Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cu ce va aparati de cainii agresi...

Nu imi platiti coletul cu cardul ...

Mi-au disparut amigdalitele ?

Exista vreun plan de terorizare p...
 Schimbare adresa DNS IPv4 pe rout...

Recomandare Barebone

Monede JO 2024

Suprasolicitare sistem electric
 CIV auto import

Mutare in MOZAMBIC - pareri, expe...

Scoatere antifurt airtag de pe ha...

Magnet in loc de clește pent...
 Cumparat/Locuit in apartament si ...

Pot folosi sistemul PC pe post de...

Sokol cu distorsiuni de cross-over

Filtru apa potabila cu osmoza inv...
 

Calculatorul in viata de zi cu zi

* * * * * 2 votes
  • Please log in to reply
83 replies to this topic

#19
hwplanet

hwplanet

    Cont sters.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,641
  • Înscris: 05.07.2018
Se poate trai fara pc, insa cam totul se face acum cu ajutorul PC-ului deci nu vrei, nu vrei trebuie sa te pricepi caci altfel vei fi concediat de la locul de munca. Ce relatii sociale ai putea avea, ce prieteni ti-ai putea face cand o sa spui ca tu nu folosesti pc-ul si n-ai treaba cu pc-ul... o sa zica ca esti nebun sau bolnav Posted Image Deci sunt foarte putine locuri de munca unde nu trebuie sa ai de-a face cu un pc si cunostinte minime.... pana si fufa de la farmacie stie sa foloseasca pc-ul ca trebuie sa bata acolo medicamentele...

Edited by hwplanet, 15 October 2018 - 23:21.


#20
Dany_Darke

Dany_Darke

    ✠ Fear of the dark ツ

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 21,821
  • Înscris: 07.06.2014
ai deschis topicul pt a discuta despre pc, chiar tu ai scris ce inseamna asta. acum discutam de firme si locul de munca?

nu inteleg cu ce te incurca aspectul asta, de a nu avea pc acasa, dar la munca sa stii sa umbli cu el? vezi cazul de mai devreme, minimul pe economie, copii in intretinere si slab de tot cu banii pt a-ti permite sa-ti iei un pc, dar cu ce te incurca asta ca la acel loc de munca prost platit cum e, sa-ti faci activitatea cum trebuie pe un calculator? chiar nu observi ce aiurea suna?

tu cand cunosti pe cineva, il inviti sa-ti vada pc-ul? cum aidca ce prieteni ti-ai putea face fara pc? pai cum mai nene, dar acum prieteniile nu se mai pot lega decat in fata pc-ului? nu mai poti discuta cu un om daca nu ai pc?

ai auzit de interactiunea fata in fata? crezi ca te mananca daca stai cu cineva la o discutie de genul?

#21
xeleron

xeleron

    Suflet de campion...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,709
  • Înscris: 01.01.2008
Totul se face cu ajutorul pc-ului? Bunica mea are 60 de oi, fă un script rapid să meargă la păscut singure. Relații sociale? Adică stai puțin, tu crezi că eu ies în oraș cu prietenii mei și încerc să le explic ce e RIPv2? Nu mi-am făcut până acum niciun prieten folosind ca numitor comun un calculator.

#22
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
Orice meserie pe santier? Supermarketuri? Piete? Agricultura? Minerit? Etc. Si nu am specificat meserii. Ca la piata nu e nevoie ca vanzatorul / vanzatoarea sa stie sa foloseasca un computer pentru a vinde 2 oua si un castravete. La fel la supermarket, cei care pun marfa pe raft, cei care baga si scot produsele din congelatoarele "industriale" whatever, uit mereu denumirea lor. Cei ce lucreaza la paza. Etc. Gasesti sa faci ceva si fara sa stii unde e butonul de power de pe PC sau sa ai "cunostiinte office", "cunostiinte PC".

Ce zice majoritatea sau ce face majoritatea e fix pix, zero barat. Ca daca majoritatea var sari in garla maine nu inseamna ca o voi face si eu. Sunt si din cei care gandesc ca mine de aici si faptul ca sunt dezinteresati in a avea computer, a sti sa il foloseasca si a avea o conexiune de internet. Stiu persoana de profesie inginer care acasa nu porneste PC-ul, nici nu stiu daca are, si cred ca nici conexiune la internet nu are. Cu toate asta traieste bine linistit. Mai o iesire la un fotbal, mai un mers la tara, aer liber, alea alea.

#23
Dany_Darke

Dany_Darke

    ✠ Fear of the dark ツ

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 21,821
  • Înscris: 07.06.2014

View Postxeleron, on 15 octombrie 2018 - 23:27, said:

Nu mi-am făcut până acum niciun prieten folosind ca numitor comun un calculator.

ca si telefonul, pt unii pc-ul a ajuns o metoda de ierarhizare sociala. ai sau nu ai ce manca nici nu mai conteaza, dar daca ai aruncat in cercul de prieteni niste vorbe cum ca tu ai nu stiu ce configuratie cu ultima placa video si rupi stilul in orice joc, imediat ai crescut in rang si chipurile esti apreciat. iar pt unii asta reprezinta o realizare sociala, o realizare intr-o lume fantastica, trista si inchisa in acea carcasa de metal.

vai si amar de viitorul celor ce fac din asta un tel in viata. dar si al celor ce vor trebui sa munceasca pt a intretine aceasta zona gri a societatii.

Edited by Dany_Darke, 15 October 2018 - 23:34.


#24
hwplanet

hwplanet

    Cont sters.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,641
  • Înscris: 05.07.2018
Pai asa functioneaza lumea actuala. Acum orice adolescent daca nu are telefon sau pc va fi considerat un ciudat de catre ceilalti si batjocorit, si va face tot posibilul sa faca rost de un telefon sau un pc Posted Image La fel de ciudat este sa n-ai Facebook daca vorbim de un adolescent...

View PostMembruAnonim, on 15 octombrie 2018 - 23:29, said:

Orice meserie pe santier? Supermarketuri? Piete? Agricultura? Minerit? Etc. Si nu am specificat meserii.

Meseriile alea sunt platite prost. Doar IT-istii sunt cei mai laudati si indeamna pe toti sa se apuce in domeniul IT ca sa aibe un venit calumea... deci iata cum, vrei nu vrei trebuie sa ai de-a face cu tehnologia... pacat ca nu toti suntem facuti si priceputi in domeniul asta ca sa avem un venit decent.

Edited by hwplanet, 15 October 2018 - 23:39.


#25
xeleron

xeleron

    Suflet de campion...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,709
  • Înscris: 01.01.2008
La ce zicea Kagaroth completez, există foarte mulți oameni pentru care pc-ul de acasă devine dezgustător. Cunosc destui programatori ,dar hai să generalizăm umpic, oameni care stau la birou toată ziua și bat din taste și care nu suportă pc-ul de acasă, în sensul că folosesc argumentul timpului petrecut în fața lui,  aceștia preferă o carte, o plimbare cu x/y/z etc etc, adică interacțiunea cu oameni/animale și nu cu un calculator.

#26
pufonel

pufonel

    Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai pufos din tara?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,877
  • Înscris: 28.11.2006

View PostDany_Darke, on 15 octombrie 2018 - 23:17, said:

[...]chiar ma intreb cum a ajuns omenirea pana aici daca nu se mai poate fara pc? cum de s-au cladit tari, industrii, tehnologii, cum de au devenit unii mari cercetatori, savanti, doctori in diferite domenii? cautand si intreband pe net orice prostie? unii au ajuns sa deschida subiecte cum sa se stearga la cur. serios? asta e scopul internetului?[...]
Scuze, dar la paragraful asta ai cam dat-o pe langa. Nu uita ca WWW a fost inventqat tocmai de un cercetator de la CERN din Geneva, pentru a putea impartasi (sau sherui, daca preferi romgleza de feisbuc :P ) rezultatele experimentelor. Cat despre noile tehnologii cum ar fi descifrarea genomului uman, n-ar fi fost posibile fara putere serioasa de calcul. La fel in arhitectura. Eiffel si-a proiectat turnul (sau Saligny podul) doar cu creion si hartie (nu stiu daca se inventase rigla de calcul), dar sa nu crezi ca alde Burj Khalifa a fost proiectat la fel. (Defapt ptivindu-ti semnatura, stiu sigur ca ma aprobi).

Iti dau insa dreptate in ce priveste restul afirmatiilor. Pentru 95% din useri, PC-ul inseamna doar jocuri, filme, FB, forumuri si altele asemenea. Si eu fac parte dintre ei, dar nu sunt "maniac". Nici telefonul din dotare nu-l folosesc in exces, si asta cred ca e secretul. Sa mentii echilibrul. Daca o dai in excese, e de rau.

#27
Dany_Darke

Dany_Darke

    ✠ Fear of the dark ツ

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 21,821
  • Înscris: 07.06.2014

View Posthwplanet, on 15 octombrie 2018 - 23:35, said:

La fel de ciudat este sa n-ai Facebook daca vorbim de un adolescent...


exact ce scriam anterior

View PostDany_Darke, on 15 octombrie 2018 - 23:17, said:

a devenit metoda cea mai simpla de indobitocire, de multe ori in masa.
si de multe ori din proprie vointa


View Posthwplanet, on 15 octombrie 2018 - 23:35, said:

Doar IT-istii sunt cei mai laudati si indeamna pe toti sa se apuce in domeniul IT ca sa aibe un venit calumea... deci iata cum, vrei nu vrei trebuie sa ai de-a face cu tehnologia...

foarte prost gandesti. un it-ist este =0 fara inginerul care proiecteaza acel ceva pt care it-ist face programul, un inginer cu adevarat inginer nu sta in fata pc-ului, ci se documenteaza, cunostintele ce l-au facut inginer ii sunt deja in cap, nu are nevoie de pc. ca acel inginer sa traiasca are nevoie de mancare, care e luata din magazin unde nu ai nevoie pc ca sa aduni suma si sa numeri banii. mancarea aia e transportata, nu ai nevoie de pc ca sa stii sa conduci o masina. mancarea aia ca e carne sau leguma, nu are nevoie de pc ca sa creasca si nici omul ca sa realizeze ca pt a supravietui trebuie sa munceasca.

asa ca na belea, pt ca ala sa invete sa programeze utilizand un calculator, are nevoie de cel putin 4 oameni (in exemplul meu) fara cunostinte pc si fara a avea nevoie de pc.

nota: sa nu-mi vii cu idei cum ca inginerul nu poate fara pc pt ca te faci de ras. iar un bun exemplu iti pot da pe cei ce au pornit revolutia industriala. locomotiva cu abur nu a fost proiectata pe vreun calculator. cu toate astea au fost construite destule si au facut recorduri de viteza. in unele tari inca fiind folosite si azi. iar daca nici asta nu e o dovada cum ca ingineria nu este legata musai de pc, atunci ... e foarte trist

#28
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
Am fost si eu adolescent doar ca nu am fost niciodata adeptul "modei". Din contra "moda" imi provoaca greata, si acum si cand eram adolescent. Nu stiu cine e de vina pentru modul asta de gandire a adolescentilor insa e clar ca e o problema extrem de grava. Mai ieseam la fostul loc de munca cu un coleg la o cafea / tzigara la pauza si in loc sa batem campii el punea cafeaua deoparte nu apuca sa isi aprinda tigara ca si scotea telefonul ca nu stiu cine i-a dat mesaj pe jegul de fata de carte sau pe ce aplicatie (traducere si adaptare by eu).

Oricum ideea de baza ramane. Daca o persoana nu e pasionata / atrasa de a sta in fata unui monitor 24/7 atunci nu o va face. Sunt si cei care o fac doar ca sunt "impotenti" sociali (pardon de expresie) iar in spatele unui monitor si a unei tastaturi devin zmei. Si de asta folosesc PC-ul.

Vezi ce zice colegul pufonel mai sus, are dreptate majoritatea celor care "stiu sa foloseasca PC-ul" de fapt nu stiu nimic, doar unde e butonul de power si unde e browser-ul pentru ca apoi sa devina zmei pe internet. Insa sunt si cei cumpatati si cei dezinteresati. Cei dezinteresati nu isi vor cumpara niciodata PC ca nu au ce face cu el. Automat nu vor avea nici conexiuni la internet. Eu renunt la conexiunea mobila de pe telefon daca ma las de sportul de a merge cu taxi-ul ca altfel nu folosesc acea conexiune. Telefonul il folosesc doar pentru apeluri si sms adica ca orice telefon de acum 20 de ani.

Doar meseria ma "obliga" sa petrec timp in fata PC-ului si mai ales ca imi place sa invat chestii si nu gasesti carti imprimate in librariile din Romania legate de domeniul telecomunicatiilor, SDH, DWDM, Cisco, Junier, VoIP, etc. Dar o persoana care nu e pasionata, acasa nu va folosi PC-ul. Cat despre cei care intra in fibrilatie daca stau prea mult departe de PC / telefon,  e o prostie care le-a intrat in cap si de care se scapa usor daca isi doresc.

Parerea mea.

#29
Dany_Darke

Dany_Darke

    ✠ Fear of the dark ツ

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 21,821
  • Înscris: 07.06.2014

View Postpufonel, on 15 octombrie 2018 - 23:52, said:

Scuze, dar la paragraful asta ai cam dat-o pe langa. Nu uita ca WWW a fost inventqat tocmai de un cercetator de la CERN din Geneva, pentru a putea impartasi (sau sherui, daca preferi romgleza de feisbuc Posted Image ) rezultatele experimentelor. Cat despre noile tehnologii cum ar fi descifrarea genomului uman, n-ar fi fost posibile fara putere serioasa de calcul. La fel in arhitectura. Eiffel si-a proiectat turnul (sau Saligny podul) doar cu creion si hartie (nu stiu daca se inventase rigla de calcul), dar sa nu crezi ca alde Burj Khalifa a fost proiectat la fel. (Defapt ptivindu-ti semnatura, stiu sigur ca ma aprobi).

la cum pui problema, deja trecem in sfera a ceea ce scriam deja aici

View PostDany_Darke, on 15 octombrie 2018 - 23:17, said:

ca societatea in ascensiunea ei iti cere sa utilizezi un pc


insa la ce ma refeream in citatul pus de tine, e vb de tot ce s-a facut pana la aparitia calculatorului, a puterii de calcul artificiale.

uite la da vinci, cata tehnologie a facut el, totul cu niste schite. anatomia umana, in mare parte i se datoreaza lui evolutia. sunt manuscrise cu desene si notite fidele din care inca se poate invata. asadar, nu e vorba musai de situatia post calculator, ci de cea ante, care de fapt a produs calculatorul ca o consecinta a evolutiei tehnologice facuta deja de altii cu hartie si creion. in exemplu amintit de tine cu turnul arabilor, acolo e alta treaba, acela este deja un produs al tehnologiei pe calculator. dar uite, empire state building, care a detinut record de inaltime candva, facut pe hartie, fara calculator. prima cladire pe schelet metalic, in chicago parca, care avea 6 etaje, tot pe hartie si din viziunea unui inginer care a calculat cu propria minte totul, fara calculator. deci se poate.

oricum, deja trecem in alte sfere, cand initiatorul discuta despre pc, asadar la nivel micro dpdv al utilizarii, nu la nivel macro, adica industrial.

Edited by Dany_Darke, 16 October 2018 - 00:08.


#30
hwplanet

hwplanet

    Cont sters.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,641
  • Înscris: 05.07.2018

View PostDany_Darke, on 16 octombrie 2018 - 00:01, said:


oricum, deja trecem in alte sfere, cand initiatorul discuta despre pc, asadar la nivel micro dpdv al utilizarii, nu la nivel macro, adica industrial.

Nu conteaza ca trecem in alte sfere pe mine ma intereseaza discutia,si indirect are legatura cu pc-ul :)

#31
Tsunamii

Tsunamii

    Bucuresti

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,861
  • Înscris: 20.10.2015

View Posthwplanet, on 15 octombrie 2018 - 22:50, said:

Netflix, Muzica, Filme, Jocuri, Youtube. Trebuie sa fi creator de continut ca sa vezi un Film, sa-l asculti pe Salam sau sa te joci Mario sau GTA V ? Posted Image E mult mai misto Jocurile pentru PC decat cele pentru Android, un gamer adevarat care se respecta joaca pe PC. Posted Image

Vezi?

Cand ti-am propus sa te fac suaricilii meu de laborator, sa fac om din tine, pe subiectul "Cum punem capăt obligației de a munci ?", ai dat-o la-ntors, ca e greu cu munca, aici imi arati cum pierzi tu timpul si pui intrebari de 2 bani gauriti
Ceva care sa te ajute sa castigi bani mai usor de ce nu inveti?

View PostDany_Darke, on 16 octombrie 2018 - 00:01, said:

la cum pui problema, deja trecem in sfera a ceea ce scriam deja aici




insa la ce ma refeream in citatul pus de tine, e vb de tot ce s-a facut pana la aparitia calculatorului, a puterii de calcul artificiale.

uite la da vinci, cata tehnologie a facut el, totul cu niste schite. anatomia umana, in mare parte i se datoreaza lui evolutia. sunt manuscrise cu desene si notite fidele din care inca se poate invata. asadar, nu e vorba musai de situatia post calculator, ci de cea ante, care de fapt a produs calculatorul ca o consecinta a evolutiei tehnologice facuta deja de altii cu hartie si creion. in exemplu amintit de tine cu turnul arabilor, acolo e alta treaba, acela este deja un produs al tehnologiei pe calculator. dar uite, empire state building, care a detinut record de inaltime candva, facut pe hartie, fara calculator. prima cladire pe schelet metalic, in chicago parca, care avea 6 etaje, tot pe hartie si din viziunea unui inginer care a calculat cu propria minte totul, fara calculator. deci se poate.

oricum, deja trecem in alte sfere, cand initiatorul discuta despre pc, asadar la nivel micro dpdv al utilizarii, nu la nivel macro, adica industrial.

Baga una mai tare.
Concordul a fost proiectat cu rigla de calcul.
(Mai) stie cineva ce e aia?
A (mai) lucrat cineva cu asa ceva?

Ce o mai frecam
Am fost suparat ca nu aveam destule sa "socotesc" cu ea

Aia era inginerie artistica

#32
Ploiesteanul2015

Ploiesteanul2015

    Cel mai iubit dintre ploieșteni

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,681
  • Înscris: 13.09.2015
Tata, mama şi-un unchi de-al meu :D

#33
rosix

rosix

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,873
  • Înscris: 01.02.2008

View Posthwplanet, on 15 octombrie 2018 - 21:36, said:

Suntem in Secolul 21. Anul 2018. Mai exista persoane care sa nu stie sa lucreze pe un calculator? (PC) - Personal Computer?
- Mai sunt persoane care nu au acces la Internet in Romania?

Pensionarii. Eu le-am luat parintilor mei calculator, le-am instalat internet, i-am invatat sa scrie o cerere in Word si s-o scoata la imprimanta, sa caute pe net, etc.

Dar multa lume n-are nicio treaba, nu foloseste.

Edited by rosix, 16 October 2018 - 05:01.


#34
Rosebud09

Rosebud09

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,627
  • Înscris: 02.10.2009

View PostDany_Darke, on 15 octombrie 2018 - 23:52, said:


exact ce scriam anterior

foarte prost gandesti. un it-ist este =0 fara inginerul care proiecteaza acel ceva pt care it-ist face programul, un inginer cu adevarat inginer nu sta in fata pc-ului, ci se documenteaza, cunostintele ce l-au facut inginer ii sunt deja in cap, nu are nevoie de pc. ca acel inginer sa traiasca are nevoie de mancare, care e luata din magazin unde nu ai nevoie pc ca sa aduni suma si sa numeri banii. mancarea aia e transportata, nu ai nevoie de pc ca sa stii sa conduci o masina. mancarea aia ca e carne sau leguma, nu are nevoie de pc ca sa creasca si nici omul ca sa realizeze ca pt a supravietui trebuie sa munceasca.

asa ca na belea, pt ca ala sa invete sa programeze utilizand un calculator, are nevoie de cel putin 4 oameni (in exemplul meu) fara cunostinte pc si fara a avea nevoie de pc.

nota: sa nu-mi vii cu idei cum ca inginerul nu poate fara pc pt ca te faci de ras. iar un bun exemplu iti pot da pe cei ce au pornit revolutia industriala. locomotiva cu abur nu a fost proiectata pe vreun calculator. cu toate astea au fost construite destule si au facut recorduri de viteza. in unele tari inca fiind folosite si azi. iar daca nici asta nu e o dovada cum ca ingineria nu este legata musai de pc, atunci ... e foarte trist
De acord cu d-ta in cea mai mare parte, dar cu observatia- referitor la realizarile ingineresti facute “ din creion”: asa a fost atunci, mai ales ca nu se putea altfel.
Acum nu se mai poate, din o multime de motive. E chiar periculos, nerecomandabil si de evitat. Uneori nu se poate, calculatorul si programele nu te ajuta exact cum vrei si trebuie sa faci de mana unele lucruri. Suntem dependenti de calculatoare si programe, societatea s-a organizat in asa fel, asa merge ea si noi cu ea. Exceptii sunt rare, in functie de complexitatea intreprinderii, dar regulile societatii nu mai lasa mult loc de intors.

Quote


Baga una mai tare.
Concordul a fost proiectat cu rigla de calcul.
(Mai) stie cineva ce e aia?
A (mai) lucrat cineva cu asa ceva
BS

Edited by Rosebud09, 16 October 2018 - 05:38.


#35
super8

super8

    Senior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 10,000
  • Înscris: 14.04.2016

View Posthwplanet, on 15 octombrie 2018 - 21:36, said:

Suntem in Secolul 21. Anul 2018.
Mai exista persoane care sa nu stie sa lucreze pe un calculator? (PC) - Personal Computer?
- Mai sunt persoane care nu au acces la Internet in Romania?
Eu !
Nu stiu sa lucrez pe un calculator (PC) - Personal computer.
Si nici nu am acces la internet.
==============================

Ma intreb ce s-ar intampla daca o furtuna solara puternica va praji toate electronicele existente pe Terra.
Oamenii dependenti de tehnologie se vor descurca ?
Oamenii care nu stiu sa foloseasca un computer/smartphone vor avea probleme ?

#36
TruthHurts

TruthHurts

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,155
  • Înscris: 06.10.2018

View PostDany_Darke, on 15 octombrie 2018 - 23:17, said:

vrei sa pui o rosie, un castravete, o leguma - nu te duce capul sa o faci fara internet? vrei sa faci o anexa la casa - nu stii sa tai un lemn sau sa-l cumperi si sa bati niste cuie? vrei sa te cultivi intelectual - nu stii sa cauti o carte la biblioteca?
Serios? Tu te-ai nascut cu informatii despre cultivarea legumelor sau despre cum sa faci "o anexa la o casa"? Nu cumva trebuie sa obtii aceste informatii de undeva? Nu cumva e mai comod de pe internet decat sa deranjezi pe altii? Tai niste lemne si bati niste cuie? :lol: Asta e tot ce-ai inteles tu cand se construieste o "anexa"? Doamne fereste...

E mai usor de mers la biblioteca decat de cautat si descarcat carti de pe internet?

Ca se pot face multe lucruri fara internet? Se pot face. Dar daca e mai usor de pe internet, de ce sa te complici?

View Postxeleron, on 15 octombrie 2018 - 23:27, said:

Bunica mea are 60 de oi, fă un script rapid să meargă la păscut singure
Se lucreaza la diverse chestii...

https://www.agric.wa...zing-management

https://www.research...l_grazing_sheep

S-ar putea ca in curand sa le trimiti la pascut de pe telfonul mobil. Iar in loc de caini sa ai garduri virtuale. :)

View Postsuper8, on 16 octombrie 2018 - 07:28, said:

Ma intreb ce s-ar intampla daca o furtuna solara puternica va praji toate electronicele existente pe Terra.
Oamenii dependenti de tehnologie se vor descurca ?
Oamenii care nu stiu sa foloseasca un computer/smartphone vor avea probleme ?
Ar fi mega-naspa, dar nu cu computerele ar fi cea mai mare problema, ci cu telefoanele mobile - de departe. Lumea s-a obisnuit sa-si poata contacta familia, rudele si cunoscutii aproape oriunde si oricand, in orice moment(unde esti, ce faci, samd.). In vremurile pre-telefoane-mobile erau destule dureri de cap in legatura cu asta, de la parinti ingrijorati ca nu le-a venit copilul de la scoala la timp si nu stiau unde e, la rude de prin strainataturi care isi vorbeau sau scriau o data la cativa ani.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate