Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
cum se foloseste o masina de spal...

Sentința fara precedent: Doi bucu...

Check engine - se stinge la rece

Frecvența redusa Facultate d...
 De unde pot cumpara mai multe car...

Înregistrare sistem multimedia Toy...

LG G6 sau ceva mai nou?

Google nu mai ofera spatiu nelimi...
 Problema laptop

Af la rcd310 oem

Opel Astra J clima in modul AUTO ...

Timp transmisie in standby
 Nu mai porneste PC-ul !

Robineti trecere, pareri, recoman...

Masina e pe numele tatalui meu, d...

Job online
 

TV LED Samsung,receptie alb negru,redare de pe dispozitive atasate in culori

- - - - -
  • Please log in to reply
15 replies to this topic

#1
devil_blade

devil_blade

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 102
  • Înscris: 02.10.2018
Salutari.
Intampin si eu urmatoarea problema incepand de aseara : pe toate posturile TV vizualizez imaginile in alb negru insa daca dau drumul la un DVD sau pornesc PlayStation-ul imaginea este redata in mod corect,in culori.
De la ce poate fi?
TV : LED 138 cm Samsung UE55NU7172 4K HDR Smart TV Tizen OS

#2
viceroy56

viceroy56

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,450
  • Înscris: 28.10.2006
Televizorul este relative nou, mai mult ca sigur este inca in garantie.
Service scrie pe el.

#3
mihaicozac

mihaicozac

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,592
  • Înscris: 05.12.2005
Păi n-ai specificat ce sursă de semnal ai: cablu analogic, cablu digital sau satelit.

#4
trollerul_de_serviciu

trollerul_de_serviciu

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,296
  • Înscris: 23.03.2018
La Samsungul meu se pot seta optiuni de imagine (culoare....) pentru fiecare intrare separat (cred...)
Deci, e posibil sa fie asta, da' mi-e lene sa ma uit unde e meniul.
Uita-te singur la setarile de imagine si e ceva gen "aplica setarile la..."

Sau verificare direct: da pe un post tv, intra la setari imagine, miscale sus.jos pe toate (mai ales alea gen culoare, temperatura culoare, contrast... bla bla bla...)

Sau, ca sa nu te mai chinui - Factory reset, e si asta pe undeva prin meniu.

Edited by trollerul_de_serviciu, 10 October 2018 - 16:15.


#5
devil_blade

devil_blade

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 102
  • Înscris: 02.10.2018

View Postmihaicozac, on 10 octombrie 2018 - 15:58, said:

Păi n-ai specificat ce sursă de semnal ai: cablu analogic, cablu digital sau satelit.

Digital.

#6
trollerul_de_serviciu

trollerul_de_serviciu

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,296
  • Înscris: 23.03.2018
Ai probat meniul ala de culori sua factory reset ?
Ai direct cablul tv in tv (cu/fara card CI) sau ai vreun receiver (conectat cum, prin ce cabluri) ?

#7
devil_blade

devil_blade

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 102
  • Înscris: 02.10.2018
Deci...am card CI+ si am conectat la el si AV Receiver.

#8
trollerul_de_serviciu

trollerul_de_serviciu

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,296
  • Înscris: 23.03.2018
Deci cablul tv intra direct in tv
AV Receiver... mai concret, ce e asta ?
Vezi ca eu te intreb chestii si tu raspunzi cam aiurea.
Ce cabluri ai pe acolo, ce conexiuni, ai umblat pe la meniurile alea......

#9
devil_blade

devil_blade

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 102
  • Înscris: 02.10.2018
Nu raspund cam aiurea doar ca dupa om zi cu trei sedinte nu prea mai am chef de scris...daca nu stii ce este un receiver AV de ce ma mai intrebi?
https://www.stereoma...r-sc-lx801-7955
Asta este un AVR,vezi la descriere exact ce face.

AV-Rul meu este identic cu cel din link,BTW.

#10
mihaicozac

mihaicozac

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,592
  • Înscris: 05.12.2005
Cu semnal digital la intrare nu poate fi decât problemă de setări imagine sau firmware cu probleme.

#11
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,842
  • Înscris: 01.12.2001
Cablul digital intra in AV? Din AV in TV cum vine? prin RGB?
Daca DA, acolo e problema.
Pune cablul TV direct in TV. Nu prin AV receiver.
Sau pri HDMI.

Edited by dorin_2k, 10 October 2018 - 17:50.


#12
devil_blade

devil_blade

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 102
  • Înscris: 02.10.2018
Da,intra in AV.
Cablul TV intra prin HDMI.

#13
trollerul_de_serviciu

trollerul_de_serviciu

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,296
  • Înscris: 23.03.2018
Da, asa sint eu timpit, intreb aiurea si vreau sa-ti rezolv tie problemele.
La fel si colegul Dorin mai sus, intreaba aceleasi timpenii.
OK, bafta si succesuri in rezolvarea problemei.

#14
devil_blade

devil_blade

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 102
  • Înscris: 02.10.2018

View Postmihaicozac, on 10 octombrie 2018 - 17:03, said:

Cu semnal digital la intrare nu poate fi decât problemă de setări imagine sau firmware cu probleme.

Mai degraba FW cu probleme...la setarile de imagine nu am umblat...totul s-a intamplat brusc aseara...receptie alb negru pe toate canalele.
AM verificat acum daca exista vreo versiune mai noua de FW dar se pare ca o am instalata pe ultima.

#15
mihaicozac

mihaicozac

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,592
  • Înscris: 05.12.2005
Prin HDMI televizorul primeşte semnal gata defalcat pe culori. Poate are ceva receiverul.

#16
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,842
  • Înscris: 01.12.2001

Vizualizare mesajdevil_blade, pe 10 octombrie 2018 - 18:16, a scris:

Da,intra in AV.
Cablul TV intra prin HDMI.
Ai gasit problema. AV.
Baga direct cablul RF in TV. Pune CI+ in TV.

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate