobos

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,017
  • Înscris: 23.09.2005

View PostAhasverus, on 17 octombrie 2018 - 08:34, said:

Nu stiu cine e mai nebun/prost: ei sau voi...

Sau tu, caci nu crezi cuvantul Domnului!

"Zicand ca sunt intelepti, oamenii au ajuns nebuni" (Rom. 1, 22);

"Au n-a dovedit Dumnezeu nebuna intelepciunea acestei lumi?" (I Cor. 1, 20);

"Caci intelepciunea lumii acesteia este nebunie inaintea lui Dumnezeu" (I Cor. 3, 19).

[ https://i.postimg.cc/SxmDvjFv/th.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

View PostDorel666, on 17 octombrie 2018 - 08:37, said:

Dumnezeu nu arde oameni, nici creștinii adevărați nu o vor face! De crime și omoruri se ocupă dracii. Unii draci urlă în iad, alții urlă pe stradă și aduc iadul între oameni, dar și unii și alții sunt un singur popor.

In sens figurat ma refer, "sa arda". Adica sa-i apuce strechea, sau ceva de genul. Pe uscaturile din parlament.

#15
GingisHan2015

GingisHan2015

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,349
  • Înscris: 23.02.2015
Vadim nu lua salariul din parlament parca .Dona la copii nevoiasi .

#16
Dorel666

Dorel666

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,912
  • Înscris: 17.04.2016

View PostPhobos, on 17 octombrie 2018 - 08:43, said:

In sens figurat ma refer, "sa arda". Adica sa-i apuce strechea, sau ceva de genul. Pe uscaturile din parlament.

”Ard” deja! Oare nu vezi cum s-a pus DNA-ul pe toată lumea? ”Arderea” plevei deja a început. Și ai dat vreodată foc la o grămadă de pleavă? Dacă nu, încearcă și vei vedea că întâi se aprinde pleava din vârf și la urmă de tot arde cea de jos.

View PostGingisHan2015, on 17 octombrie 2018 - 08:47, said:

Vadim nu lua salariul din parlament parca .Dona la copii nevoiasi .

Discutabilă chestia aceasta. Pentru că există și curve ”din plăcere”. Adică nu o fac pentru ”pâine”, ci pentru plăcere. Numai că, dacă analizezi cu atenție, nici o curvă nu o face pentru pâine! Ci toate o fac pentru plăcere, de la plăcerea unei mâncări bune și a unei îmbrăcăminți frumoase, până la cele mai mari averi. Adică ”plăcerea” este, în final, ”pâinea” oricărei curve. Diferența față de o curvă obișnuită și un parlamentar este faptul că pentru meseria sa o curvă este mereu dispretuită, pe când un parlamentar este admirat. Ceea ce înseamnă că parlamentarii o pot face și  pentru ”pâinea” admirație. Nu zic că acesta a fost cazul lui Vadim pentru că nu pot sta să-l analizez acum și aici. Dar recunosc că faptul că nu lua salariul din parlament este o bilă albă pentru el. Doar că nu înțeleg cum o ”fecioară” ar putea să se angajeze la un bordel ca să lucreze pe gratis...!

Edited by Dorel666, 17 October 2018 - 08:56.


#17
Phobos

Phobos

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,017
  • Înscris: 23.09.2005

View PostDorel666, on 17 octombrie 2018 - 08:49, said:

”Ard” deja! Oare nu vezi cum s-a pus DNA-ul pe toată lumea? ”Arderea” plevei deja a început. Și ai dat vreodată foc la o grămadă de pleavă? Dacă nu, încearcă și vei vedea că întâi se aprinde pleava din vârf și la urmă de tot arde cea de jos.

Mai Dorel, dar tu nu esti la curent cu stirile? DNA s-a dus naibii, e ca si desfiintat. Au castigat, dracii din parlament au castigat. Nu se mai pune DNA pe nimeni acuma, gata.

Deci, focul s-a stins.

Nici macar nu i-a pârlit.

Edited by Phobos, 17 October 2018 - 08:57.


#18
Dorel666

Dorel666

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,912
  • Înscris: 17.04.2016

View PostPhobos, on 17 octombrie 2018 - 08:56, said:

Mai Dorel, dar tu nu esti la curent cu stirile? DNA s-a dus naibii, e ca si desfiintat. Au castigat, dracii din parlament au castigat. Nu se mai pune DNA pe nimeni acuma, gata.

Deci, focul s-a stins.

Nici macar nu i-a pârlit.

Nici un foc nu se aprinde singur. Așa că cei care au pus ”focul” DNA, dacă se va stinge acesta, vor aprinde altul.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate