Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Sa ne mai descretim fruntile: Cat de pretentiosi sunteti la mancare?
Last Updated: Oct 16 2018 11:58, Started by
gabrolio
, Oct 12 2018 10:14
·
0
#91
Posted 15 October 2018 - 10:41
Ah era sa uit: mananc cu mana, ling degetele si las pisicile pe masa
|
#92
Posted 15 October 2018 - 11:26
irina2014, on 15 octombrie 2018 - 10:37, said: pai ne vedem la sinaia, nu? noiembrie, da? chiar daca nu sunt in meniu demult nu am mancat caltabosi buni! Sa aiba si ficat, si ce se mai pune. In ultimul timp am mancat niste sarmele in mat de porc ) Nu's rele, dar mai e pana departe Dar caltaboșii vor fi disponibili mai înspre Crăciun Pun și ficat in ei. Plămâni, organele mai puțin rinichii și inima, ca merg la toba. Gușă cu mai multă grăsime, carne din căzături, extrasorici..ca sa iasă mai legat și mai gelatinos....nitica Nucșoara, ceva mai mult ienibahar, cimbru cât trebuie..... O Nebunie |
#93
Posted 15 October 2018 - 11:32
valeu!
eu de maine incep tzopaiala organizata, ca nu se mai poate, m-am facut cat o purcica. Dar niste mezelicuri bune tot o sa bag (in mine, ca MM) |
#94
Posted 15 October 2018 - 11:33
Eu am început de 2 săptămâni ).
De-aia nici nu mai postez ce mănânc, pentru ca e prea banal 😂😂😂 |
#95
Posted 15 October 2018 - 11:35
#96
Posted 15 October 2018 - 11:42
Destul de low, dar nu chiar LCHF.
Iar bere oricum nu prea beau, eu de sete beau prosecco |
#98
Posted 15 October 2018 - 11:50
richelieu, on 15 octombrie 2018 - 11:26, said: caltaboșii, Pun și ficat in ei. Plămâni, organele mai puțin rinichii și inima, ca merg la toba. Gușă cu mai multă grăsime, carne din căzături, extrasorici..ca sa iasă mai legat și mai gelatinos....nitica Nucșoara, ceva mai mult ienibahar, cimbru cât trebuie.....O Nebunie Faci caltabos cu sange inteleg, ca acolo intra Ienibahar si altele, depinde de gust, de Nucsoara n-am auzit. Precis eram prea saraci sa ne permitem asa condimente rare. In caltabos de ficat puneam doar cimbru, sare, paprika, piper, orez fiert si ficat fiert macinat. Era superbun. iladi, on 15 octombrie 2018 - 10:41, said: Ah era sa uit: mananc cu mana, ling degetele si las pisicile pe masa Pe ai mei pisici nici macar in casa nu-i pot invita ca nu intra doar de anul nou cand se pocnesc cu petarde si le e frica. N-ar manca nimic gatit decat boabele si conservele lor. |
#99
Posted 15 October 2018 - 12:03
#100
Posted 15 October 2018 - 17:35
Aranzazu, on 15 octombrie 2018 - 11:50, said: Faci caltabos cu sange inteleg, ca acolo intra Ienibahar si altele, depinde de gust, de Nucsoara n-am auzit. Precis eram prea saraci sa ne permitem asa condimente rare. In caltabos de ficat puneam doar cimbru, sare, paprika, piper, orez fiert si ficat fiert macinat. Era superbun. Nu fac cu sânge. Nucșoara e o Adăugare mai recenta, tenta mea personală suprapusă peste rețeta tradiționala a familiei. irina2014, on 15 octombrie 2018 - 11:44, said:
domn de la oras ) |
|
#101
Posted 16 October 2018 - 10:27
irina2014, on 15 octombrie 2018 - 10:37, said: demult nu am mancat caltabosi buni! Sa aiba si ficat, si ce se mai pune. In ultimul timp am mancat niste sarmele in mat de porc ) Nu's rele, dar mai e pana departe Cred ca e vorba de reteta lui Radu de caltabosi moldovenesti: https://www.gustarte...ltabos-16872433 Am facut si eu dar n-am pus stafide. |
#102
Posted 16 October 2018 - 11:58
richelieu, on 15 octombrie 2018 - 17:35, said: Nucșoara e o Adăugare mai recenta, tenta mea personală suprapusă peste rețeta tradiționala a familiei. Este necesar o schimbare in foarte multe retete traditionale ca deja pentru omul din acest secol n-au gust, aroma, nimic dupa ce s-au gustat din bucatariile planetei apetisante! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users