Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Toata mancarea este infestata? Cauza diverselor boli
#19
Posted 13 October 2018 - 08:38
MembruAnonim, on 13 octombrie 2018 - 07:06, said:
Ma refer in general la ceea ce ne este "servit" de catre industria alimentara globala!! Evident ca industria alimentara e mana-n mana cu cea farmaceutica, de aici dependenta oamenilor de farmacii, medicamente, etc. Si uite asa se naste un panicat din asta conspirationist. Si acum se duce si infecteaza pe altii... ca, nu-i asa, el a descoperit ceva. La cee documentare te-ai uitat de te-au tripat asa? |
#20
Posted 13 October 2018 - 08:59
Iaffin,
Pentru cultura ta generala, sa stii ca daca nu ar fi intentionat facute chestiile astea, ma refer la intoxicatia in masa a populatiei cu legume, fructe cu pesticide, organisme modificate genetic, carne cu hormoni, etc, atunci evident ca nu ar fi atatea boli. Ar exista boli, dar clar nu atatea ca in ultimii ani, trebuie sa fii si orb si prost sa nu fi constient de corelatia asta.. |
#21
Posted 13 October 2018 - 09:07
Obiceiurile alimentare sunt mult mai dăunătoare decât modificarea genetica a alimentelor și decât pesticidele folosite.
|
#22
Posted 13 October 2018 - 09:15
Din pacate obiceiurile alimentare si puterea de cumparare merg mana in mana.
|
#23
Posted 13 October 2018 - 09:23
MembruAnonim, on 13 octombrie 2018 - 06:16, said:
Salut. Citeam un articol recent pe Internet, in care scrie clar cum prin supermarketuri si in general, exista doar mancare modificata genetic(GMO), porning de la legume si fructe modificate genetic si pline de pesticide la carne si produse de origine animala cu hormoni de crestere, antibiotice, aditivi, etc. Toate pleaca de la ideea de cerere-oferta:la om ii trebuie fructul mare, sa arate bine, neglijandu-se astfel calitatea interioara a acestuia(gustul), de aici si explicatia de ce rosiile nu mai au gust, sau merele pline de ceara. Sau carnea cu un gust ciudat, sau prea alba, sau cu diverse anomalii. Alta explicatie ar fi cum ca suntem cica prea multi ca si populatie, la nivel global, iar neutilizarea de pesticide, etc ar duce la o scadere dramatica a productiei, de circa aproximativ minim 50% daca nu mai mult, astfel "sistemul" nefacand fata la numarul populatiei. Calitatea alimentelor ar creste semnificativ, insa si pierderile ar fi mari, de exemplu ar scadea productia de cartofi la nivel global cu minim 50%, procent aplicandu-se si la alte alimente. Ei bine, de aici apar aceste alimente GMO, care arata perfect, dar fara gust. Acestea sunt suspectate ca fiind cauzatoare de boli grave: diabet, cancer si alte afectiuni. Aceasta e o teorie, nu stiu cat de adevarata e faza cu GMOs, organisme modificate genetic, etc. Pareri? Modificarea genetică se face prin intermediul ingineriei genetice, care constă în modificări cu bună știință a structurii ADN a unor celule. În Uniunea Europeană este interzisă cultivarea plantelor modificate genetic! Și „circa aproximativ” e un pleonasm! Edited by stancosty, 13 October 2018 - 09:33. |
#24
Posted 13 October 2018 - 09:37
MembruAnonim, on 13 octombrie 2018 - 06:16, said:
Salut. Citeam un articol recent pe Internet, in care scrie clar cum prin supermarketuri si in general, exista doar mancare modificata genetic(GMO), porning de la legume si fructe modificate genetic si pline de pesticide la carne si produse de origine animala cu hormoni de crestere, antibiotice, aditivi, etc. mirel3003, on 13 octombrie 2018 - 06:53, said:
Cam tot ce gasesti acum pe piata e modificat genetic, chiar si legumele si fructele ce le pun taranii sunt modificate genetic. Nu vrei sa stii cum aratau majoritatea fructelor si legumelor inainte sa fie modificate genetic Daca vorbim de modificari (optimizari) facute de om, nu stiu daca-si permit toti taranii sa puna asa ceva nu de alta dar inca sunt scumpe, pana la pruductia pe scara globala mai e de investit... Edited by andreic, 13 October 2018 - 09:39. |
#25
Posted 13 October 2018 - 09:40
MembruAnonim, on 13 octombrie 2018 - 08:59, said:
Iaffin, Pentru cultura ta generala, sa stii ca daca nu ar fi intentionat facute chestiile astea, ma refer la intoxicatia in masa a populatiei cu legume, fructe cu pesticide, organisme modificate genetic, carne cu hormoni, etc, atunci evident ca nu ar fi atatea boli. Ar exista boli, dar clar nu atatea ca in ultimii ani, trebuie sa fii si orb si prost sa nu fi constient de corelatia asta.. Cancerul de plamani e cauzat in cele mai multe cazuri de fumat, nu are legatura cu GMO. Bolile de inima sunt cazate de colesterolul marit si la asta contribuie grasimile saturate si colesterolul din mancare. Diabeticii sunt majoritar persoane supraponderale si sedentare cu o dieta saraca in fructe si legume, din nou fara legatura cu pesticidele sau GMO. Unii prefera scenarii SF cu guverne care conspira impotriva oamenilor mana in mana cu companiile farmaceutice. Pai daca isi omoara sau imbolnavesc cetatenii cine dracu le mai plateste impozitele ? Lipsa de logica. |
#26
Posted 13 October 2018 - 09:42
stancosty, on 13 octombrie 2018 - 09:23, said:
Se vede de la o poștă că nu ai habar de ce înseamnă modificare genetică ... Modificarea genetică se face prin intermediul ingineriei genetice, care constă în modificări cu bună știință a structurii ADN a unor celule. În Uniunea Europeană este interzisă cultivarea plantelor modificate genetic! Și „circa aproximativ” e un pleonasm! |
#27
Posted 13 October 2018 - 10:14
MembruAnonim, on 13 octombrie 2018 - 06:16, said:
Ei bine, de aici apar aceste alimente GMO, care arata perfect, dar fara gust. Acestea sunt suspectate ca fiind cauzatoare de boli grave: diabet, cancer si alte afectiuni. Aceasta e o teorie, nu stiu cat de adevarata e faza cu GMOs, organisme modificate genetic, etc. Pareri? Nu neaparatat "infestata"... adica nu are musai diverse bacterii nocive in ea ci "plina cu diverse", tocmai sa nu se altereze, sa reziste cat mai mult in raft, etc... Altfel.. gandeste-te si tu.. cat crezi ca rezista o carne proaspata de porc intr-un galantar, inainte sa dea bacteriile atacul ? O zi, maxim doua.. Crezi ca daca carnea nu se cumpara in acest interval, hipermarketul o arunca? Nici vorba.. O spala si o pune la loc.. de aceea cam toata carnea e pilna cu apa... pentru ca e spalata in lighean in fiecare dimineata. Dar.. se intalnesc cazuri de infestare cu diverse chestii care pot afecta sanatatea. Cum ar fi salata de icre marca proprie, din Carrefour, infestata cu Listeria: https://www.digi24.r...isteria-1012646 http://www.turnulsfa...u-icre-de-crap/ |
#28
Posted 13 October 2018 - 10:19
AlexEn, on 13 octombrie 2018 - 09:15, said:
Din pacate obiceiurile alimentare si puterea de cumparare merg mana in mana. Mai degrabă lipsa de informare și de cultura alimentara este de vina... Poți mânca mai curat și mai ieftin decât cumpărând toate porcăriile din comert. Doar ca trebuie sa te implici nitel. A...și lenea |
|
#29
Posted 13 October 2018 - 10:27
De acord cu tine ca lipseste si educatia.
Dar cand vii cocosat de la munca de 12h si ai buget foarte limitat pentru mancare probabil ca e mai simplu sa iei niste pateu si niste branza topita decat sa mai stai sa si gatesti. |
#31
Posted 13 October 2018 - 11:31
#32
Posted 13 October 2018 - 12:10
#33
Posted 13 October 2018 - 12:13
Chestie de alegeri, care trebuie asumate ca atare.
Dar nu e locul aici sa dezvoltam subiectul acesta. Însă tot o chestie de alegeri e și sa mănânci cât mai sănătos, in condițiile date. De aceea, dacă nu mai poți aloca 20-25 minute pentru a-ti găti ceva după job, din nou...îți meriți soarta. In sensul in care nu poți da vina pe Ingredientele proaste, pentru ca și cu ingrediente bune, tot prost ai mânca |
|
#34
Posted 13 October 2018 - 12:19
Sunt de acord aici, NU ii inteleg pe cei care lucreaza 12 ore pe zi, zi de zi. Asta nu e viata, oricate rate/prunci ai avea. E o prostie, trebuie sa te mai bucuri si de viata. Lumea nu se multumeste cu cat are, de aici apar toate necazurile si dupa, bolile.
|
#35
Posted 13 October 2018 - 20:04
MembruAnonim, on 13 octombrie 2018 - 12:19, said:
Sunt de acord aici, NU ii inteleg pe cei care lucreaza 12 ore pe zi, zi de zi. Asta nu e viata, oricate rate/prunci ai avea. E o prostie, trebuie sa te mai bucuri si de viata. Lumea nu se multumeste cu cat are, de aici apar toate necazurile si dupa, bolile. Tu ești ăla stresat de cancerul din OMG. Dacă nu te stresează munca, găsești altceva. Edited by SmurfK, 13 October 2018 - 20:04. |
#36
Posted 14 October 2018 - 10:27
AlexEn, on 13 octombrie 2018 - 10:27, said:
Dar cand vii cocosat de la munca de 12h si ai buget foarte limitat pentru mancare probabil ca e mai simplu sa iei niste pateu si niste branza topita decat sa mai stai sa si gatesti. Nici chiar asa. Cine munceste 12 ore castiga probabil suficient. MembruAnonim, on 13 octombrie 2018 - 12:19, said:
Lumea nu se multumeste cu cat are, de aici apar toate necazurile si dupa, bolile. Bine spus! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users