Sa ne mai descretim fruntile: Cat de pretentiosi sunteti la mancare?
Last Updated: Oct 16 2018 11:58, Started by
gabrolio
, Oct 12 2018 10:14
·
0
#19
Posted 12 October 2018 - 10:49
#20
Posted 12 October 2018 - 10:52
Cartofii prajiti imi plac cu ceapa, sa fie ca in shaorma. Shaorma imi comand numai din aia mare cu de toate, nu refuz nici un ingredient, trebuie sa spun la DA-uri shaormarului pana mi se uraste.
Fripturile sa fie scaldate in usturoi sau sa bag mereu carnea in grasimea prajita din tigaie. Imi place mai mult tigaia decat gratarul. Tigaia e buna si dupa ce s-a racit. Ochiurile la tigaie sa fie mai coapte, nu zemoase. Plimb usor tigaia pe aragaz pentru asta. Eu stiu sa gatesc doar ochiuri in tigaie. In rest sunt 0, sunt doar un foarte mare gurmand, unicul meu viciu. Edited by Neaceasca85, 12 October 2018 - 10:53. |
#21
Posted 12 October 2018 - 10:53
#22
Posted 12 October 2018 - 10:54
In cafea, de fapt capucinno de dozator, amestec bine de tot cu betisorul ca sa se dizolve zaharul si sa fie dulce. Nu umblu la zahar nici cu + nici cu -.
|
#23
Posted 12 October 2018 - 10:54
Neaceasca85, on 12 octombrie 2018 - 10:52, said:
Cartofii prajiti imi plac cu ceapa, sa fie ca in shaorma. Shaorma imi comand numai din aia mare cu de toate, nu refuz nici un ingredient, trebuie sa spun la DA-uri shaormarului pana mi se uraste. Fripturile sa fie scaldate in usturoi sau sa bag mereu carnea in grasimea prajita din tigaie. Imi place mai mult tigaia decat gratarul. Tigaia e buna si dupa ce s-a racit. Ochiurile la tigaie sa fie mai coapte, nu zemoase. Plimb usor tigaia pe aragaz pentru asta. Eu stiu sa gatesc doar ochiuri in tigaie. In rest sunt 0, sunt doar un foarte mare gurmand, unicul meu viciu. |
#24
Posted 12 October 2018 - 10:55
neacsa,tu ai fi super fericit in cetate,in ierusalim
acolo ti se pune carnea in pita si restul iti pui sg,ce vrei si cat vrei |
#25
Posted 12 October 2018 - 10:55
Neaceasca85, on 12 octombrie 2018 - 10:32, said:
Pentru ca lui maica-mea nu ii place sa munceasca prea des la gatit. Neaceasca85, on 12 octombrie 2018 - 10:48, said:
Pai zic si eu: - carne doar de pui si porc, nu suport altceva, dar din astea 2 mananc non-stop, plus mezeluri ocazional - detest icrele de peste, castravetele crud si maslinele - fripturile sa fie mai bine putin arse decat in sange - nu mananc nici un fel de piele, nici soric - de la porc nu mananc, soric, toba, caltabos, sunca sau jumari, leberul din comert totusi imi place, iar friptura si carnatii le decimez Deci tu la varsta de 30+ mananci doar ce iti gateste mama sau saorma...? On topic: as manca niste gulas acum, dar din ala unguresc adevarat. |
#27
Posted 12 October 2018 - 10:56
#28
Posted 12 October 2018 - 10:57
AlexEn, on 12 octombrie 2018 - 10:55, said:
Deci tu la varsta de 30+ mananci doar ce iti gateste mama sau saorma...? On topic: as manca niste gulas acum, dar din ala unguresc adevarat. Nu stiu cine va gati cand nu va mai putea mama, mi-ar place o pasionata de gatit, si ea pofticioasa si sa aiba sanii mari. Fetele de azi nu prea mai gatesc, e de inteles, e munca grea asta si trebuie sa ai timp. Edited by Neaceasca85, 12 October 2018 - 10:58. |
|
#29
Posted 12 October 2018 - 10:57
#30
Posted 12 October 2018 - 10:58
Cred ca a regretat mama ziua in care m-a nascut... asta ca sa va faceti o idee la cat de pretentios eram (acuma am devenit o idee mai ok)
PS: Asa as manca o ciorba de burta acuma... dar nu gasesc. Edited by TruculMagic, 12 October 2018 - 10:58. |
#31
Posted 12 October 2018 - 11:01
#32
Posted 12 October 2018 - 11:07
#33
Posted 12 October 2018 - 11:10
Din pacate, nu sunt mofturoasa.
Sunt niste animale pe care am decis sa nu le mananc daca nu imi depinde viata de consumul lor , si sunt ... vigilenta la cat de curata e persoana care gateste (nu ma ref la restaurante). Daca am eu vreo banuiala, intemeiata sau mai putin, ca dupa toilett nu trece pe la chiuveta, sau ca fleoscaie cu degetele linse prin oala, ma eschivez dibaci. Apropos de sarmale, cred ca as putea sa manac saptamanal, nu cred ca m-as plictisi . Am preferinte, dar daca nu pot sau nu am de unde alege, mananc cam orice. |
|
#34
Posted 12 October 2018 - 11:15
Asta cu igiena e o drama mondiala. Nu doar la noi. Si nu pare sa se evolueze in vreun fel.
|
#35
Posted 12 October 2018 - 11:20
Maine am in gand sa fac un platou din ala de crapa picioarele la masa cu:branza veche de oaie,carnaciori,ceapa verde,ridichi,sunculita,sorici,toba,jumari si tot ce gasesc la magazinul de produse traditionale.
Nu mananc mamaliga deloc nici-o data,varza calita sau cum se mai face,mazare.Nu mananc carne cu piele pe ea(bleah).La gratar totul sa fie spre bine facut,nici-o data in sange.Pofta buna ca tot este ora pranzului. Edited by C63AMG, 12 October 2018 - 11:22. |
#36
Posted 12 October 2018 - 11:22
hmmm, Mofturi ... eu nu mananc de 2 ori la rand acelasi fel de mancare oricat de bun ar fi.
-mananc in general aproape orice , mai nou am descoperit ghimbirul marinat si il mananc de zici ca e desert -peste mananc rar si nu pentru ca nu imi place dar stau mult sa il dezosez . In general daca stau cu oricine la masa, ei termina de mancat pestele, mai spala si farfuriile, deja au terminat 2 carafe de vin si eu abia ma apuc de mancat. Asta deoarece scot fiecare osisor din peste, arunc totul in afara de carne si apoi transfer carnea pe o farfurie curata si mananc in liniste |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users