Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Sokol cu distorsiuni de cross-over

Filtru apa potabila cu osmoza inv...

Kanal D va difuza serialul “...

Upgrade xiaomi mi11
 securitate - acum se dau drept - ...

Farmacia Dr Max - Pareri / Sugest...

De unde cumparati suspensii / gar...

[UNDE] Reconditionare obiecte lemn
 Infiltratii casa noua

sugestie usa interior

ANAF si plata la selfpay

Imprimanta ciss rezista perioade ...
 Garmin fēnix 7 / PRO / Saphi...

Care sunt cele mai mari regrete a...

Alfa Romeo Stelvio 2.2 jtd

Intrebari srl nou
 

Sa ne mai descretim fruntile: Cat de pretentiosi sunteti la mancare?

- - - - -
  • Please log in to reply
101 replies to this topic

#91
iladi

iladi

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 31,427
  • Înscris: 29.04.2008
Ah era sa uit: mananc cu mana, ling degetele si las pisicile pe masa :P

#92
richelieu

richelieu

    Monsenior Members

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,473
  • Înscris: 04.05.2006

View Postirina2014, on 15 octombrie 2018 - 10:37, said:



pai ne vedem la sinaia, nu? Posted Image noiembrie, da? Posted Image
chiar daca nu sunt in meniu

demult nu am mancat caltabosi buni! Sa aiba si ficat, si ce se mai pune. In ultimul timp am mancat niste sarmele in mat de porc :)) Nu's rele, dar mai e pana departe
2 săptămâni aproximativ ;)
Dar caltaboșii vor fi disponibili mai înspre Crăciun :D
Pun și ficat in ei. Plămâni, organele mai puțin rinichii și inima, ca merg la toba. Gușă cu mai multă grăsime, carne din căzături, extrasorici..ca sa iasă mai legat și mai gelatinos....nitica Nucșoara, ceva mai mult ienibahar, cimbru cât trebuie.....
O Nebunie

#93
irina2014

irina2014

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,541
  • Înscris: 04.03.2014
valeu! Posted Image
eu de maine incep tzopaiala organizata, ca nu se mai poate, m-am facut cat o purcica. Dar niste mezelicuri bune tot o sa bag (in mine, ca MM)

#94
richelieu

richelieu

    Monsenior Members

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,473
  • Înscris: 04.05.2006
Eu am început de 2 săptămâni :)).
De-aia nici nu mai postez ce mănânc, pentru ca e prea banal 😂😂😂

#95
irina2014

irina2014

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,541
  • Înscris: 04.03.2014

View Postrichelieu, on 15 octombrie 2018 - 11:33, said:

Eu am început de 2 săptămâni Posted Image).
De-aia nici nu mai postez ce mănânc, pentru ca e prea banal ������
low carbs? bine ca nu e vara, macar la bere am renuntat usor

#96
richelieu

richelieu

    Monsenior Members

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,473
  • Înscris: 04.05.2006
Destul de low, dar nu chiar LCHF.
Iar bere oricum nu prea beau, eu de sete beau prosecco ;)

#97
irina2014

irina2014

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,541
  • Înscris: 04.03.2014
domn de la oras :))

#98
Aranzazu

Aranzazu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,108
  • Înscris: 24.09.2018

View Postrichelieu, on 15 octombrie 2018 - 11:26, said:

  caltaboșii, Pun și ficat in ei. Plămâni, organele mai puțin rinichii și inima, ca merg la toba. Gușă cu mai multă grăsime, carne din căzături, extrasorici..ca sa iasă mai legat și mai gelatinos....nitica Nucșoara, ceva mai mult ienibahar, cimbru cât trebuie.....O Nebunie

Faci caltabos cu sange inteleg, ca acolo intra Ienibahar si altele, depinde de gust, de Nucsoara n-am auzit.  Precis eram prea saraci sa ne permitem asa condimente rare.

In caltabos de ficat puneam doar cimbru, sare, paprika, piper, orez fiert si ficat fiert macinat.   Era superbun.

View Postiladi, on 15 octombrie 2018 - 10:41, said:

  Ah era sa uit: mananc cu mana, ling degetele si las pisicile pe masa Posted Image  

Pe ai mei pisici nici macar in casa nu-i pot invita ca nu intra doar de anul nou cand se pocnesc cu petarde si le e frica.  N-ar manca nimic gatit decat boabele si conservele lor.

#99
iladi

iladi

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 31,427
  • Înscris: 29.04.2008

View PostAranzazu, on 15 octombrie 2018 - 11:50, said:

N-ar manca nimic gatit decat boabele si conservele lor.

Am avut mare succes cu cotletul duminica. Iar daca vin cu KFC (dap, mananc si asa ceva) nu refuza, din contra

#100
richelieu

richelieu

    Monsenior Members

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,473
  • Înscris: 04.05.2006

View PostAranzazu, on 15 octombrie 2018 - 11:50, said:



Faci caltabos cu sange inteleg, ca acolo intra Ienibahar si altele, depinde de gust, de Nucsoara n-am auzit.  Precis eram prea saraci sa ne permitem asa condimente rare.

In caltabos de ficat puneam doar cimbru, sare, paprika, piper, orez fiert si ficat fiert macinat.   Era superbun.

Nu fac cu sânge.
Nucșoara e o Adăugare mai recenta, tenta mea personală suprapusă peste rețeta tradiționala a familiei.

View Postirina2014, on 15 octombrie 2018 - 11:44, said:

domn de la oras :))
:roflmaofast:

#101
DANANDREI2001

DANANDREI2001

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,612
  • Înscris: 10.08.2009

View Postirina2014, on 15 octombrie 2018 - 10:37, said:



demult nu am mancat caltabosi buni! Sa aiba si ficat, si ce se mai pune. In ultimul timp am mancat niste sarmele in mat de porc Posted Image) Nu's rele, dar mai e pana departe

Cred ca e vorba de reteta lui Radu de caltabosi moldovenesti:
https://www.gustarte...ltabos-16872433
Am facut si eu dar n-am pus stafide.

#102
Aranzazu

Aranzazu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,108
  • Înscris: 24.09.2018

View Postrichelieu, on 15 octombrie 2018 - 17:35, said:

  Nucșoara e o Adăugare mai recenta, tenta mea personală suprapusă peste rețeta tradiționala a familiei.  

Este necesar o schimbare in foarte multe retete traditionale ca deja pentru omul din acest secol n-au gust, aroma, nimic dupa ce s-au gustat din bucatariile planetei apetisante!

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate