Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Multumesc Universului, Dumnezeiri...

Placa video-Monitor

Cine a fost in spatele cartelei &...

Întrerupator cu led montat la veioza
 Problema HDD extern WD Elements

Cum aflu sRGB la un laptop?

Probleme placa video AMD

Pot pune bara spate de pachet din...
 IPv4 sau IPv6? Si de unde cumpar?

Cu ce asociati o melodie?

Recomandare cabluri audio

Microsoft schimba pictogramele in...
 Tv 100hz cat mai ieftin de la Sam...

Este socialismul viitorul omeniri...

notificare sunet

Ajutor excel
 

Motorola Moto G 2nd Gen Black Screen

- - - - -
  • Please log in to reply
17 replies to this topic

#1
AlexTzu

AlexTzu

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 62
  • Înscris: 03.09.2014
Salut. Am facut update OTA de la Kitkat la Lollipop pe un Moto G 2nd gen si acum refuza sa porneasca. Uneori, se aprinde LED-ul alb si clipeste de cateva ori. La PC nu este recunoscut ( Device Descriptor Request Failed ). O reconectare a bateriei ar ajuta? Nu reusesc sa ii dau de cap.

#2
antinVidia

antinVidia

    - I'm deranged -

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,083
  • Înscris: 14.02.2007
Vezi sa fie incarcat acumulatorul, tine-l 1-2h la incarcat, apoi incearca sa scrii un ROM oficial cu RSDLite. Poate merge.

#3
AlexTzu

AlexTzu

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 62
  • Înscris: 03.09.2014
Nu mi-l recunoaste, cum ar trebui sa pun soft-ul?

#4
antinVidia

antinVidia

    - I'm deranged -

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,083
  • Înscris: 14.02.2007
Cu RSDLite. Am descris procedura pe thread-ul Moto Z2 Play. E similar si la Moto G, doar ca descarci un ROM oficial pentru Moto G2.

 antinVidia, pe 07 decembrie 2017 - 21:15, a scris:

Gata, l-am rezolvat cu RSDLite.

O sa las pasii aici, pentru cei interesati (Noob version).

1. Driverele Motorola: https://mobilesuppor...olution/MS88481
2. RSDLite: https://androidfileh...269982087010425
3. ROM-ul stock (7.1.1, patch Noiembrie) : https://androidfileh...906626617949781
Daca nu mai merge link-ul, il am eu salvat in Drive.

4. Bateria incarcata macar 50%.
5. Descarcati ROM-ul stock pe Desktop (il lasati asa cum este, arhiva zip).
5. Conectati telefonul la PC.
6. Deschideti RSDLite si asteptati sa recunoasca telefonul. O sa apara modelul, IMEI-ul etc.
7. Selectati ROM-ul pe care vreti sa il flash-uiti (arhiva) : ALBUS_NPSS26.118-19-14_cid50_subsidy-DEFAULT_regulatory-DEFAULT_CFC.xml
8. Decompress and Start Flashing...si asteptati sa termine. Nu deconectati telefonul sau inchideti programul, decat atunci cand RSDLite afiseaza PASS.



#5
AlexTzu

AlexTzu

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 62
  • Înscris: 03.09.2014
Ok, mersi, am sa incerc si revin.

#6
xcit

xcit

    afara ninge linistit si in casa arza-te-ar focu'

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,658
  • Înscris: 29.06.2006
a crapat si al nevestii dupa un update la aplicatii din play, curios, o tine in restart intruna, e neumblat la el, totul stock, am incercat sa flashiesc stockul cu fastboot, nici o eroare dar nu porneste, dupa ce incarca logoul si bootanimation, indexeaza aplicatiile si face restart, otine numai asa. Ca sa incerc cu rsdlite nu il detecteaza neam, nici in bootloader nici altfel. Mai are vreo sansa?

#7
xcit

xcit

    afara ninge linistit si in casa arza-te-ar focu'

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,658
  • Înscris: 29.06.2006
vad ca la mine rsd nu vede nimic, nici macar moto g5 nu-l vede, ce-o avea? fastboot si restul merg, deci driverele sunt bune

#8
AlexTzu

AlexTzu

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 62
  • Înscris: 03.09.2014
Nu am reusit cu Rsdlite, nu mi-l vede decat in Device Manager ca Unknown Device. Daca-l desfac si ii reconectez bateria, am vreo sansa?

#9
antinVidia

antinVidia

    - I'm deranged -

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,083
  • Înscris: 14.02.2007
Incerca si cu o versiune mai veche de RSDLite.

#10
AlexTzu

AlexTzu

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 62
  • Înscris: 03.09.2014
Am incercat cu 6.1.5. Cat ce versiune sa incerc? Se poate sa se fi corupt memoria lui cand s-a facut update-ul?

#11
xcit

xcit

    afara ninge linistit si in casa arza-te-ar focu'

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,658
  • Înscris: 29.06.2006

Vizualizare mesajantinVidia, pe 12 octombrie 2018 - 12:53, a scris:

Incerca si cu o versiune mai veche de RSDLite.
la mine nu merge cu nici o versiune, in ce stare trebuie sa fie tel? bootloader sau recovery sau deschis ?

#12
sisifjunior

sisifjunior

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 934
  • Înscris: 30.10.2007
Trebuie să fie în bootloader dar...mai întâi trebuiau activate OEM unlock și USB debug din meniul Developers options?

#13
AlexTzu

AlexTzu

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 62
  • Înscris: 03.09.2014
Da, dar al meu nu porneste nici macar in bootloader. Nu reusesc sa ii dau de cap, sper sa nu fie ceva hardware din cauza unui amarat de update.

#14
xcit

xcit

    afara ninge linistit si in casa arza-te-ar focu'

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,658
  • Înscris: 29.06.2006

Vizualizare mesajsisifjunior, pe 12 octombrie 2018 - 16:22, a scris:

Trebuie să fie în bootloader dar...mai întâi trebuiau activate OEM unlock și USB debug din meniul Developers options?
pai in bootloader intra, dar de unde sa activez alea daca el nu intra in android? eu nu cred sa aiba rsd treaba cu setarile din android, e cam aiurea sa depinzi de alea cand tu nu poti sa pornesti telefonul

#15
sisifjunior

sisifjunior

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 934
  • Înscris: 30.10.2007
Trebuiau activate înainte de a face update-ul, acum e prea târziu...hardbrick?

#16
antinVidia

antinVidia

    - I'm deranged -

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,083
  • Înscris: 14.02.2007
Incearca sa ceri ajutorul pe xda, in sectiunea dedicata Moto G 2nd. Acolo gasesti persoane care au experimentat mai mult cu telefonul (flashuri, rom-uri, bootloadere, brick-uri etc.)

#17
AlexTzu

AlexTzu

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 62
  • Înscris: 03.09.2014
O sa deschid un topic pe xda. Cred ca vorbim de un hard-brick, nu pot sa imi dau seama de ce nu mai porneste.

#18
xcit

xcit

    afara ninge linistit si in casa arza-te-ar focu'

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,658
  • Înscris: 29.06.2006
al meu nu e harbrick, intra in bootloader, in recovery, da sa incarce androidul si cand zice starting apps.....face restart

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate