![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Life is Feudal - MMO
Last Updated: Sep 25 2018 10:15, Started by
Bogdan-Pascu
, Sep 24 2018 12:39
·
0

Posted 24 September 2018 - 12:46

Salutare
Dupa o pauza de 8 luni, am revenit la LIF - mmo, acum joc pe Skjultland serverul nr. 7, suntem o mica echipa, cine doreste sa ni se alature, este binevenit. Bafta. Salut Am atasat o poza cu locatia noastra . Spor. Attached Files |
Posted 24 September 2018 - 13:48

un fel de diablo sau minecraft ? Care sunt cerintele pentru el? Da si tu un link cand postezi despre un joc.
Ok l-am gasit...spune si tu unde gasesc cerintele de sistem sa vad daca il pot juca...avand calculatorul mai vechi... |
Posted 24 September 2018 - 14:18

un fel de diablo sau minecraft ? Care sunt cerintele pentru el? Da si tu un link cand postezi despre un joc. Ok l-am gasit...spune si tu unde gasesc cerintele de sistem sa vad daca il pot juca...avand calculatorul mai vechi... Salut karax MINIM: Necesită un procesor și sistem de operare pe 64 de biți SO: 64-bit - Windows 7 (SP1), Windows 8.1, Windows 10 Procesor: Intel - Core i5 2.5 GHz, AMD - Phenom II X4 2.5 GHz Memorie: 8 GB RAM Grafică: NVIDIA - GeForce® GTX 660, AMD - Radeon™ HD 6970 DirectX: Versiune 11 Pentru cei interesati un video de prezentare : [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/yDCpDNQTKsg?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Spor. Edited by Bogdan-Pascu, 24 September 2018 - 14:22. |
Posted 24 September 2018 - 14:28

Posted 24 September 2018 - 16:11

il ai cumparat? Salut, Da am spus ca joc pe serverul 7, deci il am, se achzitioneaza de pe Steam, este un joc foarte complex. Acum am terminat prima casa, o sa atasez niste poze, sa iti faci o idee. Bafta. Attached Files |
Posted 24 September 2018 - 17:34

de la casuta asta poti ajunge la un castel ca in video cu armata & shit?!
cat timp ii acorzi pe zi ca sa ai un oarecare progres? |
Posted 25 September 2018 - 09:34

de la casuta asta poti ajunge la un castel ca in video cu armata & shit?! cat timp ii acorzi pe zi ca sa ai un oarecare progres? Salutare Depinde cat timp ai la dispozitie, avand in vedere ca este un joc foarte complex, ai nevoie si de guilda, depinde ce vrei sa faci in joc, se poate juca si singur daca vrei sa iti faci un sat al tau cu o mica ferma, avand in vedere ca jocul este b2p si nu are subscriptie, nu te grabeste nimeni, nici eu nu am timp, sunt insurat si am un copil de 5 luni, iti imaginezi ca nu dispun de timpul unei persoane la 18 necasatorit si poate fara servici, cum este cazul si colegului din guilda care are 500 de ore la activ in acest joc. O sa revin cu mai multe poze . Bafta. |
Posted 25 September 2018 - 10:15

Salutare,
Pentru ce interesati de acest joc recomand acest video foarte folositor, este un joc destul de complex si pentru noi veniti aceste informatii sunt foarte pretioase. [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/F-ShXQ3sEGo?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Ma pregatesc pentru urmatoarea constructie niveland terenul prin teraforming , tai copacii si foarte important scot si radacinile ( uproot ) pentru a putea permite cresterea altor noi copaci. Bafta. Attached Files |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users