Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Mufa TV

PPC Energy

Chefi de la Antena 1 s-au intors ...

Camera conferinta Tenveo tevo-vl12u
 Recomandare rulouri exterioare us...

Telefon performant pe parte audio...

Aspecte legale https://registratu...

Filtru de apa curata apa de miner...
 Unde gasesc borcane mari 5 - litr...

sfat achiziție bicicleta pli...

NVIDIA Shield Programe Romania IP

Se opreste motorul in mers Golf 5
 Probleme cu instalator Casa verde

Linie vinetie mana stanga

Opriri și reporniri dese

Protectie soare/vizuala in interior
 

Ping pe ONT HUAWEI HG8247H

- - - - -
  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1
SSRO

SSRO

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 77
  • Înscris: 01.04.2006
Am si eu un ONT de la Telekom, model: HUAWEI HG8247H, pe care as dori sa il fac sa raspunda la ping-uri.
M-am tot jucat prin interfata lui dar nu am dat de nici o bifa simpla cum am gasit pe la routerele din comert pe care le am.

Ma poate ajuta cineva cu un scurt ghid ?
Multumesc in avans !

#2
IpsilanteCucuruz

IpsilanteCucuruz

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 468
  • Înscris: 08.08.2018
Cel mai scurt...
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/9ccvU9V3Uv4?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#3
SSRO

SSRO

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 77
  • Înscris: 01.04.2006
Esti un adevarat ajutor IpsilanteCucuruz ... as bana dinastia ca tine sa nu mai scrie pe tot internetul pentru tot restul vietii.
Am cerut ajutor ... nu bascalie ... intrebarea ramane valabila.

#4
yonutz80ro

yonutz80ro

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,191
  • Înscris: 05.08.2006
Am avut si eu Huawei, am incercat sa-l fac sa raspunda la ping pe WAN, nu merge. Nici pe Sagemcom nu vrea. Pe Huawei sunt multe chestii ascunse / dezactivate de Telekom, cred ca si pe Sagemcom au facut la fel.

Edited by yonutz80ro, 29 September 2018 - 10:34.


#5
SSRO

SSRO

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 77
  • Înscris: 01.04.2006

View Postyonutz80ro, on 29 septembrie 2018 - 10:31, said:

Am avut si eu Huawei, am incercat sa-l fac sa raspunda la ping pe WAN, nu merge.
Da-l in masa ca e un kk de ONT ... sigur se poate ... dar nu stiu eu sau tu ...
Am sunat la relatii cu clientii telekom si m-au indreptat spre telefonul cu suprataxa dar ma jur ca nu le dau bani lor pentru asa ceva ...
Poate totusi a reusit cineva si doreste sa impartaseasca cum ...

LE: Deci m-am lamurit cu manualul router-ului pana la urma ... las aici si pentru altii:
In meniul Security ar trebui sa fie un submeniu - > Dos Configuration, cu o setare: Prevent ICMP ECHO care e ascunsa de telekom si cu siguranta e pornita.
O sa sun la telekom sa imi dezactiveze optiunea, daca iara ma trimite la suprataxa cred ca iau foc ...

Edited by SSRO, 29 September 2018 - 19:15.


#6
yonutz80ro

yonutz80ro

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,191
  • Înscris: 05.08.2006
Eu ti-am zis ca e ascunsa, nu ca nu stiu cum se face. Si mai mult ca sigur nu ti-o vor dezactiva, asa ca nu care cumva sa suni la numarul ala ca pierzi vreo 6 euro, parca. In schimb poti cere la 1234 sa ti-l treaca in bridge si sa folosesti routerul tau personal, pe care il vei putea accesa sau interoga din Internet cand vrei si de cate ori vrei.

#7
SSRO

SSRO

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 77
  • Înscris: 01.04.2006
Mie chiar imi convenea ca ONT-ul e configurat asa ... am scapat de un router. Oricum conexiunea la Telekom e de backup. Primary-ul e RDS. Vroiam sa am ping catre el totusi ca sa pot verifica automat daca pica conexiunea, ca altfel ma trezesc poate ca am nevoie de ea si ea nu merge de x saptamani/luni. Sper totusi sa gasesc intelegere si sa imi dezactiveze optiunea. Pana la urma nu scrie niciunde in contract ca e restrictionat ping-ul catre el ( aberant ) ... pana la urma ma pot adresa ANPC-ului daca ma mananca in cur :)

#8
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,180
  • Înscris: 18.04.2008
Caută Remote management

#9
Mister_Q

Mister_Q

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 29.01.2006

 yonutz80ro, on 29 septembrie 2018 - 10:31, said:

Am avut si eu Huawei, am incercat sa-l fac sa raspunda la ping pe WAN, nu merge. Nici pe Sagemcom nu vrea. Pe Huawei sunt multe chestii ascunse / dezactivate de Telekom, cred ca si pe Sagemcom au facut la fel.

Aveti idee daca dupa ce au fost preluati de Orange au schimbat politica cu ping-ul?
Eu am ONT-ul trecut in mod bridge si as vrea sa revin in mod router daca au dezascuns optiunea Prevent ICMP ECHO care era ascunsa de Telekom.

#10
kikosro

kikosro

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 98
  • Înscris: 24.11.2014
A ramas la fel :)

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate