Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
ce putem sa mai mancam?
Last Updated: Oct 02 2018 01:17, Started by
on64
, Sep 29 2018 20:54
·
0
#1
Posted 29 September 2018 - 20:54
nu prea ma pricep la gatit si nu stiu ce sa mai fac
stiu doar de cotet de porc, piept de pui, si mai iau cateodata carne de vitel (antricot cred ca, si vrabioara) ca si garnituri cartofi, orez, macaroane, mazare congelata, broccoli congelat, conserve de fasole si uneori mamaliga incerc sa duc un stil de viata sanatos, merg la sala si iau proteine nu stiu ce altceva as mai putea face in limita unui buget de bun simt (adica nu cumpar chestii exotice care sunt scumpe) |
#3
Posted 29 September 2018 - 21:03
ce peste fara os as putea manca care este la pret de bun simt si nu provine din raul ala poluat din asia?
|
#4
Posted 29 September 2018 - 21:03
Ce gust are cotetul de porc ? Conservele de fasole e otrava curata.
|
#5
Posted 29 September 2018 - 21:04
#6
Posted 29 September 2018 - 21:05
#7
Posted 29 September 2018 - 21:05
nu am stiut treaba asta, credeam ca fasolea nu e nociva
|
#8
Posted 29 September 2018 - 21:06
#9
Posted 29 September 2018 - 21:07
Ciulama de rinichi, limba cu masline, creier pane, maduvioare la gratar, ficatei la tigaie
|
#10
Posted 29 September 2018 - 21:08
|
#11
Posted 29 September 2018 - 21:08
După titlu credeam că e un topic din ăla în care lumea se plânge că nicio mâncare nu mai e sănătoasă, față de cum era „pe vremuri”. )
Păi, poți încerca cu peștele. Dacă ții la „siluetă”, prepară peștele oricum dar nu prăjit. La „garnituri” poți încerca și porumbul, dacă îți place. Edited by LibertyHG, 29 September 2018 - 21:09. |
#12
Posted 29 September 2018 - 21:11
pai acuma vad ca nici fasolea la conserva nu mai e sanatoasa
va trebui sa renunt la ea |
#13
Posted 29 September 2018 - 21:14
#14
Posted 29 September 2018 - 21:15
on64, on 29 septembrie 2018 - 21:11, said:
pai acuma vad ca nici fasolea la conserva nu mai e sanatoasa va trebui sa renunt la ea Eu unul prefer să cred că, dacă dai un ban în plus, poți să iei ceva de calitate în România. În practică nu știu dacă e așa, dar sper... |
#15
Posted 29 September 2018 - 21:17
|
#16
Posted 29 September 2018 - 21:18
LibertyHG, on 29 septembrie 2018 - 21:15, said:
Depinde... dacă alegi tot timpul cele mai ieftine conserve, s-ar putea să nu fie prea sănătoase. Daca vorbim de conserve de fasole cu costita sau carnaciori, si urmarim doar sa aiba cat mai multa carne, n-am gasit altele care sa aiba mai multa carne in ele decat conservele Mandy. Deci, din punctul asta de vedere, al concentratiei de carne, chiar merita banii. Despre cat sunt de sanatoase, evident ca-s ca si celelalte. [ https://www.cora.ro/images/products/1750114/gallery/1750114_hd_1.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
#18
Posted 29 September 2018 - 21:23
Ok, nu e nevoie să mergi la sală și să iei proteine. Tocmai acestea sunt unele dintre cele mai "toxice" tratamente pentru menținerea unei vieți sănătoase. Eu unul îți recomand să mănânci câte ceva din toate, fie un fast-food "ușor" sau dulciuri.
Succes ! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users