Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Sfaturi pentru ingrasare

Relatie disfunctionala cu sotul d...

Decizia FINALA a boxelor de podea...
 Propaganda actuala, mai eficienta...

R.I.P. Anne Heche.

Caut o manea veche

De ce le place tinerilor din ziua...
 Problema mare actualizare win 10

Trenul Metropolitan Bucuresti

Sfat alegere hidroizolatie pentru...

Remuscarea dupa o infidelitate
 probleme senzor incuietoare haion...

Recomandare Gratar Electric pentr...

Se pot refinanta IFN-urile la banci

Intrare in BIOS Acer Aspire
 

Gta V stutter

- - - - -
  • Please log in to reply
15 replies to this topic

#1
MihaiiiGL

MihaiiiGL

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 130
  • Înscris: 23.10.2015
Va salut. Am o problema cu jocul, cand merg cu masina mai rapid, incepe sa se blocheze si e foarte enervant. In alte situații jocul ruleaza bine 50-60 fps, poate chiar mai bine pe alocuri. Am vazut ca problema asta este destul de des intalnita. Intrebarea mea este daca poate fi vina hard disk-ului(care oricum mi-a fost recomnadat sa il înlocuiesc cu un ssd)? Nu bag mana in foc, dar cred ca acest hard este si destul de vechi, deci oricum e necesara o investitie. Mulțumesc anticipat

#2
trollerul_de_serviciu

trollerul_de_serviciu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,987
  • Înscris: 23.03.2018
Sau poate altceva.
Marte in conjunctie cu Venus.
Sau vreo piesa din calculator.
Da chiar, apropo, ce alte piese mai ai?

#3
jeffy86able

jeffy86able

    True Evil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,369
  • Înscris: 06.01.2012
Cat RAM si ce procesor ai?

#4
MihaiiiGL

MihaiiiGL

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 130
  • Înscris: 23.10.2015
Am 8gb ram , procesor a8 5600k , placa video gtx 750 ti ,

#5
modoran

modoran

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,667
  • Înscris: 08.02.2011
Daca obtii 60 fps cu procesorul ala sa zici saru' mana, ce vrei mai mult de la el ?

#6
trollerul_de_serviciu

trollerul_de_serviciu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,987
  • Înscris: 23.03.2018
Detaliile si rezolutia jocului cum sint ?
Ai incercat sa pui cele mai mici mici de tot si apoi sa cresti cite una cite una, pina face figuri ?!

#7
MihaiiiGL

MihaiiiGL

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 130
  • Înscris: 23.10.2015
Asta e faza pentru ca sunt putin confuz.La Geforce Experience imi recomanda detalii mult mai mari fata de cele cu care joc eu , si in ambele cazuri jocul se misca ok (50 fps).Am incercat sa joc cu detalii high-ultra si am 40 fps cand merg pe jos si high-medium am 50-60 fps.Problema nu e la fps , ci la "sughitatul" asta care se intampla cand merg cu viteza , parca se blocheaza cate  o secunda jocul.
O sa va pun un video gasit pe youtube cu aceeasi problema , poate ajuta
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/yuQu-y0GnPM?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Repet , jocul merge ok pana in momentul in care merg cu masina cu o viteza mai ridicata..parca se chinuie sa randeze

#8
jeffy86able

jeffy86able

    True Evil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,369
  • Înscris: 06.01.2012
Primul comentariu din clipul pe care l-ai pus spune ca o posibila solutie ar fi ca in driverul video (apropo, ar fi bine sa il ai pe ultimul pentru placa ta) e mai bine sa setezi "prefer amximum performance" la power state. Ai incercat?

#9
DianaXO

DianaXO

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,600
  • Înscris: 09.12.2012
750 TI are 2 sau 4GB vRAM ? vRAM - Video Memory.

Si ce Windows ai ?

#10
spe_ripper

spe_ripper

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,519
  • Înscris: 04.03.2009

View PostMihaiiiGL, on 14 octombrie 2018 - 17:31, said:

Intrebarea mea este daca poate fi vina hard disk-ului(care oricum mi-a fost recomnadat sa il înlocuiesc cu un ssd)?

Asta e prima data cand o aud. Merge masina mai repede pe SSD :)
Nici eu nu bag mana in foc ca nu ar fi asa.

#11
trollerul_de_serviciu

trollerul_de_serviciu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,987
  • Înscris: 23.03.2018
Da, merge mai repede pe SSD, cam cu 1 maxim 5 fps :) :(
Din video ala pare ca incarca ceva de pe hard....
Cum ziceam, ai pus tu frumos manual rezolutii si detalii minime mici de tot ?
Si cum merge ?
Si apoi cresti una cite una, cu un singur pas... pina nu mai merge ?!

#12
jakota

jakota

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,969
  • Înscris: 22.05.2011
primul lucru asigura-te ca ai updatat la ultimul build (1.41  parca)
Vezi ca ai un benchmark in setarile video,  ruleza-l pe ala ca are cam toate situatiile posibile,    si vezi cum stai exact...

#13
MihaiiiGL

MihaiiiGL

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 130
  • Înscris: 23.10.2015
Am reusit sa rezolv. Se pare ca desi aveam 8gb ram, pc ul vedea doar 4. Am curatat toti pinii si cu un downgrade de la dx11a dx10 la joc, merge super bine. Mersi de ajutor

#14
trollerul_de_serviciu

trollerul_de_serviciu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,987
  • Înscris: 23.03.2018
ACUM ai observat ca foloseste 4 gb de ram din 8 ?
De cit timp ai 8 gb ram ?

Downgrade directx... se poate face asa ceva (relativ usor) ?!
Mai precis... cum ai facut downgrade ?

#15
MihaiiiGL

MihaiiiGL

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 130
  • Înscris: 23.10.2015
Are jocul optiune de downgrade.
Am 8gb de vreo 2 ani si au functionat normal pana acum.. Acum o saptmana am facut curatenie in casa si tot mutand pc probabil ca s a adunat praf ori s au dereglat placile ca altfel nu mi explic

#16
trollerul_de_serviciu

trollerul_de_serviciu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,987
  • Înscris: 23.03.2018
Jocul nu are nici o optiune de downgrade.
Downgrade inseamna altceva.
Ala este selectarea DirectX folosit de joc pentru motorul grafic.

Daca e de la praf... mai curata-l si tu...
Dace e de la zgiltieli... pai ai grija sau fixeaza mai bine piesele....
Oricum, nu prea e normal sa fie atit de sensibila memoria, poate nu a fost fixata bine de la inceput....

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate