Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Xiaomi 14 Gpay

Izolare zid exterior de scandura

Dezinstalare drivere W11 23H3

Recomandare masina de spalat fiab...
 BSOD din cauza Intel Audio DSP dr...

De ce sunt oamenii nostalgici

Cum vand casa fara factura Hidroe...

Scor FICO minim
 Tonometru compensat CAS?

polita RCA ONLINE

Va rog recomandati echipa serioa...

Termostat frigider - verificare
 Mai au PC-urile vreun viitor?

Centrala termica immergas

Amenda in Lipsa ?

Acoperire gol extrior intre termo...
 

Sa ne mai descretim fruntile: Cat de pretentiosi sunteti la mancare?

- - - - -
  • Please log in to reply
101 replies to this topic

#1
gabrolio

gabrolio

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,247
  • Înscris: 01.07.2007
Salutare, m-am gandit la acest topic sa vedem cat de pretentiosi suntem la mancare.

In ceea ce ma priveste, sotia spune ca sunt un pretentios pentru ca nu pot sa mananc aceeasi mancare mai multe zile la rand, doua zile sa zicem ca e acceptabil dar la trei zile deja spun "pas". Si recunosc: sunt un pofticios si am pofte destul de des, astfel ca un fel de mancare consumat doua zile mi se pare de ajuns si poftesc la altceva.
Daca felurile de mancare alterneaza, pot manca aceleasi feluri la cateva zile distanta sau o saptamana.

Voi cum va considerati?

PS: Aaa si fara politica va rog, multumesc.

Edited by gabrolio, 12 October 2018 - 10:15.


#2
AlexEn

AlexEn

    Spoiled brat

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,906
  • Înscris: 18.12.2007
Depinde ce mancare e. Cartofi prajiti cu telemea rasa pot sa mananc pana mor.

#3
Paz

Paz

    Kitzbühel

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,942
  • Înscris: 29.04.2018
La fel ca tine tine sunt si eu. O fi vreuna sa fiu normal... Posted Image

View Postgabrolio, on 12 octombrie 2018 - 10:14, said:

Aaa si fara politica va rog, multumesc.
MURE PDS ! Posted Image

Edited by Paz, 12 October 2018 - 10:27.


#4
Neaceasca85

Neaceasca85

    Muzeul Lampilor

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 88,709
  • Înscris: 14.10.2008
La mine conteaza mai mult ca mancarea sa fie proaspata decat ca s-ar repeta acelasi fel. La mine se gateste in cantitati si oale mari, dupa 3 zile in frigider nu prea mai are gust.

Asa ca nu conteaza ora, de obicei sarmalele sunt gata la orele 1-2 AM, atunci mananc. Posted Image

#5
AlexEn

AlexEn

    Spoiled brat

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,906
  • Înscris: 18.12.2007
Si atunci de ce nu se gateste in cantitati mai mici ca sa terminati mancarea in alea 3 zile?

#6
Bursul

Bursul

    alias Petrov, zilier in DE

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 51,456
  • Înscris: 30.10.2003
Mananc ce mi se pune in fata pe masa.

#7
ceanu1980

ceanu1980

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,141
  • Înscris: 15.05.2008
prima data,care e flamand acum sa plece repede,se va lasa cu bale
ma ingrozesc cand aud,gateste pt toata saptamana
nu suport marar,pitrinjel leustean,imi place mirosul,dar nu le pot ingera
dar acum as manca un balmus sau grostior in ceaun

#8
Neaceasca85

Neaceasca85

    Muzeul Lampilor

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 88,709
  • Înscris: 14.10.2008

View PostAlexEn, on 12 octombrie 2018 - 10:29, said:

Si atunci de ce nu se gateste in cantitati mai mici ca sa terminati mancarea in alea 3 zile?
Pentru ca lui maica-mea nu ii place sa munceasca prea des la gatit. Ea e obsedata de curatenie, nu de gatit, acolo ia masuri pentru a diminua excesul meu ponderal.

#9
mihaicozac

mihaicozac

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,592
  • Înscris: 05.12.2005
Eu mănânc orice doar să nu fie preparat cu oţet.

#10
r_murphy

r_murphy

    ANTENIST SPALAT PE CREIER

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,092
  • Înscris: 30.04.2007
vazusem pe fesebuci o "zicere" ..
doamne, fa-ma atit de bogat incit sa nu mai ling capacul de la iaurt" ...

am replicat ca faptul asta nu "se exista". oricit ai fi de bogat, iaurtul de pe capac este cel mai bun, cam cum este carnea de pe os ..
asa ca replic si eu acum ..
doamne, satura-ma de cartofi prajiti cu brinza rasa deasupra .. s-o putea oare?!?!? Posted Image

offtopoc, de foame, in armata am mincat napolitane cu pateu de ficat .. ce bun a fost!! n-am mai mincat asa ceva in ciata mea! si nici nu cred ca o voi mai face ;)

Edited by r_murphy, 12 October 2018 - 10:35.


#11
Neaceasca85

Neaceasca85

    Muzeul Lampilor

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 88,709
  • Înscris: 14.10.2008
Nu carnea de pe os ci sa intingi in tigaie cu o bucata de paine. Posted Image

#12
Neaceasca85

Neaceasca85

    Muzeul Lampilor

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 88,709
  • Înscris: 14.10.2008
Jnitzel, cordon bleu, prajeli faine, cartofi prajiti, sosuri si shaorma as manca zilnic.

La Caciulata au jnitel de tip rulou de pui.

Idem si dulciurile, le mananc cam pe aceleasi in fiecare zi, sa fie de calitate.

Edited by Neaceasca85, 12 October 2018 - 10:46.


#13
ceanu1980

ceanu1980

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,141
  • Înscris: 15.05.2008
sigur ca se poate,cu varsta in urma unui control ceva,o viata avem, sa o traim!

#14
r_murphy

r_murphy

    ANTENIST SPALAT PE CREIER

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,092
  • Înscris: 30.04.2007

View PostNeaceasca85, on 12 octombrie 2018 - 10:35, said:

Nu carnea de pe os ci sa intingi in tigaie cu o bucata de paine. Posted Image
si ne mai suparam cind ne fac femeile, porci .. eu cel putin recunosc :D

ah sa nu uit, in spiritul urarilor puse de un antevorbitor, prule pesedîîîîîîîh ..

#15
Darkage_

Darkage_

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 586
  • Înscris: 18.07.2016
My kind of topic :
- nu pot manca aceeasi mancare decat MAXIM 2 zile la rand ( cel mult o data pe zi)
- nu suport grasimea pe carne ( fie prajita, la gratar sau la cuptor)
- nu suport mancarea de conopida
- nu suport ciorbele grase si cu piele de pui/curcan in ele
- nu pot manca piure-ul cu sos
- nu imi place sa omor pestele ( atunci cand il cumpar viu) pentru a-l pregati ; in schimb nu am nicio problema sa tai un pui, o gaina sau sa tin de porc, de Ignat,
- nu imi place carnea de vita tanara ( sa aiba macar 1 - 1,5 ani vitelul)
- mancarea din farfurie trebuie sa fie colorata ( pastaile sa fie verzi/galbene, carnea de langa sa aiba aspect frumos, sa nu fie un amestec de sosuri si mancare in farfurie)
- carnea de vita trebuie sa fie medium-rare, altfel nu pun gura pe ea
- ciorbica trebuie musai sa aiba multe legume, indiferent de care e
- nu imi place mancarea procesata si/sau semi-preparata.
Imi place sa gatesc ( in cate o zi de weekend imi dau consoarta afara din bucatarie si trec eu la "butoane" pentru masa de duminica), sa experimentez gusturi si arome, sa NU respect retete si sa adaug/scot ingrediente din ele. Urmaresc cu interes topicul "Ce am mancat azi" , ma mir de Matoi , nu cat poate manca ci ca poate manca la nesfarsit acelasi fel de mancare si ca nu are nicio greata in a amesteca gusturi, arome si texturi diferite la aceeasi masa si de  a face de rusine  orice regula de healthy eating...toate astea fara a-i fi rau si fara a se ingrasa necontrolat.

#16
waterman

waterman

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,372
  • Înscris: 17.05.2004
O pomana porcului cu niște mujdei ar merge acum.
Și cu niște varză murată să dai cu ea-n prăjeala aia cu untură caldă...

#17
Neaceasca85

Neaceasca85

    Muzeul Lampilor

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 88,709
  • Înscris: 14.10.2008
Pai zic si eu:

- carne doar de pui si porc, nu suport altceva, dar din astea 2 mananc non-stop, plus mezeluri ocazional
- detest icrele de peste, castravetele crud si maslinele
- fripturile sa fie mai bine putin arse decat in sange
- nu mananc nici un fel de piele, nici soric
- de la porc nu mananc, soric, toba, caltabos, sunca sau jumari, leberul din comert totusi imi place, iar friptura si carnatii le decimez

Edited by Neaceasca85, 12 October 2018 - 10:49.


#18
Paz

Paz

    Kitzbühel

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,942
  • Înscris: 29.04.2018

View Postr_murphy, on 12 octombrie 2018 - 10:34, said:

vazusem pe fesebuci o "zicere" ..
doamne, fa-ma atit de bogat incit sa nu mai ling capacul de la iaurt" ...

am replicat ca faptul asta nu "se exista". oricit ai fi de bogat, iaurtul de pe capac este cel mai bun, cam cum este carnea de pe os ..
E absolut normal, pe capacul de la iaurt e grasimea, iar carnea e mai gustoasa langa os.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate