![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
recomandare firma revizie/reparatii termopane PVC
Last Updated: Sep 26 2018 08:53, Started by
alinteodor79
, Sep 25 2018 14:40
·
0

Posted 25 September 2018 - 14:40

Buna ziua,
Casa in Otopeni, constructie 2010, profil termopan Gealan. Lucrari necesare: inlocuire garnituri, reglaje, montat inchideri suplimentare la cateva usi, etc. Pana acum au venit 2 firme: Prima a facut oferta, am agreat pretul si nu au mai raspuns A doua - venit, studiat si astept oferta- au trecut vreo 4 saptamani. Astept recomandari. |
Posted 25 September 2018 - 15:42

Mai ai putina rabdare.
In buna traidtie romaneasca si firmele de montat termopane isi trateaza potentialii clienti cu curu' si mai putin cu capul.Adica,pentru lucrarea ta ar incasa mai putini bani decat pentru monatarea unui set de geamuri,asa ca tu poti sa astepti,ca ai vreme. Lasa-i sa se "calmeze" si du-te peste ei la iarna,cand nu au de lucru si poate ca vei obtine un pret si mai bun decat cel de acum.Atunci sa-i vezi ce frumos si mieros stiu sa vorbeasca. |
Posted 25 September 2018 - 16:52

Schimba cu totul usile si ferestrele alea si se vor inghesui toti sa preia lucrarea
|
Posted 25 September 2018 - 17:21

alinteodor79, on 25 septembrie 2018 - 14:40, said:
Buna ziua, Casa in Otopeni, constructie 2010, profil termopan Gealan. Lucrari necesare: inlocuire garnituri, reglaje, montat inchideri suplimentare la cateva usi, etc. Pana acum au venit 2 firme: Prima a facut oferta, am agreat pretul si nu au mai raspuns A doua - venit, studiat si astept oferta- au trecut vreo 4 saptamani. Astept recomandari. |
Posted 26 September 2018 - 08:53

Mulțumesc, mă ocup și nu prea. E la fel ca la ceilalți, nu prea e timp pentru revizii, că am montaje.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users